Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

sana avans veriyordum hatırlıyorsan 1 km kadar ondan sonra vızzz diye geçiyordum yanından naberr:cherry:

Tahsin abi oradan ayarladım değişmiyor. Motor aksamının oradan ayarlamak lazım ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

tamam bi tamirciye göster bakalım. telin sonuda bi sabit ayar var. onu boy ayarı için.
motorda ayar yok. biri manet biri telin ortalarında. motorda ayar yok

tamam bi tamirciye göster bakalım. telin sonuda bi sabit ayar var. onu boy ayarı için.
motorda ayar yok. biri manet biri telin ortalarında. motorda ayar yok
Motordan kastım dediğim yer telin aşağı tarafında olduğu için öyle dedim. Yani senin dediğin gibi telin sonunda sabit ayardan ayarlanacak. Orayı da kurcalim bi ara ben en iyisi :)

eee düşe düşe sürmeyi , boza boza tamir etmeyi öğrenicen.. :)

abi düşe düşe deme düşmeyelim dur gözünü seviyim :)

Motor frenini kaç devirde yaparsak arkası kaymaz acaba motor freni yaptırınca arka taraf biraz savuruyo..

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:09 ----------

bideee sissy bar yok mu bizim motora uygun, uyabilecek bişey çantanın önüne gelse ?

abi düşe düşe deme düşmeyelim dur gözünü seviyim :)

Motor frenini kaç devirde yaparsak arkası kaymaz acaba motor freni yaptırınca arka taraf biraz savuruyo..

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:09 ----------

bideee sissy bar yok mu bizim motora uygun, uyabilecek bişey çantanın önüne gelse ?
Arka kitlendiği için savuruyor bildiğim. Ben sürekli kullanıyorum ama daha kitlemedim hiç. 3 binde falan yapıyorum herhalde eminde değilim ama öyle 5-6 binde yapmadığıma eminim. Onur Sissy bar baktığına göre biniyorsun herhalde :) İlanı da kaldırmışsın zaten?

Arka kitlendiği için savuruyor bildiğim. Ben sürekli kullanıyorum ama daha kitlemedim hiç. 3 binde falan yapıyorum herhalde eminde değilim ama öyle 5-6 binde yapmadığıma eminim. Onur Sissy bar baktığına göre biniyorsun herhalde :) İlanı da kaldırmışsın zaten?

ilanı yeniledim ya biniyorum heralde binicem çünkü 1 seneye ödemesi biterse öbür sezona güzel kaliteli bi scooter :p alabilirim diye düşündüm ama tabi yinede talibi çıkarsa bi 15 gün kadar vericem :) Sissy bar güzel ama bulabilirmiyiz bilmiyorum :)

ilanı yeniledim ya biniyorum heralde binicem çünkü 1 seneye ödemesi biterse öbür sezona güzel kaliteli bi scooter :p alabilirim diye düşündüm ama tabi yinede talibi çıkarsa bi 15 gün kadar vericem :) Sissy bar güzel ama bulabilirmiyiz bilmiyorum :)
Sissy bar niyetine çanta takabilirsin. Emin değilim ama sırt dayamalı çantalar da var. Çantadan kastım topcase tabii ki.

Az önce ofise iniş yaptım:mrgreen:, sabah serinliğinde Güzel oluyor gazlamak.Güzel bir haftasonu idi ,Sağıolsun atmaca bizi üzmedi hiç.

Yamaha Cygnus L yi nasıl bilirsiniz arkadaşlar? Yedek parçaları falan pahalı mıdır acep? Öğrenciye gelir mi?

çok yakar. öğrenciye scooter değil cup motor gelir.
yamaha crypton bak. parça ucuz yakıt az. sıfırı 3100tl falandı..

Cub'lar çok zevkli aslında ama abi bence şekilleri çok kötü. Wave 110 hariç onu bir kere Kadıköy'de önde siperliği falan gördüm baya güzeldi.

---------- Post added at 20:37 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

kendi sınıfı arasında az yakan scooterlar hangileri acaba?

Cub'a binmem abi ben. En azından şehirde yaşıyorsam. Küçümsediğimden değilde bana komik geliyor ne bilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar