Sağolasın Salih.Videoyu izledim,benim lastik felç olmuş trafikte(İstanbul)dur kalk'ta kaydı yani Barkının dediği gibi
lastiğin ısınma şansı yok.Kısaca İstanbul yolculuğumu anlatacağım(kopyala yapıştıur yaparak

)
18 Ekim Cmts saat 11de Mürefteden yola çıktım(Hava gayet iyiydi)Uçmakdereye geldiğimde rüzgarı hissetmiye başladım
Tekirdağı geçtikten sonra bayağı hissetmiye başladım hatta beni haince yol kenarındaki bariyerlere itelemeye başladı
acaba geri dönsemmi dedim ama devam ettim.Paralı yola girdim basıcam

nerdeee paralı yolda rüzgarın sayesinde 30-40
km hızla gittim

tam komedi, ama rüzgar gerçekten çok kuvvetliydi.İstanbulda Avcılar gişelerden çıktım İstanbul trafiği
başladı felç olmuş araçlar gıdım gıdım ilerliyor.Aralardan falan girdim(İstanbul trafiğine ilk kez girişim)biraz gittim
bir ara bir hareketlilik oldu açıldı zannettim bastım öndeki araç zınk diye durmasınmı

b...yedik dedim ani bir fren
10 mt mesafe var teker kitledi kaydı saydım 3 sol 3 sağ yaptı arka önde yatar gibi oldu allahtan 1mt kala düşmeden topar-
ladım durdum.Bu olaydan sonra trafikten çıkıncaya kadar hiç gaza dokunmadım

Boğaziçi köprüsüne gitmem lazımdı Fatih
Sultan köprüsünde buldum kendimi

Köprüden çıktıktan sonra yanlış yola girmişim(aslında doğru yolmuş)Üsküdar tabelası
bakınırken gördüm sol şeritten Üsküdara gidiyor ben yolun tam sağındaydım kırmızı yanıyordu hazır geçeyim dedim sol
şeride tam geçtim motorun kuyruğunu sıyırdı geçti birşey aynadan gördüm ambulansmış en büyük atlattığım kaza verilmiş
sadakam varmış 2 dakka geç girsem ambulansın altından kazırlardı.Neyse sonunda eve gittim saat 3.30du rüzgarın sayesinde
220km yi 4saat45dk da gitmişim.Akşam yağmur başladı haberlerdede fırtına yağmur geliyor dedi ben telaşlandım,1-2 saat sonra
yağmur kesildi sabahta yağmazsa hemen kaçayım dedim yattım.2.30 da kalktım yatmadım yağmur yağmıyordu gideyim dedim 4 te
benzinimi aldım çıktım(trafiğe yakalanmayayım diye)trafik süper köprüyü geçtim Mecidiyeköye geldim amanın aniden sağanak
yağmur başladı(10-15 dk yağdı) dedim yine b..yedik dönsem bulunduğum yerde dönüş yok zaten yedim yağmuru çoraplara kadar sırılsıklam oldum

devam ettim.Gişelerden paralı yola girdim bu sefer rüzgar tam arkamdan esmiyor itiyor motor sanki racing uçuyor

tabi ben titremeye başladım yağmuru yedikya yolda tektük araç var otolar yanımdan zıt diye geçiyor kaptırmışlar bende
tırların kamyonların yanından zıt diye geçiyorum

yol zifir karanlık ışık yok baktım aynada bir otomobilin ışıkları
gözüktü benimle aynı hizaya geldiğinde hız kesti benimle aynı hızda gitmeye başladı pipiriklendim yolda hiç araç yok bomboş
sonra bana doğru yanaşmıya başladı bu sefer korktum ne yapıyor bu diye derken ilerde bir tırın ışıklarını gördüm oda
bu sırada gazladı gitti,niyeti neydi bilmiyorum ama iyi değildi...kanımca bana çarpıp düşürüp beni soyacaktı,karanlıkta
gördüğüm kırmızı olduğu ve sadece plakasındaki 41 görebildiğim.Uzatmıyayım sonunda saat 6 ya geliyordu evdeydim.
Not İstanbul gidişi rüzgar sol çaprazdan esiyordu ve kilo itibarıyla çok etkileniyorum.