abisi bilirsin ki yarışlarda sürücü faktörü çok önemlidir....
at sahibine göre kişner yanii....
yokuşlarda nerelerdeydin ozaman hacı?
abisi bilirsin ki yarışlarda sürücü faktörü çok önemlidir....
at sahibine göre kişner yanii....
Tahsin abi oradan ayarladım değişmiyor. Motor aksamının oradan ayarlamak lazım ama yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Motordan kastım dediğim yer telin aşağı tarafında olduğu için öyle dedim. Yani senin dediğin gibi telin sonunda sabit ayardan ayarlanacak. Orayı da kurcalim bi ara ben en iyisitamam bi tamirciye göster bakalım. telin sonuda bi sabit ayar var. onu boy ayarı için.
motorda ayar yok. biri manet biri telin ortalarında. motorda ayar yok
ortada benimki yaben iyice tırsmaya başladım haberleri okudum forumdan hayatını kaybedenler ayağı bacağı kırılanlar sabah sabah nerden de okuduysam. Scooter lazım basit ufak bişey
![]()
eee düşe düşe sürmeyi , boza boza tamir etmeyi öğrenicen..![]()
Arka kitlendiği için savuruyor bildiğim. Ben sürekli kullanıyorum ama daha kitlemedim hiç. 3 binde falan yapıyorum herhalde eminde değilim ama öyle 5-6 binde yapmadığıma eminim. Onur Sissy bar baktığına göre biniyorsun herhaldeabi düşe düşe deme düşmeyelim dur gözünü seviyim
Motor frenini kaç devirde yaparsak arkası kaymaz acaba motor freni yaptırınca arka taraf biraz savuruyo..
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:09 ----------
bideee sissy bar yok mu bizim motora uygun, uyabilecek bişey çantanın önüne gelse ?
Arka kitlendiği için savuruyor bildiğim. Ben sürekli kullanıyorum ama daha kitlemedim hiç. 3 binde falan yapıyorum herhalde eminde değilim ama öyle 5-6 binde yapmadığıma eminim. Onur Sissy bar baktığına göre biniyorsun herhaldeİlanı da kaldırmışsın zaten?
Sissy bar niyetine çanta takabilirsin. Emin değilim ama sırt dayamalı çantalar da var. Çantadan kastım topcase tabii ki.ilanı yeniledim ya biniyorum heralde binicem çünkü 1 seneye ödemesi biterse öbür sezona güzel kaliteli bi scooteralabilirim diye düşündüm ama tabi yinede talibi çıkarsa bi 15 gün kadar vericem
Sissy bar güzel ama bulabilirmiyiz bilmiyorum
![]()
Yamaha Cygnus L yi nasıl bilirsiniz arkadaşlar? Yedek parçaları falan pahalı mıdır acep? Öğrenciye gelir mi?
Valla viteslide ölmedim Çinli Scooter da ölürümDeğişiklik olsun herkes tersini söylüyor yaboşver japonu çin al çin
![]()
Valla viteslide ölmedim Çinli Scooter da ölürüm![]()
Yamaha Cygnus L yi nasıl bilirsiniz arkadaşlar? Yedek parçaları falan pahalı mıdır acep? Öğrenciye gelir mi?
çok yakar. öğrenciye scooter değil cup motor gelir.
yamaha crypton bak. parça ucuz yakıt az. sıfırı 3100tl falandı..
Cub'a binmem abi ben. En azından şehirde yaşıyorsam. Küçümsediğimden değilde bana komik geliyor ne bilim.