Sanal alemde gezmek ve kuraklık yaşadığımız şu günlerde serinlemek isteyenler buraya!

tekerinize sağlık hocam. çok güzel, görülmeye değer yerler. sayenizde oralarıda gördük. ağaç evler kaç kişilik biraz bilgi verirmisin.

Salih abi,evler 2 katlı (dublex) 2. kat 2 oda alt kat tek oda. İçinde 5 çekyat var. Akdeniz tarafında öğretmen evleri bile kişi başı 25-30 ytl iken burada ev 30 ytl! Gerçekten ekonomik. Saygılar.
Lucas rica ederim. :)

işte gezi dediğin budur valla hep istediğim gezi tipi temiz hava bol gıdalı manzara
ooff off resimler için teşekkürler eline sağlık dostum.:cat::cat:

selam vıceroy hoca yine bizleri kıskandırdın.
Harika yerlere gitmişsiniz darısı başımıza seneye inşallah beraber gideriz

Hayati sizde sağolun. Samm (Ahmet abi) senide gezilerde yanımızda görmekten mutluluk duyarız. :bounce:

oh beeaa içim serinledi valla resimlere baktıkça güzel bi gezi olmuş ellerinize sağlık paylaşım için tşk:cat:

Samm, kaldığımız evin günlük bedeli 30 ytl sonradan değşmediyse :silent:

yaavv, sizler beni deli edeceksiniz yaavv:pale: Bol su, yollar uzuuunn, şelaleler, doğa.........ne ararsam var.:pale:
Bizde ofiste klima yetiştirip sıcağa iş güç cebelleşelim buralarda:pale:
teşekkürler:cat:

aynen çok güzel yerler ben en çok tabelaya bittim 'közde çay ve Gavaltı ' ::koop:: bende en kısa zamanda atlayacam Mz e çıkacam 10 günlük bi tura inşallah.

Benden sonra buralarda ev tutan olduysa fiyatta bir değişiklik olduysa yazarsanız sevinirim. Kayacı vadisinde su üstündeki ağaç yapı 35 ytl olunca bu dubleks ev bedevaydı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar