Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

maşallah benim koruma demiri çok sağlam çıktı.
15 kere düşürdüm motoru. 2 kezde sürüklendi motor.
buna rağmen ne yamulma ne kırılma. sadece ufak tefek çizikler var.
ybr demiri aslında ama uymuyor bizim motorlara. biraz kesip biçmiştik. genede çok sağlam oldu :)

Tamamdır o zaman bende halledeyim ehliyeti alınca gidiyim bi motorcuya.. Şimdi kapıda yatıyo zaten 1 disk kilidi 3 zincir branda :)

1 ay sonra 1 zincir 1 disk kilide düşer o merak etme :) Her gün çekilmez bir yerden sonra :D

:D ya motorun sağ sağlim ödemesini bitirirsek zaten otoparka geçiririm de şuan ı-ıh olmaz böyle durucak :) Ehliyeti alınca dediğin gibi olabilir ama çözmesi 10 dk sürüyo nerde kaldı motorun pratikliği :)

uyku tutmadı :sunny:
ccwn.jpg

+
http://imageshack.us/a/img12/5350/8e2b.jpg

:D ya motorun sağ sağlim ödemesini bitirirsek zaten otoparka geçiririm de şuan ı-ıh olmaz böyle durucak :) Ehliyeti alınca dediğin gibi olabilir ama çözmesi 10 dk sürüyo nerde kaldı motorun pratikliği :)

Dimi ondan şikayetçi olmaya başlıyorsun bir süre sonra. Tedbir alacaksın tabii ama dediğim gibi hırsız aklına koyduysa yalan o iş. Bizim motorlara da talep olduğunu düşünmüyorum gerçiı. Çalan adam parçalasa kaç para kazanır sanki...

Bakıyorumda ben dahil herkes sevmiş beyaz rengi :cat: istermisiniz şimdi sırf renkten dolayı 250 TL fiyat farkı olsun beyaz için :pl:

Boya işi yaş ve uzun iş :farao: onun yerine bundan sonraki wolfleri beyaz alırız olur biter :cherry:

bundan sonra wolf alacağımı nerden biliyosun ahmet abi? :santa: ben mucizeler yaratan motorlardan hoşlaşırım. :) wolf iyi hoş ama bu wolften sonra 125 veya 150 cc ye niyetlenirsem wolf almam. Wolfun tadını çıkarıyorum, çıkardım. Şu an 250 cc ye niyetlendim ama olurda almazsam ileride 125-150 cc ye niyetlenirsem gene, yeni bi ruh, yeni heyecan ararım. Selamlar.

Benim motor iyi guzel de yolda giderken patlak lastik lap lap ses yapar ya o ses geliyo arkadan biyerden cozemedim hhenuz stop edip gittim baktm yine bulamadim :) ama cok rahat bu arac ya :)

bundan sonra wolf alacağımı nerden biliyosun ahmet abi? :santa: ben mucizeler yaratan motorlardan hoşlaşırım. :) wolf iyi hoş ama bu wolften sonra 125 veya 150 cc ye niyetlenirsem wolf almam. Wolfun tadını çıkarıyorum, çıkardım. Şu an 250 cc ye niyetlendim ama olurda almazsam ileride 125-150 cc ye niyetlenirsem gene, yeni bi ruh, yeni heyecan ararım. Selamlar.

Ben bu wolf ten bahsediyorum Adem :cherry:

82i6.jpg

bizimkide wolf buda wolf :p

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

Benim motor iyi guzel de yolda giderken patlak lastik lap lap ses yapar ya o ses geliyo arkadan biyerden cozemedim hhenuz stop edip gittim baktm yine bulamadim :) ama cok rahat bu arac ya :)

Sallama yapıyormu arka taraf :silent: Lastiğin janta oturmamış olabilir orta sehpaya kaldır tekerleği çevir öyle bak birde :cat:

o olabilir bak abi :) 11 yıl aynı titana bindim. Bi 10-11 yılda wolfu kaldıramam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar