- Konu Yazar
arkadaşlar motorsikletim 110cc yamaha crypton r u motorsiklet 4 vites bu nu 5 yapabilirmiyiz böyle bir ihtimal varmıdır acaba?
arkadaşlar motorsikletim 110cc yamaha crypton r u motorsiklet 4 vites bu nu 5 yapabilirmiyiz böyle bir ihtimal varmıdır acaba?
Satıp innova 125 almak daha mantıklı. Cupların modifiye parçaları Yunanistan'da var.
innova sanki 5 vitesli
ön dişliyi büyüt arkayı küçült 5. vites takmış gibi hızlanır,![]()
ön dişliyi büyüt arkayı küçült 5. vites takmış gibi hızlanır,![]()
Hangisi iyiyse onu yazdım.
Dişliyle oynama. Mühendismisin.:wiinkk:
innova sanki 5 vitesli
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------
arkadaslar buna benzer bi soruda benim kafama takılıyor , 96 model jawa 350 twinsport almayı düşünüyorum , twinsportun kasası çok hoşuma gidiyor ama malum yaktığı benzin ortada, acaba 2 zamanlı olan motorunu 4 zamanlıya çevirmek mümkünmü ? eğer mümkünse maliyeti ne olur?
ben yaptım oldu 100 lük cub ın ön dişliyi bir diş büyüttüm çekisi çok düştü. onuda sıkıştırma basıncını arttırarak hallettim basınç oranını 9-1 den 9.4-1 yaptım son hızı 80 km den 92 km ye çıktı hp si de 0.8 ila 1.2 arttı hasaplarıma göre dinamometreye sokup ölçme imkanım yok çorluda:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 ----------
sahibinden.com da cıkma motorlar var 400-500 cc cıkma motor bul taktır olur mesala f 650 yada cbf 500 gibi
sıkıştırma oranını nasıl arttırdınız silindir üst kapağını mı taşladınız