Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar. Motor konusunda tecrübesizim. Bisiklet kullandım ancak motor tecrübem yok. Ankara'da işe gidip gelmek için salcano almaya karar verdim. Sıfırı üçerler motorda 2800 tl. Ancak Ankara'ya kargo parası 200 istiyor. Acemi olduğum için de gidip motorla dönmek uygun değil. Sanırım 3000 tl.ye kargo ile getirerek sıfır alacağım. Ankara'da uygun ikinci el bulamadım. 5000 km.deki motorlar 2500 civarı. Allah izin verir de alırsam epey sorularım olacak. Saygılar.

2800 tl nakit mi dediler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------

Şuna bakın :)

karta taksit de yapıyorlar. Zaten ankarada olduğum için kartla ödemek zorundayım. Peşin de öderim sorun değil ama nakit deyince daha fazla indirim yapmıyorlar. 2400 tl.ye iki adet 4000 ve 5000de motor da var. kararsız kaldım. heralde plaka vs. masraflarından dolayı ikinci ellerden birini alacağım. Bu hafta içi bu işi bitirmem lazım. :)

karta taksit de yapıyorlar. Zaten ankarada olduğum için kartla ödemek zorundayım. Peşin de öderim sorun değil ama nakit deyince daha fazla indirim yapmıyorlar. 2400 tl.ye iki adet 4000 ve 5000de motor da var. kararsız kaldım. heralde plaka vs. masraflarından dolayı ikinci ellerden birini alacağım. Bu hafta içi bu işi bitirmem lazım. :)

Bizim burdakiler gibi nakit diyince fark etmez diyolar o şekil vay arkadaş ya

Şu an itibariyle n11.den kargo ücretsiz 2935 tl. 6 taksit ile siparişi mi geçmiş bulunuyorum. İlerleyen günlerde sorularıma hazır olun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Salih kardeşim geçmiş olsun acil şifalar dilerim,tatilden döndüm fakat halen kardeşimde misafirim net'e giremiyorum(yeğenin pc den girdim) tanıyan herkese selamlar sevgiler :king:

Sağolasın Adil abi, bi süre dinlenmye çektik kendimizi.. Tam da sezon ortası olacak iş değil diyorum ama vardır bir hayır... Allahın işine karışmak olmaz.. Bunada şükür..

kardeşim geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. :rendeer: İnşallah en kısa zamanda bu olay sana + tecrübe kazandırarak motora dönersin.

Amin, Sağolsın... Bir süre motosiklette bende dinlenicem artık...

Motosiklette 1-2 ufak çizik dışında hiçbirşey yok... zaten öyle hızlı gitme yada süreklenme olmadı..

Hepsi Acemiliğin sonucunu....

Patates çuvalı gibi yana düştük, resmen kendi ağırlığımla kırdım köprücük kemiğimi...

Sonunda eve geldim :)birkaç resim
Güneşe bakamıyorum surat acayip :) forumdan Adem kardeşim.
REVGn6.jpg
[/url][/IMG]
Bodrum gümüşlük
kZg0MW.jpg
[/url][/IMG]
Bafa gölü
DoRGGv.jpg
[/url][/IMG]
Dragstar arkadaşın.
PvoGzO.jpg
[/url][/IMG]
Suzuki İntruder kardeşimin
8mbXJk.jpg
[/url][/IMG]
Suzuki İnazuma Adem kardeşimin
DoRGgZ.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Adil abi şeker 🍬 gibi adamsın maşallah nazar değmesin. :) ama söz verdin, bıyıklar çok yakışıyodu, tekrar bırakacaksın herhalde. :)ümit ederim bidaha Buluşuruz inşallah. Bu sefer ramazana denk gelmezse yer içer gezer tozarız.

Son düzenleme:
İnşallah Adem kısmetse neden olmasın 2. ye mutlaka motorla gelecem:thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

Arkadaşlar ybr ön çamurluk bizim wolfe uyuyormuydu,netten baktım 2004 model ybr ön çamurluk bizimkiyle aynı gibi ama emin olayım...

Eski kasa ybr lerinki uyuyormuş fatih öyle dedi.
İstanbuldaki kardeşime 2004 model Ybr çamurluğu siparişi verdim,sirkeciden hemen almış bayram sabahı getirecek. İnşallah uyar, uymasada değiştiririz demişler.(bilgi amaçlı 35 tl imiş)

Cümleten kandiliniz mübarek olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar