Şamandıra benzin göstergesi sorunu

Sa benzin göstergem düne kadar 1-2aydır sabit ortada biyerde kalmıştı hani kırmızıda kalmıştı mesela benzin alırsam orası başıymış gibi ordan itibaren yükseliyordu yani ibre zaten en aşağıdaymış gibi benzin alınca ordan başlıyordu ibre hareketlenmeye aşağısına inmiyordu bugün iyice gitti ibre en aşağı düştü kontağı açıp kapatıom ama hiç bi şekilde ibrede kıpırdama olmuyor nolmuş olabilir :/

Şamandıra emekliye ayrılmış dostum yeni alman gerekli gibi geldi bana :)

çinli motorlarda şamandıra sorunu çok oluyormuş, bizim arkadaş direksiyonu hangi yöne yatırırsa o yöne kayıyordu

Bıktım ya plakalık kuyrukta yamuk düzeltilemedi çatallarda yada direk grenajlar yamuk geliyor dedi servis avukatla konuşuyorum mondiale dava açmaya hazırlanıyorum

Benzin doldururken pompanın deponun içine bırakılması şamandırayı bozuyor. Başıma geldiği için deponun içine bırakma veya ver ben doldurayım diyorum ve sorunum halloldu.

çinlilerde şamandıraya güvenmeyip en iyisi motoru sallayarak depodan gelen sese göre ne kadar kaldığını anlamaya çalışmaktı ben öyle yapıyordum

kardeşim sonuç alırsın umarım ama iyi bir çin alacağına kötü bir japon al kendine. mutlu gezmeler.

abartmaya gerek yok, motorun benzin göstergesine hayatta bakmam.

Ana depo ile 300 km gider, yedek ile 100 km. Yedeğe geçtiğim an ibrenin son 2 hanesine bakarım, 100 km daha gidecek işte, hayat memat meselesi değil

şamandıra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar