Şampİyonuz..tebrİkler İÇİn Siraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda bi dostum var diyodum o da delikanli degilmis fenerli cikti,o kendini biliyo bo$verr sampiyon olamasalar Aziz YILDIRIM futbolcularin hepsinin topularina siktirirdi :queen: .Sonrada gider kendi beynine sikardi bir tane.
sizi avrupada gorelim kizlar ...::pembe:: ::pembe:: ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

bu foto super kupanin alindigi zaman cekilmis,unutanlara itina ile hatirlatilir. Patronunun bil FENER ,yoksa hayatta yok sana

ben trabzonsporluyum. da bu olm falan filan ne ayak
hocam bu alınganlık nedir böyle. :mrgreen:
:queen: Elınt bu ara harbi şamar oğlanı oldun be...:p

dünde ugly fırçalamıştı galiba...:p bende üzülüyom ama ...kına yakmıyom...valla...:p

Fenerbahceee Avrupada yalandır...buda bir gerçek olarak tutanaklara geçsin lütfen...:p

sorma metehan bu ara kime laf söylesek hemen alınıyo. anlamadım mevsimlerdenmidir nedir.

o ayvalıklı kardeşim yanlış anlama olmuş onun için öyle konuştum dedi. onla arayı düzelttik. ama bu arkadaşımız harbi alınganmış ya "olm" kelimesi için nerdeyse kavga etcek:mrgreen:

100.yil şampiyon Fenerbahçe

Bütün FENERBAHÇELİ motorcu dostlarımın 100.Yıldaki Şampiyonluğu kutlu olsun.

Bu da şampiyon motor.

galatasaray lı bir çok futbolcu ile özellikle uefa kupasını aldıkları senenin kadrosundan kişilerle şahsen defalarca görüştüm,bu şekilde olmasada fenerbahçe maçlarına çıkarken çok sıkıntılı olduklarını söylemişlerdi.fenerbahçeli olmama rağmen o kadrodaki insanları gerçekten çok beğenirim gerek futbolcu olarak gerek insan olarak

bunu eklemeyi unutmuşum fuarda çekmiştim

Son düzenleme:
Helallll :cat: Yıldırım Demirören Bugünün Tarihini Yazzz :) 18 Mart 2007'de Bejeke-K.Erciyes maçı sonrası bir lafı vardı bugünün tarihini yazın şampiyon olacağız demişti gördük kimin şampiyon olduğunu :p
Tüm Fenerbahçeli MT üyelerinin şampiyonluğunu kutlarım

vay be Smırno kankamızda yalan oldu...ula tek kankim oydu be...:p

hadi iyi geceler size...

bende fenerliyim diğer tüm fenerli arkadaşlarımızında fb nin şampiyonluğu hayırlı olsun.seneye başarıları devam eder inş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler fenerbahçe

100. yıl coskusu tam gaz devam bu hafta turu atarız artık

Helallll Yıldırım Demirören Bugünün Tarihini Yazzz 18 Mart 2007'de Bejeke-K.Erciyes maçı sonrası bir lafı vardı bugünün tarihini yazın şampiyon olacağız demişti gördük kimin şampiyon olduğunu
Tüm Fenerbahçeli MT üyelerinin şampiyonluğunu kutlarım

BAĞDAT CADDESİNDEN GELİYORUM.BU COŞKUYU BAŞKA TAKIMLARIN TARAFTARLARI BİLEMEZ.FENERBAHÇE CUMHURİYETİNİN BAŞKENTİ HERZAMANKİ GİBİ YIKILIYOR,KADINLI,ÇOCUKLU HER KESİMDEN,HER YAŞTAN İNSANLAR AKIN AKIN SOKAKLARDA... TÜM TARAFTARA ŞAMPİYONLUĞUMUZ ARMAĞAN OLSUN.:flower: ::coool::

Süper Moderatör (BBRR)
18 takımlı ligde 17 takım birlikte fener şampiyon olmasın diye yırtındı..yanlarına fedarasyon ve MHK yıda aldılar ..nolduuuuuu ..100. yıl ve destan devam ediyo ...
aman fener olmasında GS olsun dedi geçen sene BJK lılar.. Kutsal ittifak ya o kadar büyükki ne kutsal ittifak tanıyo ne MHk ne TFF.. ya başka ne gibi engel koyabilirseniz onuda koyun ...
Bu şampiyonluk analarının sütü kadar helal ... şimdi sıra alisamiyende tur atmaya kaldı ...

bu akşam bu coşkuyu yaşayan tüm FB lilere sevgiler diliyorum ..teşekkür etmemiz gereken kişi Aziz Yıldırım..yıldıramadılar yıldıramıyacaklar...

Son düzenleme:
18 takımlı ligde 17 takım birlikte fener şampiyon olmasın diye yırtındı..yanlarına fedarasyon ve MHK yıda aldılar ..nolduuuuuu ..100. yıl ve destan devam ediyo ...
ama fener olmasında GS olsun dedi geçen sene BJK lılar.. Kutsal ittifak ya o kadar büyükki ne kutsal ittifak tanıyo ne MHk ne TFF.. ya başka ne gibi engel koyabilirseniz onuda koyun ...
Bu şampiyonluk analarının sütü kadar helal ... şimdi sıra alisamiyende tur atmaya kaldı ...

bu akşam bu coşkuyu yaşayan tüm FB lilere sevgiler diliyorum ..teşekkür etmemiz gereken kişi Aziz Yıldırım..yıldıramadılar yıldıramıyacaklar...

evet esas olay haftaya ali samiyende tur atılınca çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar