Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar wolf'ün videosunu yüklemiye çalıştım image shack'tan çalışmadı bende You Tube yükledim:queen:belki ilk'tir You Tubede Wolf telefon çekimi deneme amaçlı...(Birdahakine telefonun mic.bantla kapatıcam çok ses olmuş...

http://youtu.be/lwOZNvAmAWI

Evet arkadaşlar wolf'ün videosunu yüklemiye çalıştım image shack'tan çalışmadı bende You Tube yükledim:queen:belki ilk'tir You Tubede Wolf telefon çekimi deneme amaçlı...(Birdahakine telefonun mic.bantla kapatıcam çok ses olmuş...

Sağol Adil abi. Aslında çok hesaplı kask kameraları varmış. Sitede konusu vardı hatta. Aliexpress ten alıyorlardı galiba. Hemde 720p çekiyordu yanılmıyorsam.

Sağol Adil abi. Aslında çok hesaplı kask kameraları varmış. Sitede konusu vardı hatta. Aliexpress ten alıyorlardı galiba. Hemde 720p çekiyordu yanılmıyorsam.

Benimki basit birşey,tlf kılıfını aynaya bağladım koydum tlf çektim:mrgreen:20 dk çekim yapıyor...

Bir ara bende almaya niyetlendim ama çekim açısı çok dar olduğu için vazgeçtim.
Şu yol videolarını izlemenin ayrı bir keyfi var nedense. Fim gibi izleniyor bildiğin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

Adil abi senin facebook yok mu?

hafta sonu sınav heyecanı yapıoduk sürücü kursunu aradım 4 ağustos dedi , ben 2 ağustosta izne çıkıyordum. 2 gün bekletecekler beni nereden de kayıt oldum bunlara.. Ucuz etin yahnisi olduk..

hafta sonu sınav heyecanı yapıoduk sürücü kursunu aradım 4 ağustos dedi , ben 2 ağustosta izne çıkıyordum. 2 gün bekletecekler beni nereden de kayıt oldum bunlara.. Ucuz etin yahnisi olduk..
4 ağustos ne? Sınav bu hafta sonu değil miydi? Senin ehliyeti alış baya uzadı desene :=)

bu bizim imzalarda sürekli kayboluyo ya

---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

4 ağustos ne? Sınav bu hafta sonu değil miydi?

he işte öyleydi ama adilik yaptılar 4 ağustos diyorlar... neymiş efendim ikiye bölmüşler tatile çıkıcaktım dedim çok mağdur olan oldu k.bakmayın dedile gidip yine konuşucam gerçi bişey değişmeyecek girdi bize bi hafta daha ..

bu bizim imzalarda sürekli kayboluyo ya

---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

he işte öyleydi ama adilik yaptılar 4 ağustos diyorlar... neymiş efendim ikiye bölmüşler tatile çıkıcaktım dedim çok mağdur olan oldu k.bakmayın dedile gidip yine konuşucam gerçi bişey değişmeyecek girdi bize bi hafta daha ..
Bir şey değişmez muhtemelen. Milli eğitim ayarlıyor ya onu. Birde bir şey yapsalar he. Biniyon motora 1 dk sonra iniyosun. Akşam üstü kursu arıyorsun geçtiniz diyorlar :D Asıl çile sonra tabii randevu kovalamalar falan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

[email protected]Facede,twiterde,Youtubede var:)
Ekledim abi. Bende bi face var işte. Darısı Onur'un başına, o da açsa onu da eklesek :D

Abi eline sağlık, ofiste youtube açılmıyor, faceden izleyim dedimde emin olamadım adresi yazınca değişik bir sayfa çıkıyor :queen:

Abi eline sağlık, ofiste youtube açılmıyor, faceden izleyim dedimde emin olamadım adresi yazınca değişik bir sayfa çıkıyor :queen:

Eyvallah Murat telefondanmı girmiştin?Ben tıklayınca açılıyor hemen.Link'e tıklayınca açılmıyormu?

Abi ofis İT departmanı video içeriğini engelliyor, face de açabiliyorum.Bir adil özel var ama kediler, köpeklar var video olarak motor yok.

Arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz ki Wolf de vites gösterge paneli bulunuyor ama çalışmıyor. Bazı Wolf lerde çalışsa da nadir olan bir şey. Wolf S lerde sorunsuz çalıştığını da biliyorsunuz. Bazı Wolf lerde nadir olarak çalışıyorsa eğer belki bizimkilerde bir bağlantı sorunu falan vardır? Var mıdır bir çözümü acep?

Arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz ki Wolf de vites gösterge paneli bulunuyor ama çalışmıyor. Bazı Wolf lerde çalışsa da nadir olan bir şey. Wolf S lerde sorunsuz çalıştığını da biliyorsunuz. Bazı Wolf lerde nadir olarak çalışıyorsa eğer belki bizimkilerde bir bağlantı sorunu falan vardır? Var mıdır bir çözümü acep?

aboo senin vites gösterge panel çalışmıyor mu :p benimki tıkır tıkır dur bide maşallah diyim az sonra bincem bozulmasın :p :):):) Wolf S bu S farkı galiba :)

aboo senin vites gösterge panel çalışmıyor mu :p benimki tıkır tıkır dur bide maşallah diyim az sonra bincem bozulmasın :p :):):) Wolf S bu S farkı galiba :)
Aynen abi ne hikmetse Wolf lerde çalışmıyor. Büyü mü yapmışlar ne :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Gençler ilginizi çekere belki :)
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/119418-barkin-bayoglu-ile-soylesi.html#post3102800

Aynen abi ne hikmetse Wolf lerde çalışmıyor. Büyü mü yapmışlar ne :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Gençler ilginizi çekere belki :)
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/119418-barkin-bayoglu-ile-soylesi.html#post3102800

Vites göstergesini ne yapacan :mrgreen: Yola bak sen Barkın Abin ne güzel anlatmış Cb videosunda yok devir göstergesi yok vites :p Sonra yola bakmıyorsunuz :queen: Bu arada söyleşin güzel fakat okuyamıyoruz, bir düzeltme geçersen çok makbule olur Alpayım.

Vites göstergesini ne yapacan :mrgreen: Yola bak sen Barkın Abin ne güzel anlatmış Cb videosunda yok devir göstergesi yok vites :p Sonra yola bakmıyorsunuz :queen: Bu arada söyleşin güzel fakat okuyamıyoruz, bir düzeltme geçersen çok makbule olur Alpayım.
Abi valla şuana kadar kullandım bir problem yaşamadım daha da yaşamam ama görsellik bakımından güzel olur diye dedim. Bu arada söyleşinin orjinal boyutunu tekrardan yükledim. Sayfanın aşağısından ulaşabilirsin abi. En kötü bilgisayarına indirdiğinde problem kalmayacaktır. Hatta buraya da ekleyeyim;

Uploaded with ImageShack.us

benimkide wolf. aldığımdan beri çalışıyor gösterge. seninkinde bağlamamışlar sanırım. bi göster tamirciye. şahsen ben acemiyken çok bakardım. şimdi pek ihtiyacım olmuyor. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar