Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar 2010 model ybr esd, ortalama 20.000 km'de. 3200 liraya alsam, fiyatı uygun mu sizce?
Makine bir arkadaşımın, ilk sahibi, dışı çok temiz, içini bilemem tabi :)

---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:51 ----------

Ybr ile ilgili 40.000'den fazla mesaj var.Onunla ilgili soruları bile buraya sorar olduk.
Hep samimiyetten arkadaşlar kusura bakmayın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepinize gunaydın arkadaslar abıler kardesler.cuma gununuz hayırlara vesıle olsun ınsallah....

Geç açtım pc yi ama günaydın,cuma günü için dileklerin için amin Mutlu:cat:

@Murat çantayı doldur sür bakalım nasıl çantalı sürüş:pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Arkadaşlar 2010 model ybr esd, ortalama 20.000 km'de. 3200 liraya alsam, fiyatı uygun mu sizce?

Ybr ile ilgili 40.000'den fazla mesaj var.Onunla ilgili soruları bile buraya sorar olduk.

Yakın samimi olduğun bir arkadaşınsa sor motor nasıl alırsam pişman olurmuyum diye,güvendiğin bir arkadaşınsa 3e almıya çalış...

Yakın samimi olduğun bir arkadaşınsa sor motor nasıl alırsam pişman olurmuyum diye,güvendiğin bir arkadaşınsa 3e almıya çalış...

Çokta yakın olduğum bir arkadaşım değil abi. Zaten 2.000 lirasını verip, geri kalanını da para elime geçince vereceğim.
O yüzden pazarlık yapsak ayıp olur. Ama makine gıcır gıcır. Görsen 2013 sanırsın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çokta yakın olduğum bir arkadaşım değil abi. Zaten 2.000 lirasını verip, geri kalanını da para elime geçince vereceğim.
O yüzden pazarlık yapsak ayıp olur. Ama makine gıcır gıcır. Görsen 2013 sanırsın.

O zaman bin dene önce yavaş sür iyice kulak ver motorun sesine bi gariplik varmı vitesi 1 den 5e kullan geçişler nasıl debriyaj ne alemde gaza tepki nasıl birde aynı mahalledenseniz onu tanıyan diğer arkadaşlarına sor motor nasılmış şimdiden hayırlı olsun:cat:

Sıfır tertemiz bir Salcano Wolf'e binebileceğiniz bir rakam bende aynı ikilemde kalmış ve Salcano'yu tercih etmiştim. 20 bin belki yamaha için azdır bilemiyorum ama az yol değil kim bilir nasıl kullanıldı. Tabiki tercih sizin, hayırlısı olsun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Geçmişini biliyorsanız adet yerini bulsun diye bi baktırın bence. Fiyat uygun. Ybr için 20.000 km çerez olur. Prince sayfasını bir ara çok sık takip etmiştim. Sizde motorunuza çok güzel bakıyorsunuz. Allah kaza bela vermedikçe 100.000'e kadar gider o ybr sizin elinizde.

3200 güzel bir fiyat temizse eğer tekerler vize filan yeniyse olabilir
çünkü 2013 vize si gelecek hangi ay girdiği trafiğe önemli
masrafsız diyorsan alınır bizim burda 2010 4000 isteyen adamlar var anlayacağın

Arkadaşlar mobil baglanıyorum, alıntısız cevap vereceğim. Kusura bakmayın.
Birileri kendinden emanet motosikletini isteyince vermekten hoşlanan biri değil. Titizlik konusunda bu benim için yeterli bir ölçü.
Salcano'yu satınca zorlanıp, edeceğim zarardan dolayı pek sıcak bakmadım.
Ugur, bende uzun süre kullanmak istiyorum, inşAllah. En azından satmak istersem, çabuk satılacak ve az zarar edecek bir model.
2014'de ilk muayenesi var. Onun dışında bu yılki vergisi falan ödenmiş. Sadece koruma demiri var. Çanta, depo kılıfı falan yok. Onu da biz alırız artık.
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. 2.000 lirasını verdim. Geri kalanını da elime geçince vereceğim. Birde kontak anahtarını alaydık, rahatlayacaktık. :)

güzel olmuş murat ,öle çok ta büyük durmuyo gibi ama gelde bir yakından görelim

Geliriz abi :)

Arkadaşlar mobil baglanıyorum, alıntısız cevap vereceğim. Kusura bakmayın.
Birileri kendinden emanet motosikletini isteyince vermekten hoşlanan biri değil. Titizlik konusunda bu benim için yeterli bir ölçü.
Salcano'yu satınca zorlanıp, edeceğim zarardan dolayı pek sıcak bakmadım.
Ugur, bende uzun süre kullanmak istiyorum, inşAllah. En azından satmak istersem, çabuk satılacak ve az zarar edecek bir model.
2014'de ilk muayenesi var. Onun dışında bu yılki vergisi falan ödenmiş. Sadece koruma demiri var. Çanta, depo kılıfı falan yok. Onu da biz alırız artık.
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. 2.000 lirasını verdim. Geri kalanını da elime geçince vereceğim. Birde kontak anahtarını alaydık, rahatlayacaktık. :)

Hadi hayırlı olsun.

Yine çaycımız Aşkın abi ile yemeğe gittik.Motosiklet karşılaştırmasında artçı görüşü olarak fikrini aldığım 1 nolu adam kendisi :mrgreen:
Yeni çantayı beğendi hem sırtına batmıyormuş hem k.çını daha rahat sığdırmış, bende bana yaslamasından kurtuldum :p

F54

Ybr için bu km hiç birşey değil yeterli bakımları yapılmış olsun 2 yıl kullan gene aldığın paraya satarsın bende senin gibi bu ikilemde ybr aldım kullandım ve 50 tl kar ederek sattım salcano alsaydım en az 1000 tl zarar ederdim 2 yılda

bu da benim wolf bakayim begencekmisiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------

bu da benim wolf bakayim begencekmisiniz canta ve koruma demiri taktirdim

rs güven hayırlı uğurlu olsun. :rendeer:
murat biraz büyük ama güzel. Fazla doldurmada motorun önü şahlanmasın :)
lubimaya motorun çok güzel. Allah kaza bela vermesin.

Lubimaya Allah kaza bela vermesin motora acilen nazar boncuğu şart :cat:

Bu tür koruma demirleri bana sakat geliyor, önceki motorda dizlerime değebiliyordu, birde allah korusun kazada sakata gelebilir.

Çanta Arwic 46 litre değil mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------

Ybr için bu km hiç birşey değil yeterli bakımları yapılmış olsun 2 yıl kullan gene aldığın paraya satarsın bende senin gibi bu ikilemde ybr aldım kullandım ve 50 tl kar ederek sattım salcano alsaydım en az 1000 tl zarar ederdim 2 yılda

Maalesef bu bir gerçek, Wolfu sıfır alıp elden çıkartmak kolay değil, ben 2. el aldım siteden tanıdık birine ufak bir zarar ile verebilirim ama sıfır alınca fiyat kırılıyor.Bu Cb de de geçerli aynı durum tamamen arz talep meselesi.
rs güven hayırlı uğurlu olsun. :rendeer:
murat biraz büyük ama güzel. Fazla doldurmada motorun önü şahlanmasın :)
lubimaya motorun çok güzel. Allah kaza bela vermesin.

Abi ben bunu ağır şeylerle doldurmam zaten, belki şehir içinde takmayabilirim, ama beğendim güzel oldu :)

lubımaya motor u bence canta daha bı gosterıyo.
murat canta guzel faakat kullandıkca yorumlarını yıne alalım.:rendeer:
ocantaya cayırda bayırda yere serecek bır kılım veya ortu,gazetye sarılmıs ır mangal telı bır poset komur ve kasaptan alınanbır mıktar et sıgıyorsa o canta en hoş ve en guzel cantadır.:flower:
tabi b benım görüşüm.bılmem ne derece dogru dusunuyorm.

Ben çok çabuk sıkılıyorum. Bakalım bu kadar ün yapmış ybr, bana ne kadar dayanabilecek.

F54

Topragım keşke koruma demirini diğer modelden takaydın
Senin taktığında motor yan yattığın da depo zarar görebilir Allah göstermesin

lubimaya güle güle kullan kardeşim. kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :)

ya benim fren park lambam patlamış. :/
değiştirmek için seleyi söktüm. bide tam lambanın önüne gelen küçük bir demir var onu sökmek gerekiyor. neyse hallettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar