Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İleride niyetim Yamaha 125 almak idi,planlarımı ona göre yapıyordum.Servise danıştığımda Salcano Wolf u tavsiye etti.Fazla sürati sevmiyorum,sıkıştığımda 110 120 leri görsün yeter.Gezmeyi seviyorum,gezerken saniyede gitmeyi değil,tabiatı teneffüs ede ede gitmeyi seviyorum. Yamaha 125 yada Salcano wolf mu ne dersiniz.Hatta şehir içi ve kısa mesafe için mondial cup um dursun diyorum.
Salih uygun cevabı vermiş,bende Salcanoyu tavsiye ederim.Salcanoya kaliteli yağ koyup bakımlarını yapıp hor kullanmadıktan sonra üzmez.Benim Salcanoyla 2 uzun yolum oldu 1.Balıkkesir motosiklet festivali 509km 2.İstanbul 468km 2 uzun gezimdede hiçbir problem çıkmadı,bir civata dahi gevşemedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------
Bu gün motorun depodaki benzini boşalttım bir pet şişeye koydum.Depoya 250cc benzin koydum,yola çıktım (50-65kmhızla)1.Hoşköye geldim(9km)bitmedi 2.gaziköye geldim(12km)bitmedi3.Uçmakdereye geldim(19km)yine bitmedi.Uçmakdereden sonra yol rampa ve bol keskin virajlarla dolu+uçurumlar.Zorluk çekmiyeyim diye yanıma aldığım pet şişedeki benzini depoya koydum.50-65km hızla bile olsa 250cc benzinle 19km gidilirmi yani 100km/1.250cc imkansız:silent:yanlışımda yok komple depoyu boşalttım ölçtüm 250cc benzin koydum 19km gittim bitmemişti garip...