Sanki bir kaç cisim geçti ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
<object width="400" height="300" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/138268337047" /><embed src="http://www.facebook.com/v/138268337047" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="300"></embed></object>

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
turbov.jpg

porsche911turbosportec9.jpg

tebrıkler :rendeer::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fake br video... Ne olduğu anlaşılmamış bile... Bir araç vb bişey gören var mı?.. :bounce:
Ayrıca çok ta gereksiz ve saçma... :farao:

helalllllllllllllllll süper paylaşım kendime geldim birden ya çok seviyorum bu sesi

yolu bilmeseler gidemezler öyle o virajdan sonra düzlük çıkıyodur herhalde ki , ama yinede bi kaza anında ağaçlar öldürür adamı pistde yerde sürüklen çayıra çimene çık lastiklere çarp ama oralar sakat yinede

Mersin İl Temsilcisi
DOT çok eski gibi geldi...
geçenlerde ufuktan'la konuştuk aynı yeri, dorlar eski ama esnaf dürüst dedi. alacak olsam mersinli yarışçılarda satıyor ama kararsızım. piyangodan çıksa bişeyler lastikleri değiştirecektim ve angel takacaktım ama kısmet değişmiş şimdilik :)

DOT çok eski gibi geldi...
geçenlerde ufuktan'la konuştuk aynı yeri, dorlar eski ama esnaf dürüst dedi. alacak olsam mersinli yarışçılarda satıyor ama kararsızım. piyangodan çıksa bişeyler lastikleri değiştirecektim ve angel takacaktım ama kısmet değişmiş şimdilik :)

abi benim aldığım lastik süpercorsanın eski modeliydi sc1. dotu çok eskiydi 3 senelikti telefonda satan kişi Ahmet abi söylemişti. ona rağmen teker süper iyiydi. zaten eski lastik yeni lastik gibi iyi tutmaz fakat bu lastiğin ölüsü bile süper. ben aldım bir yağmur yedi lastik ondan sonra çatladı yine de hala suda ve normal yolda süper hele yazın korkunç derecede iyi. metzeler çok ciddi söylüyorum halt etmiş.

ısrar etmemin sebebi memnun kalacağın için. en kötü ihtimal 2 ay kullanır atarsın.ve en kötü ihtimal şu anki lastiğin gibi yol tutar.

aldırırırm bu lastiği sana aldırmasına da sakalım yok:psen al memnun kalmazsan 150 liralık tantuni ısmarlayacağım sana tabi yiyebilirsen:cherry:

ya koskoca suzin var abi al artık şunu:cherry:

ben yatıyorum hadi İyi geceler Sencer abi

Mersin İl Temsilcisi
halilim, orda bir çift dunlop var ve bir de m3 lastik. yarın onlar için bir görüşme yapacağım

dunlop takım 240
metzeller m3 100 tl

bir de lastik suyu yeyince neden çatladı yahu??*merak ettim şimdi yaaa :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------

bir de senin motor nedir şimdi??

halilim, orda bir çift dunlop var ve bir de m3 lastik. yarın onlar için bir görüşme yapacağım

dunlop takım 240
metzeller m3 100 tl

bir de lastik suyu yeyince neden çatladı yahu??*merak ettim şimdi yaaa :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------

bir de senin motor nedir şimdi??

abi tam bilmiyorum ama lastik suyu görünce çatlıyor eskiyse. topik açmak lazm,ım neden çatladığıyla ilgili.

bu süpercorsa nın fiyatı 700 liraymış üzerinde made in germany yazıyor sentetik polimerleri varmış. polimerler japonyadan geliyormuş. normal lastiklerle arasında bir yol tutuş farkı var. tek kötü özelliği çok çabuk eriyor ve yumuşak olduğu için çabuk patlıyor çivilerden.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------

motorumu sorma abi utanıyorum söylemeye:queen:

ismi bile kötü kuba f5( k ile yazılıyor:p) kardeşim ilk aldığımda tabelacıda suzuki yazdırmış . çakma suzukiciyim:cherry:

Mersin İl Temsilcisi
abi tam bilmiyorum ama lastik suyu görünce çatlıyor eskiyse. topik açmak lazm,ım neden çatladığıyla ilgili.

bu süpercorsa nın fiyatı 700 liraymış üzerinde made in germany yazıyor sentetik polimerleri varmış. polimerler japonyadan geliyormuş. normal lastiklerle arasında bir yol tutuş farkı var. tek kötü özelliği çok çabuk eriyor ve yumuşak olduğu için çabuk patlıyor çivilerden.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:21 ----------

motorumu sorma abi utanıyorum söylemeye:queen:

ismi bile kötü kuba f5( k ile yazılıyor:p) kardeşim ilk aldığımda tabelacıda suzuki yazdırmış . çakma suzukiciyim:cherry:

motorunu söylemeye utanma yaaa, hepimiz geçtik bu yollardan. bana biraz geç eriyen lastik lazım. bilyosun, fırsat buldummu dağ-tepe virajlara kaçıp dururum. gerçi artık resim çekmiyorum, gezi raporu yayınlamıyorum kimsenin haberi yok ama lastiğimi sanırım bahardan önce yenileyecem ve büyük ihtimalle metzeller m3 ( 100 tl ) olacak :pr:

motorunu söylemeye utanma yaaa, hepimiz geçtik bu yollardan. bana biraz geç eriyen lastik lazım. bilyosun, fırsat buldummu dağ-tepe virajlara kaçıp dururum. gerçi artık resim çekmiyorum, gezi raporu yayınlamıyorum kimsenin haberi yok ama lastiğimi sanırım bahardan önce yenileyecem ve büyük ihtimalle metzeller m3 ( 100 tl ) olacak :pr:

Abi bu sene bekliyorum seni bol bol gezdiririm eğer yolun düşerse.lastiği en iyi Mersinde bu lastiği kullanan birinin motorunu sürüp deneyebilirsin. benim motoru kullan lastiği dene diyeceğim bisiklet gibi kalır bir şey anlamazsın:)

uykuya geçiyorum tekrar iyi geceler abi:rendeer:

-şu yoldan gecen neydi acaba
-o bir kuş
-hayır o bir ucak
-hayır hayır o bir super sport

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar