Samsung S3353 Chat Wifi Sorunu Yardım

Selam arkadaşlar yeni bir telefon aldım başlıkta belirttiğim gibi Samsung S3353 Chat evde kablosuz modem var ona bağlanmayı denedim ve şifreyi girerek başarılı bir şekilde bağlandım ta ki google uygulamasına girene kadar 1 dakika bekledikden sonra dns başarısız diye bir hata aldım wifi ayarlarını nasıl yapabilirim ??
Bu telefonu kullanan ve bu ayarı yapan veya bilen varmı ?

n 8 de var dns ayarları 0.0.0.0 (sıfır) olacak hepsi. Ayarlar, bağlantı ayarları, falan var ordan bulman lazım. Ama samsung hiç kullanmadım. Onda nasıl bilmıyorum. Bu arada ben farklı dns adresi kullanıyorum. Bende hiç bir türk telekom engellemesi yok. :pl:

Benimkindede var dns ayarları ama nasıl yapılacağını bilmiyorum yokmu başka anlayan bilen ?

dns ayarlarını bulduysan kullanıcı tanıtımlı ve ya ona yakın bi kelime çıkacaktır. Ordan değiştireceksin nokıa nın ki 4 tane sıfır. Samsung un ne onu bilmiyorum.

Bi kere yere düşürdüm, bozuldu çöp oldu lanet olsun böyle telefona. İnterneti de çok kötü, çoğu siteye girmeye beyinsiz telefonun hafızası yetmiyor.

dns ayarlarını bulduysan kullanıcı tanıtımlı ve ya ona yakın bi kelime çıkacaktır. Ordan değiştireceksin nokıa nın ki 4 tane sıfır. Samsung un ne onu bilmiyorum.

Onu buldumda dns yerine ne yazılacağını bilmiyorum.

Bi kere yere düşürdüm, bozuldu çöp oldu lanet olsun böyle telefona. İnterneti de çok kötü, çoğu siteye girmeye beyinsiz telefonun hafızası yetmiyor.
Kaçıncı kattan düştü aşarrıya ?
Fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin.
Denedim sorun devam ediyor.

Cebimden çıkarırken yere düştü taşa vurdu ve ekran bembeyaz oldu.

Ben de kullanıyorum ama bir an önce elden çıkaracağım. Hiç bir siteyi açmayan çok dandik makina, görüntüsüne aldanmayın...
Yani dostum wifi bağlasan da tat vermeyecek.

Opera mini kullanın o zaman açıyor şuan ben internet paketi yaptım opera mini ile her siteye girebiliyorum ama wifi ayarlarını bir türlü yapamadım.

Bendede aynı sotun var wifi ye bağlanamıyo ne yapıcam dns ayarları falan hepsi 0 kendi geldiğinde öyledi ne yapmam gerekiyor?

Samsung alınır mı hocam ya :) Neyse olan olmuş o cihaz internet icin tasarlanmadı girdiğinizde ise ram yetersizliğinden siteyi acmaz en kısa zamanda onu sat iPhone al :)

Super Moderator
DNS telefona özgü bir şey değildir, Nokia'ya ayrı Smasung'a ayrı özel DNS'ler yoktur yani, otomatik DNS almak sorununuzu çözse gerek normal şartlarda... Özel DNS ayarları isterseniz güvenden de taviz vermeden Google'ın Public DNS'lerini kullanabilirsiniz, yapacağınız kısa bir aramayla ulaşabilirsiniz (sanırımIPv4 için 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 gibi bir şeylerdi).

Ayrıca zamanında Türk Telekom tarafından yasaklanan sitelere..vb girebilmek için DNS ayarlarınızı router üzerinden değiştirmiş olabilir misiniz?

Samsung alınır mı hocam ya :) Neyse olan olmuş o cihaz internet icin tasarlanmadı girdiğinizde ise ram yetersizliğinden siteyi acmaz en kısa zamanda onu sat iPhone al :)

Hocam o telefon kaç TL iphone kaç Tl ama :D ben 100lük cub alıyorum siz bana hayabusa al diyorsunuz :D

DNS telefona özgü bir şey değildir, Nokia'ya ayrı Smasung'a ayrı özel DNS'ler yoktur yani, otomatik DNS almak sorununuzu çözse gerek normal şartlarda... Özel DNS ayarları isterseniz güvenden de taviz vermeden Google'ın Public DNS'lerini kullanabilirsiniz, yapacağınız kısa bir aramayla ulaşabilirsiniz (sanırımIPv4 için 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 gibi bir şeylerdi).

Ayrıca zamanında Türk Telekom tarafından yasaklanan sitelere..vb girebilmek için DNS ayarlarınızı router üzerinden değiştirmiş olabilir misiniz?

Sorunu çözdüm dns ile falan alakası yokmuş ilk baş İnternet paketi yaptım hattan sonra o paket bitti wifiden tekrar denedim ve bağlandım : ) şuan bağlanıyorum hala.

Lanet olsun böyle telefona. Uzun süredir kullanıyorum. İlk aldığım günler hariç kesinlikle memnun değilim.
Böyle tıknefes, böyle beyinsiz telefon görmedim.
Kendi çektiği fotoğrafı, videoyu gösteremez, internete bağlanır sayfa açmaz.. Zamanla tuşları hassasiyetini kaybeder. Ben kapatma tuşunu kullanmak için iki baş parmağımla kuvvet uyguluyorum. :)
Ayrıca mesaj ve aramalardan sonra gelen ''Kullanım Miktarı'' gibisinden bilgilendirme mesajı sırasında o cırtlak ve sinir bozucu sesi hiçbir şekilde kapatamıyorsunuz. Bunun tek yolu telefonu sessizde kullanmak! Bazen kaldırıp taşlara vurasım geliyor.
Evdeki eski tip nokia asker telefonu bundan kat kat iyi iletişim kurmak için. Daha sorunsuz.
Şimdiki aklım ve biraz da param olsa gidip (yine samsung) full dokunmatik ekran, android sistemli bir telefon alırdım. Ama iyi etmiş olur muydum bilmem. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar