Teşekkürler arkadaşlar,bu arada boşverin mekanı yada sürüş disiplinini bunlar sizlere ders olmalı bir dahaki gezinizde daha iyi olur.Benim yorumumu bilmek isterseniz evet biraz sürüşde problem vardı ama sanırım sizler daha önce hep beraber çok çıkmamışsınız o yüzden bu işler tecrübe işidir beraber yol yapıcaksınızki birbirinizi ve kurallarınızı biliceksiniz.Bence çok güzel bir tecrübe oldu sizlere bir dahakine daha güzel olcak ve inanın bir kaç tane turdan sonra hem çok güzel arkadaşlıklar ediniceksiniz hemde sürüşünüz çok düzgün olucak.Yolun başında çok eleştirmeyin kendinizi yapıcı olalım.
Lokantaya gelicek olursak biz yanlız gitseydik girmezdik oraya ama grupa katlmışız ve aramızda imkanı olan var olmuyan var giricez bir yere şikayet etmeyede pek hakkımız yok sonuçta bu grup kararı,hernekadar yemek kötü olsada

sonuçta bu yaşımıza kadar ne kötü yemekler yedik dimi?ama arkadaşlarla sohbet yemeğin kötülüğünü unutturdu

gerisi önemsiz.
Birde tavsiye sizlere arkadaşlar eğer iyi yerde yemek istiyorsanız kaliteli hizmet imkanı olmuyan arkadaşlara destek çıkmalıyız mesela bizim klubümüzdede herkes eşit değil bu zaten dünyanın kuralı ne yazıkki ama biz bir yere gittiğimizde önceden fiyatları araştıran bir arkadaşımız olur fiyatı söyler bize sonra biz para toplarız hatta imkanı olmuyan arkadaşlardan almayız bile sonrada gider eyleniriz bizim için önemli olan arkadaşlık ve kardeşlik.Birbirinizi çay için çorba için kırmayın biliyorum dış kapının mandalıyım

ama gözlemimi söyledim sadece.