Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Iftardan önce aküyü söküp, içine klima suyu doldurdum. Su biraz fazla olunca yere döktüm. Yer bembeyaz oldu.
Sonra aküyü yerine taktım, saat gibi oldu. Tek seferde çalışıyor şimdi. Yinede ilk çalıştırmada, birkaç saniye hafif gaz vermesen stop ediyor.
Gidon hafif yamuk mudur nedir. Makine hafif saga çekiyor.

Iftardan önce aküyü söküp, içine klima suyu doldurdum. Su biraz fazla olunca yere döktüm. Yer bembeyaz oldu.
Sonra aküyü yerine taktım, saat gibi oldu. Tek seferde çalışıyor şimdi. Yinede ilk çalıştırmada, birkaç saniye hafif gaz vermesen stop ediyor.
Gidon hafif yamuk mudur nedir. Makine hafif saga çekiyor.

yani esd lerde abarttıkları gibi yazkış paso jikle isteme gibi huylar yok sanırım. ?? yada devamlı sabahları jikle isteme ??

Herkese tesekkur ettim. Ben simdi kac TL daha odeyecegim karakol vb yerlere ehliyeti yenilemek a2 eklenmesi icin tam olarak rakami ogrenemedim.
96tl ehlıyet ıcın trafık subeye 87 de malıyeye.yada tam tersıde olabılır.fıyat olarak. kurstan belgenı al malıyeye para yatır trafık subeye oyle gıt.duruma gore 12 saat ıcınde verırler ehlıyetını.sımdıden hayırlı ugurlu olsun

yani esd lerde abarttıkları gibi yazkış paso jikle isteme gibi huylar yok sanırım. ?? yada devamlı sabahları jikle isteme ??

Valla abi daha 2 gün oldu kullanıyorum, hiç jikle kullanmadım. Tek seferde çalışıyor. Ama dediğim gibi birkaç saniye hafif gaz vermezsen stop ediyor.

5bin km çok iyi 3bin gitsin razıyım.Ahmet yağı boşalttığında çıkan yağın rengi nasıl oluyor,yani 5bin km de çıkan yağı merak ettim:)

Rengi haliyle siyah çıktı ama iki parmağınızın arasına alıp ezdiğinizde halen kaydırıcı özelliği devam ediyordu :cat: su gibi olmamıştı yani :wiinkk:

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Arkadaşlar şu tarihten itibaren benim motor artık bende emanettir :cat: Benim karakızı Mericin 4 tekerle takas ettik eylül ortası motoru Merice teslim edip onun arabayı alıcam böylece Meriç kardeşimizide tekrar Wolf sahıbısı yaparak aramızdan ayrılmamasını sağlamış olduk :rendeer:

Eyvallah Enes sağolasın :rendeer:

Ventoyu satarsak alcaz yengenle birer tane bisiklet :cat: sauna eşofmanınıda aldım nasıl olsa giycem onu vercem pedallara coşkuyu :flower:

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

Wolfe wolf İnazumaya gene wolf adem :queen:

du bakam inazumayla wolfu kapıştırırız. Sen gelene kadar alırım belki bi inazuma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar