Salcano'da motor piyasasina girdi

arkadaslar.tv seyrederkeen alt yazi gecti.salcano motor uretimine baslamis.garibime gitti.bunca sene sadece bisiklet ureten bi firma.acaba kalitelimi motorlari.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuyu moto sohbete taşıyorumm !!

salcano da çin mallarını getirip bascak markasını sürcek piyasaya. kalite mi siz karar verin. :farao:

Arkadaşlar Salcanonun sitesi hazırlanıyor.Girişte flash var print screen yaparak motorun resmini yakaladım size.Böyle bişey getiriyorlar.Bu tiplerden fuarda çok göreceğiz sanırım.Bu arada gazetelerde de boy boy ilanları var...

Finikeye salcanolar geldi. Benim sattığım başka marka çin malı motorlar gibi. Ana üreticisi Benzou grup. 125lik scooter güzel bir dış görünüme sahip. diğer modellerin aynısından en az yirmi markada gördüğümüz modeller. Ne diyeyim, hayırlı işler...

Bu başlık geçen hafta açılmıştı yaf... Hatta ben de bir şeyler yazmıştım :silent:

abi yeter gına geldi bu çin malı motorlardan ya , onlardanda ziyade çin malı scooter'lardan :farao:
adamlar 1.000 YTL ye bilmem 1.500 YTL ye scooter'dır yok 125'lik vitesli motordur getirip satıyo sonra yeni başlıcak motor sevdalıları bunlardan alıyo sonra adamlar servisten çıkamıyo bunlar yarardan çok zarar veriyo piyasaya :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar