Sanki bir kaç cisim geçti ?

o heralde tartısılmaz ama cisimlerin geçtiği hız konusunda motorları deler
:) :queen::queen:

TTX 2 k diye helikopter motoru takılmış türbün ile çalışan motor var biliyorsundur umarım hiç oynanmamış haliyle 400 basmaz ise sahibi paranı verip geri alıyor motoru Discovery Channelde izlemiştim o makinayla biraz oynasan delebilicek bir Araba söylermisin bana? :bounce:

TTX 2 k diye helikopter motoru takılmış türbün ile çalışan motor var biliyorsundur umarım hiç oynanmamış haliyle 400 basmaz ise sahibi paranı verip geri alıyor motoru Discovery Channelde izlemiştim o makinayla biraz oynasan delebilicek bir Araba söylermisin bana? :bounce:

ttx 2 k helikopter motoru takılmış aerodinamiği süper denilecek kadar yüksek derecede olan herhangibir araba :)

MFM

bugatti 410 a çıkıyor da v16 motor var be abi 1001 beygir 4 turbo bilmem kaç intercoolr :D:D:D:d ama motorlar iyi gidiyor adamlar yola yapışmış ve yolu tanıyolar yolda iyimiş baya :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ağaç ve çalıda hız tehlikesi vardır, kaplumbağanın teki geçmeye kalksa bile apışıp kalırlar:mrgreen:

bugatti 410 a çıkıyor da v16 motor var be abi 1001 beygir 4 turbo bilmem kaç intercoolr :D:D:D:d ama motorlar iyi gidiyor adamlar yola yapışmış ve yolu tanıyolar yolda iyimiş baya :cat:

Bencede Yolu çok iyi tanıyorlar sanki çocukluğunda Honda monkeyle ordan geçip ardından 125 cc ardından 250 ile ardından 600 ardından 1000 lik ile geçe geçe bu tecrübeyi kazanmışlar hissi veriyor bana bu video..:cat:

moto gp yi start-finish düzlüğünde rossicilerin arasında izlemiş biri olarak hem övünür hem bunların gerçek olduğunu söyler hemde insanoğlunun bunları izlemesi gerektiğini savunan birisiyim.İstanbul parkda son yapılan motogp yarısında benim bulunduğum tribünde kulakların zarar görmemesi için kulaklık dağıtılmmıştı ve emin olun gerekliydi.Önünüzden geçen motorları sadece renklerinden tahmin edebiliyorduk...

Bencede Yolu çok iyi tanıyorlar sanki çocukluğunda Honda monkeyle ordan geçip ardından 125 cc ardından 250 ile ardından 600 ardından 1000 lik ile geçe geçe bu tecrübeyi kazanmışlar hissi veriyor bana bu video..:cat:

Arkadaşlar o görüntü trafiğe kapalı alanda ve bir yarış esnasında çekilmiş...
Sitede çoğu kişi bu yarışları bilir, bir adanın cadde ve yolları heryıl bu yarışa ev sahipliği yapar...
Selamlar...

Isle of man TT yarışından bir sahne :mrgreen: zannedersem bu sene yapılan.Netten indirmiştim.İrlandada adada 1900 lerin başlarından beri yapılan,herkesin harcı olmayan bir yarış.Pist adanın etrafını dolaşan yol.Hiçbir koruma v.s yok direk ağaca yada yol kenarındaki bir duvara patlama olasılığı çok yüksek.2008 ve 2009 u netten indirdim geçenlerde.Seyredin bence.Bu senekinde rosside konu mankeni olarak vardı.:cherry:

1907 yılından bu yana gerçekleştirilen Isle Of Man TT yarışlarının 2007 yılı şampiyonu Honda CBR1000 Fireblade ile yarışan John McGuinness...

Ben Isle Of Man TT 2007 yarışını izledim, gerçekten inanılmaz. MotoGP veya Superbike gibi yarışlardan çok farklı çünkü bu yarış pistte değil, trafiğe kapatılmış normal yolda minimum zaman için yapılıyor. Yarışçılar pistte nasıl limitte gidiyorsa normal yolda da aynı şekilde gidiyorlar. Aşağıdaki resimlere dikkatinizi çekerim, bir tanesinde çok yüksek süratlerde viraja girerken motorun arka tekerleği havada, bir tanesinde de motor tamamen havalanmış durumda.

iomttiu6.jpg

bu yarışlar acayip, bu yarışlar yapılmaya başladığı günden bügüne 220 kişiden fazla kişi hayatını kaybetmiş. yapılan ufacık bir hata ölümle sonuçlana biliyor. birazcık yoldan çıkarak bir evin duvarına çarpmak an meselesi. ama izlemeside bir okadar heyecanlı.

[YT]P-2H4fSf-Zk[/YT]

257km/h hızla yapılmış bir kaza.

[YT]-Nzq2GorVH4[/YT]
..................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar