- Motosikleti
- RKS TNT 202
- Konu Yazar
Hocadan ses var mı?
selamın aleyküm hocam. Hız sınırı meselesini sordum. Hız sınırını geçmenin ve bu durumda allah muhafaza ölmenin intihar olmayacağını söyledi
Hocadan ses var mı?
Koruma kullanmadığınız için kendini yaralama kısmını sormamışsınız sanırım?selamın aleyküm hocam. Hız sınırı meselesini sordum. Hız sınırını geçmenin ve bu durumda allah muhafaza ölmenin intihar olmayacağını söyledi
Koruma kullanmadığınız için kendini yaralama kısmını sormamışsınız sanırım?
ve aleykumun selam. Tehvid ehline merak duyuyor ve araştırıyorum. Tövbe edeli çok oldu Dine verdim kendimi. Yani diyeceğim şu ki söyleyeceklerimin maksadı seni susturmak değil;Cümleten selamın aleyküm cemaati müslimin !![]()
ve aleykumun selam. Tehvid ehline merak duyuyor ve araştırıyorum. Tövbe edeli çok oldu Dine verdim kendimi. Yani diyeceğim şu ki söyleyeceklerimin maksadı seni susturmak değil;
sana soran arkadaşların 'bazıları' tamamen kendınce akıl eğlendiriyolar senle.
Yoksa öğrenmek isteseler motor forumunda aramazlar cevabı. Sen yoluna bak abim. Kendileri araştırmak isterseler Kuranı Kerimden bakabilirler.
Mesale ben ziyadesiyle istifade ettim.e rasulullah neden geldi o zamanbiz de baksaydık kuranı kerime ya. Bize birileri vesile oldu biz de olucaz tabi. Ben kimsenin benle kafa bulduğunu düşünmüyorum ama öyle bi şey varsa da başkası görür istifade eder
Mesale ben ziyadesiyle istifade ettim.
Şalvarın içine don giyildiğini düşünüyordum.
Meğerse takım taklavat içerde halay çekiyormuş.
Yanlış anlamışım o zaman,ben bir şey giymiyoruz demedim ki. Google şeriat donu yazın çıkar giydiğimiz iç çamaşırı
Yanlış anlamışım o zaman,
Cidden google şeriat donu yazdım ya
[/QUOTE
ahahaah hayatta neler var hocammerak ettiğiniz varsa sorun hocam
![]()
bu konularda zaten hemfikiriz, hayriyeten tabiki vesile olucaz .e rasulullah neden geldi o zamanbiz de baksaydık kuranı kerime ya. Bize birileri vesile oldu biz de olucaz tabi. Ben kimsenin benle kafa bulduğunu düşünmüyorum ama öyle bi şey varsa da başkası görür istifade eder