Şampiyon; Aroma Yarış Takımı!

VAYBE ORTALIGI AMMA KARİŞTİRMİSİM :) :)MEHMET PİSTTE İYİ ANLAŞTIGIM İYİ ARKADSLARIMDAN BİRİSİN AMA BAZI KONULARDA SANA KATILMIYORUM
1-sezon başinda "superstock 600 B " gurubunda yarişmayı düsünüyordum ama federasyon bızı BULGARISTANA goturdugunde "superstock 600 B" gurubunda katılımcı olmadıgı icin bende "superstock 600 C" gurubunda yariştim
bulgarıstandaki 2 yariştan sonra türkiyedeki yarişlarda aldıgım 50 puanı sildirip tekrar "superstock 600 B" gurubuna "0 " puandan başlamak mantıklı gelmedıgı için "C" gurubunda devam ettim,sampiyon olabılme veya olamama ihtimalinden dolayı degil,kaldıki motorsporlarında boyle bır garantı yok, bununda en ıyı ornegı "b "gurubunda yarişan ve sampiyonluguna garantı gozuyle bakılan Emrah arkadsımızın sakatlıgı sonucu sezonu tamamlayamaması gibi!!!
2-sen 1000 cc yariştıgın yıl bende ilkkez süpersport gurubunda yarişmaya başladım ve 2007 yılında supersport c gurubunda yarişmaya başladıgımda daha önce hıcbır racıng motora bınmemıstım ilk kez pıstte bındım supersport bır motora ,tabı ondan oncekı yıl 1 sezon supermoto yaptım ,faydası mutlaka olmustur,YANI kısacası ben italyada egitim alıp gelmedim ,senın gıbı düse-kalka ogrendım .sponsor konusuna gelınce dedıgınde haklısın bu is takım isi,ama bende senın gıbı tek basıma gıdıp gelen bırıyım ,antremndan geldıgımde kımse elımden motoru almadı bende senın gıbı kısıtlı sartlarla bu isi yapmaya çaliştim,ama bunları hıcbırzamn sorun halıne getırmedım ,cünkü sartlar belli,biz ne KENAN nede ROSSİYİZ bu imkanları bile bulmamız buyük şans ve eminimki bu şartlarda bizden daha başarılı olabılecek cok kisi var...bence elimizdeki imkanlarla yetinmeyi bilmeliyiz,sartlarımız asagı yukarı esıttı,tabi senin ilk yarişta gecirdigin talihsiz kazada cok kotü oldu.SONUÇ :hamdolsun sezonu kücük-buyuk kazalarlarla sakatlanmadan sag salim bitiridik en onemlisi bu,gerisi cok onemli degil;)BİRDE sanki arkadaşlarına biraz haksızlık yapıyorsun.bu arada sezonu 2. bitiren YAVUZ arkadasımızın hic sponsoru yoktu ,tüm yarişları kendi imkaanlarıyla takıp etmeye çalisti.

Aroma Yariş Takımının Sampiyon Pilotları Tolga Burak Ve Sertaç Tebrik Ediyorum,kazasız Belasın Nıce Yıllar Tatlı Rekabetlerle çekisiriz Insallah:)

Son düzenleme:
şimdi ulaşamı çizgi gösterildi evren'emi ben halen anlamadım halis abi açıkça bi yazsanız kafam karıştı =)

slm ben ulaş olaylar baya karışmış bide ben karışayım dedim mehmet de evrende bana çizgi gösterdiler :)

bu işlerde sponsor elbette önemli ama ben evren abini bu yaz triumph ıle
dış otoparkta yaptıgı antrenmanlara defalarca şahit oldum.kendisi motoruna bınerek gelır arada hırsından bazen limitleri cok zorladıgı için düşer kalkar tekrar motoruna biner gider gercekten oldukca ciddi bir şekilde çalışıyor benim tek favorimdir.supermotoda zaten fevkalade
çok başarılı olacagından emınım
elbette bu işler netice işi
aroma yarıs takımınıda tebrık edıyorum basarılarının devamını diliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar