Çoğu motorcu da vardır herhalde. En kötü internetten sipariş verir takarsın/taktırırsıngüle güle kullanın hocam maşallah çok şıkmotor koruma demiri yoktu aldığım yerde kaça ve nerde taktırabiliriz onu ?
Çoğu motorcu da vardır herhalde. En kötü internetten sipariş verir takarsın/taktırırsıngüle güle kullanın hocam maşallah çok şıkmotor koruma demiri yoktu aldığım yerde kaça ve nerde taktırabiliriz onu ?
evet zor bulunan birşey değil sen modeline karar ver. cbf demiri diye geçiyor benim motordaki 40tlye taktırmıştımÇoğu motorcu da vardır herhalde. En kötü internetten sipariş verir takarsın/taktırırsın![]()
1 ay sonra 1 zincir 1 disk kilide düşer o merak etmeTamamdır o zaman bende halledeyim ehliyeti alınca gidiyim bi motorcuya.. Şimdi kapıda yatıyo zaten 1 disk kilidi 3 zincir branda![]()
1 ay sonra 1 zincir 1 disk kilide düşer o merak etmeHer gün çekilmez bir yerden sonra
![]()
ya motorun sağ sağlim ödemesini bitirirsek zaten otoparka geçiririm de şuan ı-ıh olmaz böyle durucak
Ehliyeti alınca dediğin gibi olabilir ama çözmesi 10 dk sürüyo nerde kaldı motorun pratikliği
![]()
bundan sonra wolf alacağımı nerden biliyosun ahmet abi? :santa: ben mucizeler yaratan motorlardan hoşlaşırım.wolf iyi hoş ama bu wolften sonra 125 veya 150 cc ye niyetlenirsem wolf almam. Wolfun tadını çıkarıyorum, çıkardım. Şu an 250 cc ye niyetlendim ama olurda almazsam ileride 125-150 cc ye niyetlenirsem gene, yeni bi ruh, yeni heyecan ararım. Selamlar.
Benim motor iyi guzel de yolda giderken patlak lastik lap lap ses yapar ya o ses geliyo arkadan biyerden cozemedim hhenuz stop edip gittim baktm yine bulamadimama cok rahat bu arac ya
![]()