sanırım Kaza Yaptım

geçmiş olsun böle arkasına önune bakmayıp dıkkat etmeden kullananlar hiç bizleri düşünmüyo Allah hepimizi Korusun En ufak bi kaza hayatımıza mal olabılıyo malasef tekrardan geçmiş olsun

Sayın site yöneticileri lütfen konuyu kilitlermisiniz?Ufacık adi bir kaza nerelere GETİRTTİRİLDİ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Konu dışı,Saiyasi içerikli mesajlar silinmiştir tekrarı halinde açılan başlık kilitlenecektir.

kilide gerenk yok kapattık o konuları uzatmayalım bu tartışmalar gerektiği yerde olmalı...uzatmayacağım arkadaşlar sizde uzatmayın yoksa çok uzar...

bencede kapansın,yıllardır forumlarda gezerim binlerce mesajım var daha birkere olsun birinin açtıgı başlığa girip ona hakaret içeren,dalga geçen,aşağlayan,hayat görüşüne dil uzatan,kırıcı,kısıtlayıcı bir tek kelime yazmadım ve banada yazılsın istemem..bu arada parça fiyat toplamı 26.40 tl burdaki servisi aradım 100 liraya hallederiz 15 i işçilik dedi yani 85tl.bende başka bir bayiiden karçaları alıp kargoyla yollatıp kendi ustama taktırıcam.istanbuldan alsam 26.50 kargosuyla 50 liraya gelse 15 liraya taktırsam 65 eder. jinlun bayisi bilen var mı istanbulda?bayi fiyatlarına sadık kalan?

usta sende sinirlenmişssin tabi dogal olarak haklısın ama allah tan yolda giderken olmamıs bu olay.bunun benzerini yolda yasadım adam bide pardon görmedim dedi .öldürecek beni pardon diyo hehehe eve gidene adar gülmüştüm sinirle karısık::sos::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar