saman altında saklı kalmış üretimi biten motorlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lunmasi-zor-bir-bandit-600-s-144362329/detay/

İlan No 144362329
http://www.sahibinden.com/144362329
bazı zaman sahibinden ilanlarına sırf zevk olsun diye bakarken bazı ilginç temizlikte üretimden kalkmış motorları görüyorum. bir ara cbf 250 görmüştüm çok temiz bir ara cbr 600 f iki tane ustayla gelin diye yazmış
fakat fiyatları oldukça tuzlu. modeli yeni ama hor kullanılmış yada kazalı motor almak mı yoksa temiz böyle saklı motorlardan mı almak mantıklı.

Son düzenleme:
motor temiz ama

hiç yatması kalması yokmuş tamam 13 yılda diskler aşınmamış abartı geldi yüksek hızda paraşüt açtı yüksek hızda ayaklarını mı sürttü yere tamam bende sakin kullanırım ışıklara sakin yaklaşırım ama trafikte çok denyo var sakin kullansamda fren kullanmamak mümkün değil.

Keyfi yazanlara gıcık oluyorum. İstemem, yan cebime koy hesabı...

Keyfi yazan ilanların yüzüne bile bakmam...

İzmir İl Temsilcisi
Banditin temizini bulmak aslında öyle çok zorda degil.

ben 14e yeni kasalarının temizini bulurum..

bir ara banditi araştırıyordum test edip kısa bir mesafede kullandım güzel bir model zaten efsaneleşmiş ..

Bu model 600f gibi apaçi kitlenin hitap etmedigi için biraz daha kolay temizini bulmak.

grenaj yok asi yırtık bir tipi yok ss oturuşu yok beygiride orta sınıf kullanıcıya hitap ettigi için temiz kalmayı başarabilen modellerden.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
4 silindir + karbüratördü yok senkronuydu ayarıydı v.s.

artık geçti o günler.

hastasına saygım var o başka.

bildiğime göre
Enjektorlu motosikletlerde senkron ayari kelebeklerde degilde her bir emme bogazinda bulunan "Hava ayar" vidalarinin aletin gostergesine bakilarak 4 unun ayni seviyeye getirilerek yapailmasi ile saglanir, Suzuki ve Hondalar basit ama kawasaki ve yamahalarda ne yaptigini bilmen lazim ozellikle 07-08 R6 ve R1 larda, 05-06-07-08, ZX6R ve ZX10R larda takip edilmesi gereken bir prosedur var yoksa isin icinden cikamazsin. bandit ler bakıma en az ihtiyacı olan hava ve yağ soğutmalı bakım gerektirmeyen bir motordur.
enjeksiyonlu motorlarda bir sürü elektironik malzeme vardır. enjeksiyonudur, radyatörüdür, beynidir, fanıdır. uğraş daha çoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar