Yahu kardeşim dur daha yolculuk belli bile değil şimdiden kıskanma:cat:
Bayramın bekleyin abi :queen:
Yahu kardeşim dur daha yolculuk belli bile değil şimdiden kıskanma:cat:
Ahmet abi aynaya bakıcam teşekkürler, iddaa mevzusu hala devam, Apo abi baktı ben pek kilo veremeyeceğim acıdı 200 Tl ye düşürdü benim tarafı :queen: Ne iradesizmişiz yav :mrgreen: İnsan denize giderim diyor ama yanlız olunca yataktan kalkasım gelmiyor.
Arkadaşlar motoru almak için biri gelip baktığında siz deneme turu attırıyor musunuz? Ben attırmam da sizi merak ettim?
adil abim gene şımbıl şımbıl aydınlatmış kardeslerimizi sohbetin dibine vurmuşsunuz yine...murat hayırlı ugurlu olsun çantan iyi gunlerde kullan insallah kırılır dokulur dıye telaslanma vibrasyon olmayan motora takacagın ıcın ferah tut gonlunu.
alpay kardesım motoru denemek ısteyenler ıcın bı snıper mı kıralasan olakı kacmak ısterse dıye:queen:ama tedırgın olmaktada haklısın.
tahsin kardesım bugun su-elektrık ıslerı tamır ıslerını askıya aldık mecburen sabah 7 de cenaze dolayısıyla karacabey e donmek zorunda kaldım.dayımın esi uzun zamandır kanser hastası ıdı,bu sabaha karsı vfat haberı gelınce sabah 7de gerı donduk hayırlısı bakalım.rulman ısınıde bugun bızım sanayıde kı ustamıza hallettık 110 tl cık sıkısmıs aldırdık onu...
dostlar sagolsun muratım ama degsık degısık nıklerı 3 sayfa boyunca okuyunca ıllekı bı acılımı olmalı dıye geldı aklıma.
mesela benım nikim sadekahve33 ıdısonra ne oldu bılmeme o nıkle gıremez oldum sıfre kabul edılmedı vesaıre...motorun markasını nık yapalım dedım salcano yuda kabul etmedıdedımkı salcano7946 olay budur.79 dogum yılı,46da:queen::queen::flower: kafanın natural halı......
yok ahmet abi.pc ıslerını bılmedıgım anlamadıgım yıllar.msn adresı acmam gerekıydı hatta ısı abartıp eve ınternet baglatıp pc aldıgım gunler.anlamıyorum dedım ya...msn adresı almaya calıstım 3 gun boyunca beceremedım yada ılgımı cekmedıgınden,ugresmadım.sonra arkadasın dukkana ugradım ayakustu konu msn ye geldı adresımın olmadıgını soyledım.acarım ben dedı.nık ne olacak dedı o anda sadekahve cıktı agzımdan....hanı su sıfrelerın 123456 oldugu zamanlar....:flower:....uzun zamanda makarası olmustu arkadas arasında.sadekahvenın...
adil abim gene şımbıl şımbıl aydınlatmış kardeslerimizi sohbetin dibine vurmuşsunuz yine...murat hayırlı ugurlu olsun çantan iyi gunlerde kullan insallah kırılır dokulur dıye telaslanma vibrasyon olmayan motora takacagın ıcın ferah tut gonlunu.
alpay kardesım motoru denemek ısteyenler ıcın bı snıper mı kıralasan olakı kacmak ısterse dıye:queen:ama tedırgın olmaktada haklısın.
tahsin kardesım bugun su-elektrık ıslerı tamır ıslerını askıya aldık mecburen sabah 7 de cenaze dolayısıyla karacabey e donmek zorunda kaldım.dayımın esi uzun zamandır kanser hastası ıdı,bu sabaha karsı vfat haberı gelınce sabah 7de gerı donduk hayırlısı bakalım.rulman ısınıde bugun bızım sanayıde kı ustamıza hallettık 110 tl cık sıkısmıs aldırdık onu...
dostlar sagolsun kardesım.ölüm muhakkak,rabbım hayırlı olum versın zira uzun zamandır keder ıcındeydı hem kendı hem evlatları....başın sağolsun abi.
Abiler gene boş işler peşindeyim. :queen: bizim motolara arka çanta demiri uydurabilirmiyiz diye merak ediyorum.
ybrnin tvsni cb'nin demirlerine baktım acaba bizim motora uyan varmı yada bi iki kesme kaynak işiyle uydurabileceğimiz en yakın hangisi
http://image5.sahibinden.com/photos/79/23/43/123792343bu8.jpg
http://img849.imageshack.us/img849/7230/fotoraf0254f.jpg
çantayı büyütünce eski demire güvenemiyorum hemide ileride yan çanta planları için ufak bi başlangıç olur
Abiler gene boş işler peşindeyim. :queen: bizim motolara arka çanta demiri uydurabilirmiyiz diye merak ediyorum.
ybrnin tvsni cb'nin demirlerine baktım acaba bizim motora uyan varmı yada bi iki kesme kaynak işiyle uydurabileceğimiz en yakın hangisi
http://image5.sahibinden.com/photos/79/23/43/123792343bu8.jpg
http://img849.imageshack.us/img849/7230/fotoraf0254f.jpg
çantayı büyütünce eski demire güvenemiyorum hemide ileride yan çanta planları için ufak bi başlangıç olur
hepinize gunaydın arkadaslar abıler kardesler.cuma gununuz hayırlara vesıle olsun ınsallah....