Samsun'dan Capanord ile 18 Günde 5.000 Km.lik İç Anadolu - Akdeniz-Ege-Marmara Turu

Eşimle hayalini kurduğumuz Avrupa turu öncesi , önce bi Capo’yla Türkiye’yi turlayalım dedik. Planladığımız rota harita üzerinde bize 3600 km. Olarak görünse de :) ,eve döndüğümüzde toplamda 5bin km.ye ulaşmıştık. Yolculuk sırasında ne kadar kahverengi tabela varsa , üşenmeden sıkılmadan hepsine gitmek bize fazladan 1500 km.lik yol yaptırsa da , kesinlikle görmeye değerdi. Ülkemizdeki saklı cennetleri görmeden , gezmeden , Avrupa seyahatine çıkmayalım dedik , ne de doğru karar verdiğimizi gezdikçe anladik.

Seyahat notlarimiz ve fotoğraflarimiz için ;

http://www.motorsikletgunlukleri.blogspot.com/

Tebrikler, çok güzel gezmişsiniz.
Anlatım ve fotolar süper..

Gezini super olmuş ama resimler yayavan yayvan olmuş :( gezinizi gölgede bırakıyor. Bence aman ayırıp düzletirseniz super olur.

Süper gezi olmuş maşalah içim gitti resmen bakınırken :mrgreen:

Ayrıca yengemizi tebrik etmek lazım o kadar km artçı gitmek her yiğidin harcı değil vallahi :mrgreen:

Paylaşım için sağolun :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Tamamını okudum .. bazı resimlere geri dönüp tekrar baktım . mesela fethiyedeki plaj, bozcaada daki billur deniz.... hemen hemen motosiklete gönül vermiş her sürücünün hayalidir.. ölmeden önce yapılması gerekenler listesinin başında yer alır .. güzel ve teferruatlı anlatım, resimler , elinize sağlık..

Bu arada yunanlar tam piyango olmuş. resimlerde belli ne kadar dost ve arkadaş oldukları.. daha doğrusu siz onlar için piyango olmuşsunuz.
tekeriniz hep düz bassın..

çok güzel görünüyor..fotolar teker teker olsaydı daha iyi olurdu sanki...

gezide bi kaç kusur olsaydı tadı olurdu :p
kusursuz gezileri beğenmiyoruz :D

Teşekkür ederiz :) Gezide kusurlar vardı tabi , mesela Kaş'taki kamp olayı , perişan olduk :) Ama çok şükür tekerimiz gezi boyunca hep düz basti , Capo da sağolsun bizi hiç yolda bırakmadı ... Daha güzel gezileri size de nasip etsin inşallah .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar