Sağolasın Tahsin annem 4 sene çekmiş zamanında ırsi herhalde bende yakalandım 1 seneyi geçti ama bayağı düzelme var iyileşme dönemindeyim ama çok yıprattı beni...geçmiş olsun adil abi
başlığı takip ediyorum ama kaçırmışım. büyük birşey değildir inşallahale:
Sağolasın Tahsin annem 4 sene çekmiş zamanında ırsi herhalde bende yakalandım 1 seneyi geçti ama bayağı düzelme var iyileşme dönemindeyim ama çok yıprattı beni...
Adem abi millet ççatır çatır innazuma alıyor biz ne zaman Bileceğiz
Tekrarrdan geçmiş olsun adil abi
geçmiş olsun abi. sağlık herşeyden öte.
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.Motoru satmam ve mesai saatlerimin sürekli değişmesinden dolayı pek foruma giremedim.Size 2 havadisim var.Birincisi 4 tekere geçiş yaptım ama yanına gene motor bakıyorum. 2.si bu yıl herşey istediğim gibi gitti hedeflediğim gibi Fırat Univ./Yazılım Müh. Bölümünü kazandım.Türkiyenin öbür ucu ama katlanıcaz![]()
Manisanın bir ilçesinde gri wolf S bulmuştum tam ona niyetleniyordum ama elazığ-manisa arası 1400 km olunca burdan motor almanın pek akıllıca birşey olmadığını fark ettim.İnş. oralarda denk gelir iyi birşeyde alır geçeriz.Foruma genel olarak şöyle bir baktım salcanodan yana sorun yaşayan yok anlaşılan.Yeni alan arkadaşlar hep ilan koymuş.Onlara bir tavsiyem var.Satmayın arkadaşlar.Ben ettim siz etmeyin
![]()
![]()
Zamanında ahmet agam bana çok dedi gel etme satma diye biz macera aradık al sat takas et yaptık kâr ettik ama sezonda motorsuz kaldık
![]()
Aklıma gelmişken
Enes kardeşim sana da hayırlı olsun okulun.Bu ara tahsin abi sen son zamanlarda hiç sorun yazmamışsın ne iş ya senin motor insafa geldi kanımca :queen:
Böyle yazmaya devam edersem uzar gider.En iyisi kısa keselim herkeze selam olsun.
herkese merhaba
ösym sonuçları açıklamış dün akşam; Kocaeli Makina Mühendisliği 2013Allah'a şükür diyelim hedefler başkaydı ama gene istediğim yer sayılır.
Artıkın kocaeli / umuttepedeyim
@tahsin abi seneye sizin oralardayım. :queen: gelirim yanına
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.Motoru satmam ve mesai saatlerimin sürekli değişmesinden dolayı pek foruma giremedim.Size 2 havadisim var.Birincisi 4 tekere geçiş yaptım ama yanına gene motor bakıyorum. 2.si bu yıl herşey istediğim gibi gitti hedeflediğim gibi Fırat Univ./Yazılım Müh. Bölümünü kazandım.Türkiyenin öbür ucu ama katlanıcaz![]()
Manisanın bir ilçesinde gri wolf S bulmuştum tam ona niyetleniyordum ama elazığ-manisa arası 1400 km olunca burdan motor almanın pek akıllıca birşey olmadığını fark ettim.İnş. oralarda denk gelir iyi birşeyde alır geçeriz.Foruma genel olarak şöyle bir baktım salcanodan yana sorun yaşayan yok anlaşılan.Yeni alan arkadaşlar hep ilan koymuş.Onlara bir tavsiyem var.Satmayın arkadaşlar.Ben ettim siz etmeyin
![]()
![]()
Zamanında ahmet agam bana çok dedi gel etme satma diye biz macera aradık al sat takas et yaptık kâr ettik ama sezonda motorsuz kaldık
![]()
Aklıma gelmişken
Enes kardeşim sana da hayırlı olsun okulun.Bu ara tahsin abi sen son zamanlarda hiç sorun yazmamışsın ne iş ya senin motor insafa geldi kanımca :queen:
Böyle yazmaya devam edersem uzar gider.En iyisi kısa keselim herkeze selam olsun.
sağolasın abimaşallah çok güzel üniversite çok güzel bir bölüm. tebrikler
bende yuvacıktayım, görüşurüz bol bol. gezi yaparız.
eyvallah sağol senin bölüm de hayırlı olsun. :cat: Hayırlısıyla mezun olmak nasip olur inşUzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.Motoru satmam ve mesai saatlerimin sürekli değişmesinden dolayı pek foruma giremedim.Size 2 havadisim var.Birincisi 4 tekere geçiş yaptım ama yanına gene motor bakıyorum. 2.si bu yıl herşey istediğim gibi gitti hedeflediğim gibi Fırat Univ./Yazılım Müh. Bölümünü kazandım.Türkiyenin öbür ucu ama katlanıcaz![]()
![]()
![]()
![]()
Aklıma gelmişken
yarın 70km lik bir uzun yol yapacağız kocali-mt ile. bakalım ilk uzun yolum. helecanlıyım bayaa :=)
İyi yolculuklar Mutlu abişero kendı motoru ,yıne bı arkadas a aldırttıgımız kırmızı renk salco bende şu gönenden aldıgımız vardı ya halaogluna onunla cıkıcaz yola.şero telefon ettı gelıolarmıs bursaya gıtcez mont fılan alcaklar onlar hem tavaf etcek bursanın tarıhı ve turıstık yerlerını . 3 gıbıde karamursel ıstıkametıne yardırcaz nasıpse.3 salco grı,sıyah ve kırmızı...karacabeyden katılım bu yonde olacak.