3 aydır galaxy s2 kullanıyorum. bir sıkıntı yok. son derece memnunum. laptop bağımlılığımı kesti büyük oranda.
elektronik cihazlarda zaman zaman böyle sıkıntılar görülebilir. bir de türkiyede müşteri hizmetleri hemen hemen hiç bir firmada düzgün değil. eğer 1 - 2 hafta beklemeden sonra bir sonuç bir cevap dönüyorlar ve ilgileniyorlarsa ne mutlu.
cihaz aynı arızayı tekrarlarsa yenisini verirler normalde. vermiyorlarsa ciddi sıkıntı olur.
ben telefonumdan son derece memnunum. özellikle "netbook" denen gereksiz bilgisayar kategorisi cihazlardan daha başarılı birşey bence...
pili bendeki ortalama 1 gün gidiyor. bu da, bilgisayar sayılabilecek performansı olan bir telefon için son derece normal bence. ben sadece şuna gıcığım. arkadaşım, 8 mm yapacağına 10 mm yap. pili bi gün daha gitsin...
size sorunlu ürün denk gelmiş. benim de başıma motorola da gelmişti. halbuki 7 - 8 tane motorola telefonum oldu. sorun yaşadıklarımda bi çırpıda ilgilendiler. bir tanesini de 2.5 ay sonra bozuk olarak alabildim garantiden....
geçenlerde logitech marka mouse'umun usb alıcısı bozuldu ( logitech performance mouse mx ) pahalı bi mouse olduğundan ve gidip yeni bi tane almak batacağından teknik servisi nerdedir telefonu nedir diye internete baktım :| tr de teknik servisi yok. şok oldum. 00 800 lü numara olan tr'ye de destek veren avrupa servisini aradım. adam telefonda mouse'un seri numarasını aldı.
usb alıcınızı ben bu gün kargoya ileteceğim. bi deneyin eğer sorun çözülmezse ürününüzü dağıtan distribütöre ulaşmanızı sağlayacağım dedi.
nitekim pazartesi öğleden sonra 2 gibi yaptığımız telefon görüşmesinin üzerine, salı günü sabah saat 11 de ups kargodan aradılar. geldik evinizde değilsiniz diye. gidip ürünü teslim aldım yakın olduğundan. pazartesi öğleden sonra hollandadan yola çıkmış. salı günü öğlen saat 12 de mouse'um çalışıyodu...
kısacası tr'de düzgün teknik servis yok.
htc marka telefonum aldıktan 1 hafta sonra pixelleri ölmeye başladı. servise gönderdim. 1 hafta sonra yenisi geldi. şimdi bi başkasının htc telefonu 2 ay serviste kalabilir....
bu tamamen ülkemizin şartları ve servis elemanlarının şeysiyle ve keyfiyle alakalı... yani bence... bunları göz önüne alırsak pilav ve makarnayla yaşamak gerek
almazsak da her an paramızla rezil olmaya hazır olmak gerek.
ne iştir anlamadım ben![]()
sana kızmıyorum bu markaya kızıyorum eşim kullanıyor nalet olsun beş para etmez başka telefona resim bile yollayamıyorsun ne anladım ben o işten hem 2250 ytl ver hem resim bile yollama:jocolor: neymiş aynı marka olana yollamak aynı marka ile konuşmak bedava sanki herkezde ipone varr:
abi vodafone sınırsız net paketi 7,99 lira
gayette hızlı....
İphone kendini kanıtlamış tek dokunmatik telefondur.O kadar çok fonksiyonu var ki saymakla bitmez.Ben 2 senedir kullanıyorum,suya düşürdüm,yere düşürdüm,üstüne bastım,ağzına s.... hala sorunsuz çalışıyor.Evet iphone'dan iphone'a medya dosyaları yolluyor fakat varsın tek kusuru o olsun.Bilgisayar gibi makina.Aklınıza gelebilecek herşey var.Motorun beygirini bile ölçüyorÇok zevkli bir makina.Iphone 3gs var bende,3.2 mpx kamera.Emin olunki nokia nın 8 ve 12 megapixelli kameralarıyla karşılaştırdım ( sabah çekiminde ) iphone daha net çekiyor fotografı.5 megapiksellik iphone 4'ü söylemiyorum bile.nokia'nın 12 megapiksellik telefonu halt yemiş.ne nokia ne başka bir tel herşey çok açık ortada.iphone kadar hızlı bir dokunmatik telefon yok.Bilgisayarda bile oyun oynamayı bıraktım artık iphone yüzünden.bazı programlar aracılığı ile de bluetooth ile birçok dosya gönderebiliyorum.Benim telefonun jailbreak li yani app store da ki ücretli programları ücretsiz indirebiliyorum.Babamda iphone 4 var,eve geliyor yatmadan önce iphone'dan iş yerindeki güvenlik kameralarını denetliyor
Navigasyon olayından bahsetmiyorum bile,daha iyi navigasyon olan bir tel varsa söylesin.TomTom turkey navi programını kullanıyorum muhteşem.Fonksiyonları saymakla bitmez...
Steve Jobs, aptalları özgürlüklerinden ayırmak için üretilen bilgisayarların lideri Steve Jobs, öldü. Öldüğüne sevinmiyor, ancak gittiğine seviniyorum.Kimse ölmeyi hak etmiyor - ne Jobs, ne Bay Bill, ne de daha büyük kötülüklerden suçlu insanlar. Fakat hepimiz Jobsın insanların bilgisayar kullanımı üzerindeki kötü etkisinin sonlanmasını hak ediyoruz. Ne yazık ki onun yokluğunda da bu etki devam ediyor. Varislerinin, onun mirasını taşırken daha az etkili olmasını temenni edebiliriz.
bana bedava verseler almam ipone 4 ü 1000tl ye verdiler daha sıfır almadım ne yapayım arkadaş ben evde net dağda net bu kadar teknolojiye bağlı kalmak bence bütün insanları asosyal yapıyor yani ben elimde olsa elimdeki telefonu bile bırakmayı düşünüyorum arkadaş nereye gitsen zırt pırt biri arıyor olur olmadık işler geliyor insanı başına cep telefonu olmasa kafayı dinlersin vallaha :thumleft:İphone kendini kanıtlamış tek dokunmatik telefondur.O kadar çok fonksiyonu var ki saymakla bitmez.Ben 2 senedir kullanıyorum,suya düşürdüm,yere düşürdüm,üstüne bastım,ağzına s.... hala sorunsuz çalışıyor.Evet iphone'dan iphone'a medya dosyaları yolluyor fakat varsın tek kusuru o olsun.Bilgisayar gibi makina.Aklınıza gelebilecek herşey var.Motorun beygirini bile ölçüyorÇok zevkli bir makina.Iphone 3gs var bende,3.2 mpx kamera.Emin olunki nokia nın 8 ve 12 megapixelli kameralarıyla karşılaştırdım ( sabah çekiminde ) iphone daha net çekiyor fotografı.5 megapiksellik iphone 4'ü söylemiyorum bile.nokia'nın 12 megapiksellik telefonu halt yemiş.ne nokia ne başka bir tel herşey çok açık ortada.iphone kadar hızlı bir dokunmatik telefon yok.Bilgisayarda bile oyun oynamayı bıraktım artık iphone yüzünden.bazı programlar aracılığı ile de bluetooth ile birçok dosya gönderebiliyorum.Benim telefonun jailbreak li yani app store da ki ücretli programları ücretsiz indirebiliyorum.Babamda iphone 4 var,eve geliyor yatmadan önce iphone'dan iş yerindeki güvenlik kameralarını denetliyor
Navigasyon olayından bahsetmiyorum bile,daha iyi navigasyon olan bir tel varsa söylesin.TomTom turkey navi programını kullanıyorum muhteşem.Fonksiyonları saymakla bitmez...
eyvallah abim...
hayırlı olsun..
şoförlük ve koruma bittimi?
Allah kolaylık versin cümlemize....
Samsung telefon mu? Asla.
Şimdiye kadar 2 samsung Star (ikisi de dokunmatik arızası) , bir galaxy ace (yazılım sorunu) ve bir tane modelini hatırlayamadığım telefon elimizde kaldı. Ben şimdiye kadar bu kadar sorunlu bir marka görmedim. Ayrıca samsung ürünleri de apple taklidinden öteye geçemiyor. Apple bu konuda açtığı davaları bile kazanıyor.
.
Moderatörüm yanlışın var. Galaxy Tab da bu sorun oldu.. Durdurdu Apple satışını Samsung un. Esas şimdi Samsung dava açtı Apple a WCDMA teknolojisinin patenti bana ait, benden izinsiz İphone 4S de bunu kullanıyorsun diye. Avrupa satışını bile engelleyebilir Samsung İphone4s in
Dünyanın en zengin teknoloji şirketlerinden Apple Inc., Samsunga tasarımlarını kopyalama iddiasıyla dava açtı.
Bloomberg HTnin internet sitesinde yer alan habere göre, Apple, kendi orijinal ürünleri olan iPad ve iPhone tasarımlarının Samsung Electronics tarafından izinsiz kopyalandığını iddia etti. Apple, Samsungun Galaxy serisi ise iPhoneun, tablet bilgisayarlarının da iPadin tasarımlarından çalıntı olduğunu öne sürüyor.
Cuma günü açılan davada, Güney Koreli Samsung Electronicsin, iPhone ve iPadin 10 patentini ihlal ettiği belirtiliyor. Apple, Samsung Electronicse açtığı davanın benzeri birçok davayı yürütüyor.
Appleın sınırlı patent portföyü ve sektöre rakiplerinden daha sonra girmiş olması, Apple için dezavantaj yaratıyor. Samsungun Applea parça arzı sağlayan şirketlerden birisi olması sebebiyle, bu dava ilgi çekiyor.
Diğer yandan, Appleın tasarım kopyalama iddiasıyla açtığı bu davada kazanması da oldukça zor. Zira, Appleın kazanabilmesi için tüketicilerin hangi ürünün hangi şirket tarafından yapıldığı konusunda kafa karışıklığı yaşadığını kanıtlaması gerekiyor.
![]()