Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hayırlısı olsun Murat, ne almak istiyorsun scooter olarak?

Kısmetse Sym GTS250i yada Kymco Xciting 250i düşünüyorum Murat.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

abi servis macerası yüzünden mi satıyosun motoru yoksa :)
Hayırlısı olsun senin için

Yok yahu.. İşe gidip geldim 1-2 kere. Takım elbiseyle bu tarz sürmek zor oluyor.
Yoksa servis konusu ile alakası yok. :) O konuya güldük geçtik..

Merhaba arkadaşlar. Askerlik sebebiyle uzun süredir forma giremiyordum. Bitirdik geldik şükürler olsun:) Motosikletin bir kaç bakımı var. kendim yapacağım. Bir kaç sorum olacak o yüzden. zincir-dişli grubunu değiştirmek istiyorum. Rialli.com'dan sipariş vereceğim. Bizim Wolflerin dişli-zincir ölçüleri nasıl, tam olarak bilen var mı?

abi ne titandır anlamaya calısıyorum cok uzun zamandır.adem sen bence sat motorunu al bitane titan.bu konuda burda kapansın.nedir abi bu titan sevdası.eyvallah kalite motordur on numara 5 yıldızdırda öggghhhh geldi senin bu titan sevdandan.dön geri sayfalara oku yeıden abi 1 yıldır titan muhabbeti.bu nedir.bilgi amaçlı paylaşıyosan tamam titan harika motor süper motor daha üstüne motor yok anladık.ama sende anlayışlı ol be kardeşim bu nedir ya.(okuyunca ters anlama eleştri benımkı)

düşünmüyoda değilim hani şöyle temiz eski kasa titanlardan bitane. Sırf zevk için. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Merhaba arkadaşlar. Askerlik sebebiyle uzun süredir forma giremiyordum. Bitirdik geldik şükürler olsun:) Motosikletin bir kaç bakımı var. kendim yapacağım. Bir kaç sorum olacak o yüzden. zincir-dişli grubunu değiştirmek istiyorum. Rialli.com'dan sipariş vereceğim. Bizim Wolflerin dişli-zincir ölçüleri nasıl, tam olarak bilen var mı?

ybr zincir dişli gurubu diye satılanlardan alırsan tam uyar. Tekrar hoşgeldin.

ybr 125 in zincir dişli takımı ile aynı abi 14-45 ybrnin dişli zincir takımından al tak derim

iyi aksamlar ahaliii. 24 25 mayıs moto festıvalı olacak dıyorlar. tutar mı dersınız??

Allah nasip ederse yarın sabah metehandro ile buluşup vurcaz kendimizi yola.Madem yola çıkcaz bir yıkayak motoru temiz temiz binek gezek dedim yıkadım benim düldülü.

1000789kopya.jpg

Ahmet aga sendende haber bekliom unuttum sanma.

Size iyi gezmeler Meriç Metehandronun son anda memleketini özleyip bir gün erken dönmesi programa benim dahil olmamı bozdu :sunny: bizde artık Karacabeyde Mutlunun yanında buluşcaz Cuma günü Mutlu ağaya misafir olcaz sonrada ya beraber ya ayrı ayrı devam edicez İstanbula doğru :cat:

hayırlı yolculuklar. Ben bi türlü izin bile kullanamıyorum. Bıktım artık :pr:

sağol abi. Haziran başında 3-4 gün toplu izin kullanabilirim ama 1 aydır iznim yok. Zor oluyor. Sıkıntıdan patlıyorum.

s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım ben hiç motorumun resmini atmamıştım burası salcano bölümü ancak olsun benim motorda onun kuzeni kardeşi sayılır :) işte resimleri ;

dün hava çok acayip rüzgarlıydı. benim karakaçan rüzgar yüzünden 5-6 kez yan sehpada düştü.
motorcuya getirdim. yanayaklığın şaseye bağlandığı yerde sorun varmış. 2-3 saat sürer dedi usta. çelik bağlantı yapacakmış. hakkatende şase kısmından esniyor. haliyle motor en ufak rüzgarda düşüyor.
şimdilik demir pul kaynattım ayaklığa , idare ediyor şimdilik..

Abi kadırga nasıl memnun musun..? Wolfle karşılaştırma yapsan artıları eksileri neler olabilir.. ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar