Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

neymiş bu böyle ya 250 TL çok para.. Diğer seçeneklere bakacağım o zaman bende:)

Zaten satacaksın, boşuna masraf yapma. Satmayacaksan o başka. Yuvarlak ybr rüzgarlıgı, onun üzerine de cbf tur camı takarsan, o da olur.
Ikisi birlikte 60-70 lira falan eder. Ben prince'ye takmıştım, şimdi mobil baglanıyorum, yoksa fotograf atardım.

Zaten satacaksın, boşuna masraf yapma. Satmayacaksan o başka. Yuvarlak ybr rüzgarlıgı, onun üzerine de cbf tur camı takarsan, o da olur.
Ikisi birlikte 60-70 lira falan eder. Ben prince'ye takmıştım, şimdi mobil baglanıyorum, yoksa fotograf atardım.

:) satıcam dedim ama alıcısı çıkmadı kötü bitik motorlarla takas teklif ediyolar bu gidişle kalıcak. EĞer binmeye devam edersem diye bakıyorum :) Bunun gibi kadranların dışından mı sizinkide pcden bağlanınca size zahmet bi foto isterim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arada bi maşallah daha rica edicem sizlerden :cherry: bu gün depoyu fulledim 560 kmde 14.3 lt yakmış benim karakız hesaba vurursak 2.55 lt /100 km :cat: para hesabı ise 12.7 kuruş /km (yeni 5 gaymelik tarifeyle :pr: ) :bounce: :cat:

Bir Maaşallah kurtarmaz seni Ahmet :queen:41 kere Maaşallah:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

s.a. abilerim arkadaşlar nasılsınız bakalım iş güç ramazan dolayısı ile pek giremiyorum affedin

A.s Fatih kardeş...

herkese merhaba
ösym sonuçları açıklamış dün akşam; Kocaeli Makina Mühendisliği 2013:) Allah'a şükür diyelim hedefler başkaydı ama gene istediğim yer sayılır.
Artıkın kocaeli / umuttepedeyim
@tahsin abi seneye sizin oralardayım. :queen: gelirim yanına

evet bu da değişik ama o ilk 250 TL'lik olan çok hoş duruyo bu yuvarlak farlıya pek yakışmamış gibi geldi.

Önden falan çok şık duruyor da, arkadan bakınca biraz biçimsiz.
herkese merhaba
ösym sonuçları açıklamış dün akşam; Kocaeli Makina Mühendisliği 2013:) Allah'a şükür diyelim hedefler başkaydı ama gene istediğim yer sayılır.

Hayırlı olsun. Tez zamanda mezun olmak nasip olsun. Mezun olduktan sonra da güzel bir iş tabi. :)

herkese merhaba

maşallah çok güzel üniversite çok güzel bir bölüm. tebrikler

bende yuvacıktayım, görüşurüz bol bol. gezi yaparız.

var gezgın abı.
parca degıştı mondinin takılıyoz.
topic takipteyim.
sizede hayırlı satışlar

odaha guzel wolf guzel motor zaten gezgın abi.
gecmış olsun hastalamışsın bır ara kendıne ıyı bak
gezgın abı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler Ramazan 1 seneden fazladır çektiğim bir rahatsızlık bazı zamanlar çok kötü yapıyor derman bırakmıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar