gangam 1650 lira benim için çok para...bir kez verildiği düşünülürse mantıklı olabilir...bir telefona bu parayı veremezdim...yani özelliklerine bakıyorumda yani ne yapıyor bu telefon...özet bi geçsene ...konuyla alakasız ama nete girme video izleme çekimler vs dışında bir laptopun yaptığı şeyleri mi yapabiliyor yani...
Samsung I9000 Galaxy S'in devamı niteliğindeki yeni cep, 4.3 inç Super AMOLED Plus ekrana, çift çekirdekli 1GHz işlemciye sahip. Diğer özellikler arasında ise HSPA ve WiFi (b/g/n), GPS alıcısı, Bluetooth 3.0 ve USB ara yüzleri bulunuyor.
Samsung Galaxy S 2, 8 megapiksel kamerasıyla 1080p HD video kaydı yapabiliyor ve tabi ki fotoğraf da çekebiliyor. Yeni telefonda bu kez LED flaş da mevcut. Ön yüzde ise video aramaları için 2 megapiksell bir kamera bulunuyor. Kayıtlar ve filmler full HD özellikli bir TV'de seyredilebiliyor. Galaxy S 2'nin 16GB'lık ve 32GB'lık iki sürümü bulunuyor.
hımm tv de izlenebiliyormuş ama ne derece net bilinmez...hspa nedir...video kaydı vs..abicim 1650 liraynın karşılığını hangi anlamda vermekte...
abim benim evde kullandığım monitörüm 29'' tam ekranda sıfır bozulmayla videolarını oynatabiliyorum...
gps ini kullanabiliyorum(ücretsizdir)
internette bilgisayarda yapabildiğin herşeyi yapabilme özgürlüğün var(download, upload, video izleme vb.herşey)
ps2 nin oyunları çok rahat oynayabiliyorsun....
takvim ve ajanda özellikleri, ofis programlarını rahatlıkla okuyabiliyorsun...
aynı zamanda ekranı sayesinde istediğim filmi, istediğim diziyi çok rahat ve on numara görüntüyle izleyebiliyorum....
müzik kalitesi zaten tartışılamaz gerçekten süper...
hele kulaklıkla dinlerken enfes bi müzik keyfi yaşatıyor size...
Artı olarak şu şekilde düşünüyorum, evde laptopum var aynı işleri laptoptada yapıyorum ama bu işleri yapacak daha ufak bir makine varken neden laptop taşıyayım ki?
arkadaşlar dokunmatik hassasiyetten bahsetmişler mesela;
samsungu denemelerini tavsiye ederim...
birde abi cihazın herşeyinde özgürsün, istediğini yapabiliyorsun,istediğin eklentiyi kur, istediğini kaldır....
android market sayesinde yüzlerce bedava oyun program ne istersen indir...
dışarıdan yüklemelere izin verir...
abi kısaca söylemek gerekirse, elinde taşıdığın ufak bir laptop düşün....