Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bi aksilik çıkmaz bu hafta sonu sınava giricem sonra randevu kovalıycam.. yine bi 15-20 günü var gibi gözüküyor.
Abi randevu olayı da çok sıkıntılı. Bilgisayar başında gün kovalıyorsun resmen. Mesela 3 günlük randevu dolmuş gözükür. Ama sen arada kontrol et. Hani gece saat 12 de olsa kontrol et. Kontrol et ki arada iptal edilen randevular olur. Şak hemen yapıştırırsın araya. Birde sadece ikametgahın neredeyse o ilçe emniyetten alabiliyorsun. Tabii Mart ayından bu yana değişmediyse.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

Onur senin motorun ilanı yokmu sahibindende :silent:

Bi kampanya yapmıştır yine Onur. Muhtemelen ilan onay sürecindedir. Yada vazgeçti. Forumda başka bir konuda o mesajı vermişti :thumleft:

Neden scooterle başlayacakken commuter aldım? Bugün birkez daha gördüm ki doğru karar almışım. Tam eve giderken bizim Apart Otel den çıkan Hollandalı bir kızımız çakılda bwsyi zaptedemeyip düşmüş bir geldim yerde eli ayağı kan. Motor devrik, kontağı kapatıp yarasını Yıkadıktan sonra çalıştığımız özel hastanede bir pansuman.wolf candır yav özelikle benim yolum çok bozuk daha çok anlaşılıyor. Hadin iyi geceler

Neden scooterle başlayacakken commuter aldım? Bugün birkez daha gördüm ki doğru karar almışım. Tam eve giderken bizim Apart Otel den çıkan Hollandalı bir kızımız çakılda bwsyi zaptedemeyip düşmüş bir geldim yerde eli ayağı kan. Motor devrik, kontağı kapatıp yarasını Yıkadıktan sonra çalıştığımız özel hastanede bir pansuman.wolf candır yav özelikle benim yolum çok bozuk daha çok anlaşılıyor. Hadin iyi geceler

Hayırlı işler Muradım :cherry: Hollandalılar falan :p rast gele :queen:

Scooter deneyimim yok ama tahmin ediyorum ki motosikletten alacağım zevki scooter dan alamayacam.

Ya Adem abiyi,Murat abiyi, Tahsin abiyi, Adil abiyi facebook tan ekleyecemde bulamıyorum. Bilen söylesin lütfen :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

Ya Adem abiyi,Murat abiyi, Tahsin abiyi, Adil abiyi facebook tan ekleyecemde bulamıyorum. Bilen söylesin lütfen :D
Aha Adem abiyi buldum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

Aha Adem abiyi buldum.
Murat abiyi de buldum :D

Aha Adem abiyi buldum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

Murat abiyi de buldum :D

benim facebook hesabım yok. pek sıcak bakmıyorum. bukadar yaygın değilken açtığım bir hesabım vardı. ama kullanmıyorum onuda.
en son mete_han ın spacy üstündeki resimlerine bakmak için kullanmıştım. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Telefon kamerasından deneme çekim yaptım ama image shack tan çalışmadı...

Sırf sizin için scooter denemeleri yapıyorum :mrgreen::queen:

jxfzs.jpg

k3A.jpg

A6MGg.jpg

NRTx3.jpg

125 like 2012 model.Bir bayan çalışanımız alacakmış ben denedim motoru birkaç gün beraber gidip geleceğiz refakat anlamında 2 motor.Düz kaymak alsfatta gidişi çok güzel, fakat bahsettiğimiz yol avrupada var.Kısaca çaycımız Aşkın abi ile yine her zamanki gibi eve gittik öğlen, o çok zıpladığından beğenmedi, alışmış wolfa bir kere ama ben beğendim eğlenceliydi :mrgreen:.Plastik kalitesi çok güzel, frenleri iyi ivmelenmesi biraz tırt.Birde her seferinde 60 la gittiğim yolda bu 80 gösteriyor ama 60 civarı seyrettiğime eminim.Durduğunda titriyor giderken titreşim yok.Dİkkatimi çeken bir başka yönü kompresör olayı, gazı bırakınca boşa almış gibi gidiyor çakılmıyor motor freni yok yani.ben scooterda o kompresör olayına her ne kadar güvenli olsa da ayar oluyordum onu sevdim açıkçası.Birde kumandalar çok uzak benim uzun parmaklarım bile kornaya zor yetişirken hatun nasıl basacak.Dediğim gibi düz kaymakta güzel olurda ben şahsen buralarda bundan asla almam, 1 yıla dökülür.Wolf candır abi yorumlarım bu kadar.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Yeni farkettim en sevdiğim T-şörtümü giymişim.Hippi özgürlük havasındayım her zamanki gibi.Wild waves Honululu bEach :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar