Şampİyonuz..tebrİkler İÇİn Siraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biri başka bir yerde yorum yapmış.
aynen kopyalayıp, imzamı atıyorum.

H.Fahrettin ALBAYRAK tarafından 19 Mayıs 2007 20:51 tarihinde
Yazık!
Gazeteler daha çok satsın, tvler daha çok kazansın, reklamlar artsın, tv üyeliği artsın diye, tarafları birbirine sanki düşman gibi gösterilmesi sanki bundan gayri hayat yok gibi bir ortam oluşturulması ne kadar vahim... Bu olayların akabinde dünyanın en büyük derbilerinden biri deyip te övünmenin hiçbir geçerli tarafı yok.. Başkanlar mı medya mı federasyon mu kimse akli selim olarak bu potansiyel öfkeyi oluşturan etmenlerin köreltilmesi gerekir..

2-1 oldu. gsliler kına yaksın :p

koltuk yağıyor şu anda....

maç bitti. 2-1

Son düzenleme:
eveeeeeeeeettttttttttt...
olay bitmiştir.
ben bayrağı bu gece asacaktım.
bu maçı bekliyordum.

tamamdır artık. :wiinkk:

Ben iki hafta önceden asmıştım :)

------------------------------

Sami Yen'de olay var
hurriyet.com.tr 19 Mayıs 2007
Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe arasında sezonun son derbi maçının oynanacağı Ali Sami Yen Stadı'nda büyük olaylar yaşanıyor.

Galatasaray taraftarları, polisin Fenerbahçe taraftarları ile aralarındaki boşluğu açmak istemesine sinirlendi ve emniyet güçlerinin üzerine koltuk yağdırdı. Daha sonra kendi arasında da tartışma yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar, polisin copla müdahalesi üzerine Kapalı ve Eski Açık Tribünleri adeta savaş alanına çevirdi.

Derbi öncesi Kapalı ve Eski Açık Ttribünleri'nde polis ile Galatasaraylı taraftarlar arasında çatışma yaşandı. Çevik Kuvvet ekipleri taraftara çok sert müdahelelerde bulunurken, seyirciler de polise söktükleri koltukları ve yabancı maddeleri atarak karşılık veriyorlar.

Bir çok taraftar yaralanırken, bazı emniyet görevlileri de çeşitli yerlerine darbe aldılar. Polis son olarak biber gazı sıkmaya başladı.

Galatasaraylı yöneticiler, tribüne giderek olayları yatıştırmaya çalışırken, Başkan Yardımcısı Adnan Polat olaylarla ilgili olarak, "Polisin taraftarın içerisinde ne işi var? Kesinlikle oradan çıkmaları lazım. Onlar çıkmayınca olay oluyor. Taraftar da doğal olarak yönetimi protesto ediyor. Ne hikmetse anlamıyorum polis G.Saray taraftarına çok sert davranıyor" dedi.

Polise sürekli olarak protesto yapan sarı-kırmızılı taraftarlar, son olarak stad içinde F.Bahçe bayrağı yaktılar.

YABANCI MADDE YAĞDI

Fenerbahçe kalecileri Serdar ve Volkan, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile ısınmak için sahaya çıktıklarında, taraftarların attığı plastik su bardağı yağmuruyla karşılaştı.

Kısa bir süre çıkış tünelinde bekleyen futbolcular, polisin yardımıyla sahaya girdi. Bu sırada da sahaya yabancı maddeler atıldı.

Fenerbahçeli futbolcular da sahaya çıkarken yabancı maddeler atılırken, bir ara Fenerbahçe'nin ısındığı bölüme tribünden koltuk atıldığı görüldü.

Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesinde “Yönetim istifa” biçiminde tempo tutarak Galatasaray taraftarlarına takıldı.

En gergin derbi
A.A. 19 Mayıs 2007
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan sezonun son derbi maçı, son yılların en gergin derbisine sahne oluyor.

Derbi maç öncesinde, Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet sarı-kırmızılı taraftarların yoğun biçimde attıkları yabancı maddeler nedeniyle zor anlar yaşadı.

Teknik heyet ve yedek oyuncular, numaralı tribünden atılan içi su dolu plastik bardaklar ve çok sayıda patlayıcı madde nedeniyle yedek kulübesine bir süre giremedi. Galatasaraylı taraftarlar, sürekli Fenerbahçeli futbolculara küfürlü tepki de gösterdiler.

Maçın hakemi Bülent Demirlek, atılan yabancı maddelerin kesilmemesi nedeniyle seremoniyi orta alanda yaptırdı.
Sarı-lacivertli teknik heyet ve futbolcular, bir süre saha içinde bekledikten sonra polis koruması altında yedek kulübesine getirildi.

Galatasaraylı kimi futbolcular, sahaya yabancı madde atmaması için taraftarlarına uyarıda bulunurken, kaleci Mondragon, polis koruması altında yedek kulübesine getirilen Fenerbahçelilerin arasında teknik direktör Zico'nun yanında yer aldı.

Fenerbahçeli futbolculardan Deivid'in kafasına plastik bardaklardan birisi isabet etti. Gözüne yakın bölgeye çarpan su bardağının ardından Deivid ile yanındaki kimi futbolcular yedek kulübesine girdi. Bu sırada futbolculara zarar gelmemesi için polis, kalkanlarını yedek kulübesi üzerinde tuttu.

Saha içindeki futbolculardan Deniz ve Aurelio, yedek kulübesine gelerek Deivid'in durumunu öğrendi. Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir de protokol tribününde oturduğu yerden kalkarak yedek kulübesine doğru geldi ve Brezilyalı oyuncu hakkında bilgi aldı.

Maç öncesi seremoni için bekleyen Fenerbahçeli futbolculara atılan su bardakları nedeniyle maçın hakemi, seremoniyi orta alanda yaptırdı.

Bu arada teknik direktör Zico ile konuşan bir Japon gazeteci de atılan su bardaklarından nasibini aldı. Plastik su bardağı, Japon gazetecinin kafasına isabet etti.

Öte yandan maçın 8. dakikası oynanırken, Galatasaray tribününden saha içine meşale atıldı. Meşale, maç yapıldığı sırada bir süre sahada kaldı.

Galatasaraylı taraftarlar, maç içinde de taşkınlıklarını sürdürürken, Fenerbahçeli futbolcuların üzerine çok sayıda içi su dolu plastik bardak attılar. Atılan su bardakları nedeniyle, özellikle saha zeminin kapalı ve numaralı tribünlere yakın bölümleri çok sayıda bardakla kaplandı.

Bu arada Fenerbahçeli futbolcuların taç ve köşe atışları sırasında tribünlerden yoğun biçimde içi dolu su bardakları atıldı. Fenerbahçeli futbolcular bu durumu hakeme şikayet ederken, sahaya atılan parçalanmış bir oturma koltuğunu Lugano hakeme gösterdi.

gene_yendik2.jpg

Son düzenleme:
Abi galiba Şampiyonluk topiğinde olduğunun farkında değilsin... şampiyonluğumuzdan çok bize yenilecek olmanız sizi çok üzüyor biliyorum...ama bu bir kader...alın yazınız...3-2 olsa ne kaybederiz sence...ama siz çok şey kaybedersiniz...GS hiç bu kadar zor günler yaşamamıştı...camia hiç bu kadar karışmamıştı...Özhan Abi gider...Gerets gider...

Ben diyorum ki Fatih Hoca Başkan olsun...Türk Futbolunun gururu Torinolu Hakan antrenör olsun...

Yahu metehan komik adamsın :cherry::cherry::cherry:

Türkiye de tam 24 tane şehri FB sayesinde görmüş birine neler yazmışsın.

Neyse,

Sevgili Arkadaşlar,

Maçı seyrederken de gördünüz GS'li kardeşlerimizin haleti ruhiyesi iyi durumda değil ! Lütfen gereksiz ifadeler kullanmayın yazılarınızda...

GS li dediğin kim ?

Arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, çocuklarımız, amcalarımız. Lütfen bunu unutmayın !

GalleryImages%5CSpor%20Foto%5CGalatasaray-Fenerbah%E7e%20derbisi%20%F6ncesi%20Ali%20Sami%20Yen%20Stad%FD'nda%20olay%20%E7%FDkt%FD%5C08.jpg

GalleryImages%5CSpor%20Foto%5CGalatasaray-Fenerbah%E7e%20derbisi%20%F6ncesi%20Ali%20Sami%20Yen%20Stad%FD'nda%20olay%20%E7%FDkt%FD%5C10.jpg

GalleryImages%5CSpor%20Foto%5CGalatasaray-Fenerbah%E7e%20derbisi%20%F6ncesi%20Ali%20Sami%20Yen%20Stad%FD'nda%20olay%20%E7%FDkt%FD%5C17.jpg

GalleryImages%5CSpor%20Foto%5CGalatasaray-Fenerbah%E7e%20derbisi%20%F6ncesi%20Ali%20Sami%20Yen%20Stad%FD'nda%20olay%20%E7%FDkt%FD%5C18.jpg

GalleryImages%5CSpor%20Foto%5CGalatasaray-Fenerbah%E7e%20derbisi%20%F6ncesi%20Ali%20Sami%20Yen%20Stad%FD'nda%20olay%20%E7%FDkt%FD%5C19.jpg

GalleryImages%5CSpor%20Foto%5CGalatasaray-Fenerbah%E7e%20derbisi%20%F6ncesi%20Ali%20Sami%20Yen%20Stad%FD'nda%20olay%20%E7%FDkt%FD%5C22.jpg

Çimleri yolacağız Fener'i yeneceğiz
17 Mayıs 2007
Çimleri yolacağız Fener'i yeneceğizEzeli derbiyi ’müthiş’ olarak değerlendiren G.Saray Teknik Direktörü, "Hem onurumuz, hem gururumuz için oynayacağız. Futbolcularım da çimleri yolacak biçimde bu maçı kazanmak için sahada olacak" diyerek iddialı konuştu.

GALATASARAY Teknik Direktörü Erik Gerets, Şampiyonlar Ligi macerasında büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklamalarda bulunarak, "Çimleri yolacağız, Fenerbahçe’yi yeneceğiz" dedi. Galatasaray TV’deki "Teknik Yorum" programına konuk olan Belçikalı çalıştırıcı, Ali Sami Yen’deki mücadele için ayrıca, "Hem onurumuz, hem gururumuz için oynayacağız" yorumunda bulundu.

Kabullenmek büyüklüktür

Ligin bitimine iki hafta kala, Devler Ligi şansı için puan kaybına tahammüllerini olmadığını kaydeden Gerets, "Futbolcularımız, çimleri yolacak biçimde bu maçı kazanmak için sahada olacak. Daha önceki maçlara da böyle motive çıkmıştık ama maalesef sonuç iyi olmamıştı. Bu kez rakibimizi yenerek sezonu tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Yüzyılı aşan iki takım arasındaki derbiyi "müthiş" olarak nitelendiren deneyimli teknik patron, şunları söyledi: "İstanbul takımlarının birbirleriyle rekabeti zevk verici ama karşıdaki rakibinizi her zaman saymak zorundasınız.

Burada kalmak istiyorum

Elde ettikleri şampiyonluktan dolayı onları kutluyorum. Maalesef bu, bize evvelki sezon yapılmadı. Biz şampiyon olduktan sonra bizi küçük düşürmeye çalışan, başarısızlıklarını saha dışında aramayı hedefleyen demeçler verdiler. Bunlar hoş değildi. Bu tavırlarını beğenmedik ve kınıyoruz, çünkü karşı taraftaki bir başarıyı kabullenmek de büyüklüktür."

Gerets, son 4-5 maçta son dakikalarda gol yediklerini, kendisinin de savunma oyuncusu olmasından dolayı bu durumun üzüntüsünü sinire çevirdiğini söylde. Belçikalı, gönderileceği yolundaki haberlerle ilgili olarak da, "Sözleşmem var ve bunu yerine getirmek istiyorum, ama başka koşullar oluşacaksa, daha önce de söylediğim gibi, Mallorca veya başka bir yerde 1 yıl tatil yaparım, ama dediğim gibi, ben burada kalmak istiyorum" dedi.

dabi dabi öyledir. :p

cimbom taraftarı işin suyunu çıkardılar:pale:
sahayı pet şişe ile doldurdular:farao:
yakışmadı..
ama neyse yendik sonuçta:queen:

bırakın bunları unutalım.

ŞAMPİYONLUĞUMUZU KUTLAYALIM...

YAŞAAAAAAAA FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEE

ilk sayfadaki marşı tekrar yüklesenize buraya
::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy:::haapppy::
::xblink::::xblink::::xblink::::xblink::::xblink::
::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 2, Beko Basketbol Ligi'nde 4, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde 4, Erkekler ve Bayanlar Birinci Voleybol Liglerinde de 2'şer olmak üzere, ezeli rakibiyle yaptığı 14 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

FENERBAHÇE-GALATASARAY REKABETİ

Fenerbahçe'nin, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında, (A) takımlar düzeyinde Galatasaray'a karşı bu sezon aldığı sonuçlar şöyle:

Turkcell Süper Lig:
Fenerbahçe-Galatasaray: 2-1
Galatasaray-Fenerbahçe: 1-2

Beko Basketbol Ligi:

Normal Sezon:
Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown: 75-64
Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker: 57-91

Play-off yarı final serisi:
Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown: 76-70
Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker: 64-69

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi:
Galatasaray-Fenerbahçe: 63-74
Fenerbahçe-Galatasaray: 86-67

Play-off yarı final serisi:
Fenerbahçe-Galatasaray: 79-77
Galatasaray-Fenerbahçe: 52-77

Erkekler Voleybol Birinci Ligi:
1. Etap:
Galatasaray-Fenerbahçe: 1-3
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-0

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi:
1. Etap:
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-0
Galatasaray-Fenerbahçe: 2-3

ben ezeli rekabet göremiyorum ..bu tablodan ezici hatta yokedici bi üstünlük akıyo siz ne dersiniz :cherry:

Bu arada gerets kalmak istiyorum demiş bir fenerli olarak bizde uzun yıllar kalmasından yanayız .. E her takıma bir çim yolma/yoldurma makinesi lazım dimi ama :cherry:

Son düzenleme:
Ya bıktık hep yenmekten :queen: maça ara verildiği sırada adnan polatın o sıra mikrofonu eline alıp saat kaç saat demesini çok isterdim :queen::queen::queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Cidden yaa saat kaç haberiniz varmı.:cherry:

Birileri sorsun adnan polata ...saat kaç :cherry:

Bu arada şimdi GS lılar düşerler yine UEFA kupası muhabbeti başlar ..her fener maçından sonra aynı hikaye sıktı artık seneye bi maç yenilelimde bi 5 sene idare etsinler yazık ...:p

fenerkuaforsalonurw8.jpg

Mecidiyeköydeki şubemize de bekleriz...:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Yahu metehan komik adamsın :cherry::cherry::cherry:

Türkiye de tam 24 tane şehri FB sayesinde görmüş birine neler yazmışsın.

Neyse,

Sevgili Arkadaşlar,

Maçı seyrederken de gördünüz GS'li kardeşlerimizin haleti ruhiyesi iyi durumda değil ! Lütfen gereksiz ifadeler kullanmayın yazılarınızda...

GS li dediğin kim ?

Arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, çocuklarımız, amcalarımız. Lütfen bunu unutmayın !

abi öyle bi yazdın ki seni Galatasaraylı zannettim...:p

Ya bıktık hep yenmekten :queen: maça ara verildiği sırada adnan polatın o sıra mikrofonu eline alıp saat kaç saat demesini çok isterdim :queen::queen::queen:

ona hep duyum gelirdi...ama bu sene kulakları tıkalı...her konuşması agresif...tutarsız...nasıl yönetici bunlar...astığı astık kestiği kestik...suratsız...yüzüne baksan nur yok...Allahın inşaatcıları müteahhitlerini yönetici yaparsan böyle olur...sanki İnşaatında amelelere laf söyler gibi...hamallık bile yapamaz bunlar...ama babadan kalma soyadları var...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bütün renkdaşlarımın bu gecesini ve şampiyonluğunu kutlarım:)

dabi dabi yendi.gördük hakan ineği yani şaban otları yiyordu gördük.hahhehu.bom bom gsnin koltukları yere indi gs baya bi sıkıntı ya girer bunla bile puhahah.sonucta biz atmadık kendi kendilerine zarar verdiler artık özhancıkta başkanlıktan indirirler :D.:mrgreen:
durun bişey yaziim

ben senin fenerbahçeyi yenebilme ihtimalini sevdim,
2000 li yıllarda çöküşününde libiletini fenerbahçeden yedi yiyebilme ihtimalini sevdim,
ben seni hiç sevmedimki.

Ben senin stat yapabilme ihtimalini sevdim,yada sarıgülün stat yaptırabilme ihtimalini,
eski açık 6desene filminin vizyondan kaldırılması, ship somun filmin kralın vizyona sokmasını sevdim,
ben seni hiç sevmedimki..

Ben senin intertotoya katılabilme azmini sevdim,
her ne kadar arkamda ulusoysuz ve ağar olsada,
fatoş terimin gençleştirme operasyonu ağır kalsada,
frant baliç gitsede arifin kalabilme ihtimalini sevdim,
ben seni hiç sevmedimki.

Kuşları sevdim çiçeği, böceği hatta elime konupta beni ısıran sineği ,
fakat ne seni sevebildim nede takımında oynayan ineği ,
ben o ineğin samiyendeki çimleri yiyebilme ihtimalini sevdim ,
ben seni hiç sevmedimki.

Ben senin chelsiden 5 yiyipte avrupa fatihi, fenerbahçeden 6 yiyipte türkiyede en büyük olma ihtimalini sevdim ,
fatih terimin tikli gözünü canaydının fairplay sözünü ,
debörün asislerini , olimpiyatin kavislerini,
kulübünün caddede 6 esstore açma ihtimali ülküsünü,
taraftarının 6 yolda sevinç gösterisi yapabilme iç güdüsünü,
kısacası ben seni hiç sevmedimkiii.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Cadde'den hepinize selamlaarrr... :mrgreen::cherry:

dsci2134wy1.jpg

dsci2136ii9.jpg

Türkiye'de ki klüp yöneticlerinin -özellikle de büyük klüplerin yöneticilerinin- ne kadar yiyici oldukları konusunda bir mesaj atmıştım.Modlar silmişler ve bir ö.m. gönderme zahmetine bile girmemişler sağolsunlar.

"Klüp'e iyilik yapıyorum" diye, 10 milyon dolar borç verip karşılığında klüp'den 20 milyon dolarlık senet alanları, sırf cebine komisyon girsin diye milyon dolarları abidik gubidik oyunculara çarçur edenleri unutmadık; unutmayacağız.

Avrupa'da Türk klüplerinin adı geçmezken, yabancı oyunculara 6 sıfırlı, altyapıya -6 sıfırlı paralar yatırılırken;

1) Galatasaray'ı 6-0 değil 66-0 yensek ne olur?
2)17 defa değil 117 defa şampiyon olsak, kupayı 50 kez kazansak ne olur?

Sonuç kendimizi kandırmaca.Ligin kalitesini gördük bu sene.Acıların çocuğu Emrah bile mutlu kalırdı bu ligin içler acısı halinin yanında...

GS'li arkadaşlara not:Siz de artık kendinizi kandırmayı bırakın, 7 yıl önce önemli bir başarı kazandınız, ama 7 yıl oldu artık.77 yıl sonra da "ama ama uefa" demeyin, önemli olan Avrupa'da daimi başarıdır.Bakınız Liverpool, Chelsea, Manchester Utd., Milan vesaire...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar