Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

alın-satın ekonomıye can katın....boyle gıderse forumdkı herkes bırbırının motorunu alacak...kımse kımseye gozunun ustunde kasın var dıyemez ne guzel.

Slm arkadaşlar salcanolara baktım bugun
Wolf 2800 tl
Wolf s 2700 tl
Arasındaki fark nedir özellik olarak
Birde fiyatlara ne diyorsunuz
Peşin bu yazdığım fiyatlar

nerelısın motor tecruben varmı soyle kısa bı ozet gecsen daha cabuk yardımcı oluruz.salcoyu sorarsan hemen al...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:52 ----------

bayram dolayısıyla gelen gıden cok oluyo bızım ev baya bı kalabalık oluyo dıye havalarda ıyıce sıcaklıgını hıssettırınce ptesı eve bı klıma taktırsam ıyı olacak kanısına vardım.ramazan dolayısıyla servıs gec saatte gelse olurmu deyınce sahura kadar sorun olmaz dedım.2 gıbı ıs bıtmıstı.servıs elemanları gıdınce arta kalan nylon kutu gıbı atıkları bahcede yakayım dedım....bu da çin malımı dıye kutuyu bırkalarken MADE İN BRASİL yazısını gordum.....:thumleft:
arkadaslar ölsemde gam yemem artık:thumleft:
:flower::flower:ARTIK BİZİM EVDE LATİN RÜZGARLARI ESİYO:queen::queen:

s lerde vites göstergesi var ve kafa tasarımı farklı. Yuvarlak far, rüzgarlık yok falan. Motor bölümü aynı.

Rengi haliyle siyah çıktı ama iki parmağınızın arasına alıp ezdiğinizde halen kaydırıcı özelliği devam ediyordu :cat: su gibi olmamıştı yani :wiinkk:

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Arkadaşlar şu tarihten itibaren benim motor artık bende emanettir :cat: Benim karakızı Mericin 4 tekerle takas ettik eylül ortası motoru Merice teslim edip onun arabayı alıcam böylece Meriç kardeşimizide tekrar Wolf sahıbısı yaparak aramızdan ayrılmamasını sağlamış olduk :rendeer:
hayırlısı olsun abi. bu meriçte amma kirli çıkı çıktı. 4 tekeri varmışta söylemiyo. :)

SYM WOLF alcam nasipse yeni sezona arkadaşlar :cat:
yakışır. acayip kalite akıyor makinadan. bi git abi marş sesine bile hayran kalacaksın :cat:

Bundan bilgisi olan varmı aranızda alıcam ama güvenemiyorum motorun elektrik aksamına zarar vermesinden çekiniyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=naiXW8IUKSQ&desktop_uri=/watch?v=naiXW8IUKSQ&nomobile=1
youtube açsa bakacağımda. maalesef

Wolf 2800 tl
Wolf s 2700 tl
fiyatlar güzel. wolf te kafa grenajı var. s de yok. ikiside aynı sayılır. s yuvarlak far olduğundan daha bi motosiklete benzesede wolf daha çok satılıyor.

hayırlısı olsun abi. bu meriçte amma kirli çıkı çıktı. 4 tekeri varmışta söylemiyo. :)

yakışır. acayip kalite akıyor makinadan. bi git abi marş sesine bile hayran kalacaksın :cat:

youtube açsa bakacağımda. maalesef

fiyatlar güzel. wolf te kafa grenajı var. s de yok. ikiside aynı sayılır. s yuvarlak far olduğundan daha bi motosiklete benzesede wolf daha çok satılıyor.

Tahsin mp3 çalar ayna takımı o video

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:51 ----------

Âdem sen vardiya mısın?

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:58 ----------

Wolf 2800 tl
Wolf s 2700 tl

istanbul Tuzla'da plaka ruhsat anahtar teslim 3000 tl idi üçerler motor netten ararsan irtibat numarası bulabilirsiniz

Mp3 çalar ayna takımı ilginç dimi :)

Evet oldukça ilginç :cat: ayrıca çokda kullanışlı ve hırsızlara karşı güvenli (ne bilsin aynada mp3 çalar olduğunu) :) tesisata neden zarar versinki bağlantısını düzgün yaptıktan sonra bir şey olmaz endişe etme :cat:

Eyvallah Tahsin sağolasın :rendeer: Meriç bir süre önce yazmıştı sanırım YBR yi sattım 4 teker aldım diye :wiinkk: SYM Wolfe bindim Ramazandan kısa bir süre önce Yasin 942 gelmişti yanıma ziyarete onun Wolfe binerek test etme şansım olmuştu hakikaten çok güzel makina :cat:

Bundan bilgisi olan varmı aranızda alıcam ama güvenemiyorum motorun elektrik aksamına zarar vermesinden çekiniyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=naiXW8IUKSQ&desktop_uri=/watch?v=naiXW8IUKSQ&nomobile=1

ben direk hoparlörlüsünü kullanıyorum bir sıkıntı yok çinden 20 dolara aldım içinde alarmda var anfisi ayrı benimkinin aynaları sökmeye gerek kalmıyor

Rengi haliyle siyah çıktı ama iki parmağınızın arasına alıp ezdiğinizde halen kaydırıcı özelliği devam ediyordu :cat: su gibi olmamıştı yani :wiinkk:

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Arkadaşlar şu tarihten itibaren benim motor artık bende emanettir :cat: Benim karakızı Mericin 4 tekerle takas ettik eylül ortası motoru Merice teslim edip onun arabayı alıcam böylece Meriç kardeşimizide tekrar Wolf sahıbısı yaparak aramızdan ayrılmamasını sağlamış olduk :rendeer:

sercedesi okuttunmu abi, meriçten alacağın araba markası neyki bizde bilek

SYM WOLF alcam nasipse yeni sezona arkadaşlar :cat:

hayırlısı olsun benimde hoşuma gitmiyor değil, ama mondiyi sıfır alınca bir iki sene binerim inşallah
o zamana ucuzlar heralde bu meretlerde yakıt tüketimi çok hoşuma gidiyor volfün anlattıklarına göre mcx ile aynı
Şiiii nişi sorduk be ya :)

eren al kullan bir şey olmaz akü den bir şey çekmiyor fazla ben yolculuk boyunca dinliyorum

aynalısı değilde direk höparlörlüleri tercih etmeni isterim

alttaki linkteki gibi
http://www.aliexpress.com/item/2013...inum-Black-Drop-Shipping-12609/943415080.html

Cümleten hayırlı olsun diyelim.Ahmet Abi yağı alabildin mi?Dün acayip bir mesai geçirdim cinnet geldi, Yönetime döşedim atarlı bir maili.O kafa ile firma ismi bile yazmayı unutmuşum sabah farkettim.

Yarın akşam yola çıkıp tüm mesleki stresi arkamda bırakacağım an için kalan dakikaları sayıyorum.Yardırıcam Kuşadasına, artık sonunda baya tatil yapacağım sanırım.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar