salcano yazısını değişmişsin güzel olmuş.
saat da çok hoşuma gitti. nerden aldın ?
bana çok lazım oluyor gün içinde dakikalı çalıştığımdan.
wd 40 asli görevi pas sökücüdür. ama yağlayıcı olarakta kullanılır.ama zincir falan yağlanmaz
ben würth ünkünü kullanıyorum. ama birkaç çekiç darbesi bu pas sökücülerin alayından daha iyi iş yapar :queen:
Ahmet Bimden almış olduğun çadır yağmuru geçiriyormu,bulunduğum yerdeki A101 e 26 mayısta otomatik çadır geliyormuş alayım bir tane...
beyler benim egzosdan ses geliyor.. sanki bir parca icinde kırılıp düşmüş gibi, böyle garip bir metal sesi.. ne olaki acep?
Acaba egzoz koruma sacından kaynaklı olabilir mi ?
Arkadaşlar bu arada wolfun hava filtresi 2006 ybrye uyuyor mu bilginiz var mı ?
herhalde bizden kimse hava filtresi değişmedi uğur. hava tutup devam ediyorum bende. gidişi farketmiyor motorun. güzel havalarda hiç takmadığımda oluyor filtreyi.
birde bana İstanbul'da yetkili servis önerisinde bulunabilecek var mı? bakımlara oraya gideceğim. birde şu egzoz konusuyla ilgili form hazırlayıp fabrikaya göndersin, değişimini talep etmek istiyorum..
Teşekkür ederim Tahsin abi,insallah uyuyordur da sisman motora gitmeye gerek kalmaz![]()
şişman iyidirde , fiyatları yüksek biraz. e tabi adamlar stok tutuyor. maliyetler yüksek. onlarında hakkı. en azından istediğin şeyi şak diye koyuyor önüne, buda bi nimet elbet
Abi o bakımdan iyi,fiyatlarda orjinal parça olduğu için normal ama adamlar çok ilgisiz.
Hani zamanında bizde esnaflık yaptık o kadar ilgisiz kalsaydık kesin batardık ama adamlar tekelleşmiş artık.
evet. ordaki ahmet abi 10 numara ustadır uğur. benim motor 1500km de kitlediğinde , ahmet abiye motor yaptırdım. maşşallah 8300kmdeyim saat gibi motor.
ama başları çok kalabalıkdır. bide adamların müşterileri cebinde 5tl olmayıp kılı kırk yaran adamlar. yoksa esnaf olsan bu tip müşteriler adamı iflas ettirir![]()
egsozla ilgili hiç böyle birşey duymadım murat. göster servise bizede sonucu yaz.
benim benim motorun egsozunu sanayide 4 parçaya böldüm, sonra geri birleştirdim. içinde basit bi susturucu var okadar. ses yapacak fazla bişey yok.
bi göster bakalım. sonucuda yaz buraya
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
şişman iyidirde , fiyatları yüksek biraz. e tabi adamlar stok tutuyor. maliyetler yüksek. onlarında hakkı. en azından istediğin şeyi şak diye koyuyor önüne, buda bi nimet elbet