Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

titanla 60 bin gıtmiştim. Aşa yukarı buda 50 bin km yi bulur. F54 bi salladı, ben bile inandım. :pr:

o başka bir şey görmüştür balata değiştirdim sanmışda olabilir abi günahını almayalm hayırlısı e nasıl gidiyor geziler bodrumda hayat nasıl

teknik servis kısmına gir, tahsın arkadaşın açtığı salcano wolf balata değişimi konusunu aç bi oku. Orada yazıyo. Ben konuyu güncelledim zaten. Son 3 ay çok gezi yapıp paylaştım murat arkadaşımla. Ama işler sıkılaştı. 3 haftadır gezemiyom:pr:

teknik servis kısmına gir, tahsın arkadaşın açtığı salcano wolf balata değişimi konusunu aç bi oku. Orada yazıyo. Ben konuyu güncelledim zaten. Son 3 ay çok gezi yapıp paylaştım murat arkadaşımla. Ama işler sıkılaştı. 3 haftadır gezemiyom:pr:

hayırlısı biz gelince inş. işler yoğun olmaz da biraz gezeriz seninle bodrumda biliyorsun gezmek nasip olmadı senle

yav şu patronlar gitmek bilmiyo bi türlü. Gitmeyincede izin kullanamıyorum:pr:

ahmet abi sağol

aynen daha büyük cc üretseler ne süper olur bu arada 145 cc yapabiliriz demektir bizim 125 likleri :p silindiri uyar :D

Sende sağol Fatihçim :rendeer: yalnız 145 cc yaparsak grang kaldırırmı o torku Fatihim :silent: Adem nasipse gelecez bakam yanına aga :wiinkk:

F54

amet aga ben bi tane vento alacam 1000 tl civarı ne dersin motor 5000km de

Al Fatih tavsiye ederim memnun kalırsın Motoran Vento yada Vitello Rover(birbirinin aynı zaten) bu iki motor için iyileştirilmiş teknoloji var diyorlar yani bildiğimiz anlamda sorunlu çin scoterlarından çok çok üstünler :cat: 100 lük scoterda umulmadık bi atiklik (tork) var mesela ben memnunum yani :cat:

F54

abi sakarya da bi tane var ilk müsait zaman da gidip bakacağım kış ın işe gidip gelirken bi diz örtüsü de aldın mı devam ybr ile paçalar çok ıslanıyor:farao:

Sende sağol Fatihçim :rendeer: yalnız 145 cc yaparsak grang kaldırırmı o torku Fatihim :silent: Adem nasipse gelecez bakam yanına aga :wiinkk:

abi resimlerinmi gördüğüm jianshenin sitesindeki 145 liklerin motor yapısı aynı ybr krankıda aynıdır diye düşünüyorum farklıysa o zaman başka ama zorlamadıktan sonra aşırı bir sorun olmaz bu arada motora 16 lık dişli takltım motorun gisdişinde kalkışında pek bir ağırlaşma olmadı canavar gibi maşallah uzun ön cam sipariş verdim cbf nin onuda takınca uzun yolda süper olcak gibi inş.

amet aga ben bi tane vento alacam 1000 tl civarı ne dersin motor 5000km de

hayırıdrı adaş çin malı motor alıyon kafana saksımı düştü elinde patlar bak demedi deme :p :p :p

abi sakarya da bi tane var ilk müsait zaman da gidip bakacağım kış ın işe gidip gelirken bi diz örtüsü de aldın mı devam ybr ile paçalar çok ıslanıyor:farao:

Al tabi Fatih scooter ş.içinde çok pratik oluyor şakır şukur viteslerle oynamadan pır pır gidiyosun ş.içi için birebir yani benim için :cat:

abi resimlerinmi gördüğüm jianshenin sitesindeki 145 liklerin motor yapısı aynı ybr krankıda aynıdır diye düşünüyorum farklıysa o zaman başka ama zorlamadıktan sonra aşırı bir sorun olmaz bu arada motora 16 lık dişli takltım motorun gisdişinde kalkışında pek bir ağırlaşma olmadı canavar gibi maşallah uzun ön cam sipariş verdim cbf nin onuda takınca uzun yolda süper olcak gibi inş.

hayırıdrı adaş çin malı motor alıyon kafana saksımı düştü elinde patlar bak demedi deme :p :p :p

Fatih hayırlı olsun :cat: Kadırgayıda güzelleştirip uzun yola hazırlıyosun demek :cat: bi ara görüşelim msnden de bi plan program yapalım artıkın :wiinkk:

F54

amet aga aldıysa vardır bi bildiği ege li adam kötü motor almaz
çin malı alıyom eşşek niyetine ::cekic::
zevk için binersem de ybr ye binecem::gazla::

Al tabi Fatih scooter ş.içinde çok pratik oluyor şakır şukur viteslerle oynamadan pır pır gidiyosun ş.içi için birebir yani benim için :cat:

Fatih hayırlı olsun :cat: Kadırgayıda güzelleştirip uzun yola hazırlıyosun demek :cat: bi ara görüşelim msnden de bi plan program yapalım artıkın :wiinkk:

ahmet abi msn benim çalışmıyor dandik evdeki masa üstü bilgisayar faceden konuşalım çoğu zaman açıyorum ok bir plan yapalım inş. senle

amet aga aldıysa vardır bi bildiği ege li adam kötü motor almaz
çin malı alıyom eşşek niyetine ::cekic::
zevk için binersem de ybr ye binecem::gazla::

hayırlı olsun diyelim inş. adaş o zaman inş. iyi birşey bulursun istediğin gibi

Hmm herkes uykuda sanırım ortalık sessiz ve sakin e o zaman ben bi kaç resim yükleyeyimde yarın ortalık biraz şenlensin :cherry:

Yeni almış olduğum kaskım ve yazlık montum :cat: motorum ve eldivenlerimde siyah olunca kara şövalye gibi gezicez inş. bu sezon :queen:

fotoraf0300p.jpg

Karakızımdanda bir kaç poz gelsin :cat:

fotoraf0304.jpg

fotoraf0305.jpg

Buda izne çıktığımda yapmayı düşündüğüm gezimin kabataslak planladığım rotası :cat:

fotoraf0320d.jpg

edit : Rota esnek olup her an değişebilir :sunny:

ne zaman çıkacan ızne ahmet abi. hayırlı olsun kaskın montun meteyıde gezdırmışsın face de gördum. salcoyu öldurecenmı mete ıle bır daha olmasın

600922_10200583034571103_2127013021_n.jpg

ahmet abi hayırlı olsun güle güle kullan bu arada çantalı motorunun resmini ilk kez gördüm güzel olmuş tekraradan çantalarıda güle güle kullan uzun yolda çok iyi yük koyarsın artık :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar