Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi bizden çıkan araçtan kimseye hayır gelmez ayıptır söylemesi :)
benim eski arabam 2007 hyundai getz 1.5 crdi. sıfır alıp 5 yılda 135.000km yaptım. arabayı 16.000tl ye galeriye sattım. en az 4000tl zararına verdim yani..
dosta falan gitmesin diye :)
bizden çıkan arabadan pek hayır gelmiyor anlıyacağın :)
wolfuda hurdaya veririm 30-40.000km ye geldiğinde. bize araç dayanmaz çünkü..

Ne hurdaya vercen Tahsincim 30-40 bin nedirki YBR motoru için kasaya bakmasanda ciğerine baktıktan sonra 80-90 binleri rahat görürsün bizim motorlarda :cat: ama sıkılırım yada ihtiyaçlar değişkenlik gösterir dersen başka tabi :wiinkk:
Bendede durum tam tersi benden çıkan araçlarda genelde eşe dosta gitmiştir övünmek gibi olmasın millet sıraya geçer bindiğim aracı almak için desem yeridir :p en yakın örneği geçenki scooter işi 1500 TL nakit bedele abimin köfteci dükkanı işleten bi arkadaşına satcaktım adam (tandık olduğu halde ben söyledim araştır sor ustaya diye ) sormuş araştırmış yapılan bakımı masrafı öğrenmiş içine sine sine alacaktı onuda hanım gönülsüz kaldı vazgeçtik :sunny: gitti sıfırını aldı adam banada 1200 lira fazladan para verdik seninkini alsak hiç farkı olmucaktı dedi :)
Ondan öncede geçen sene 2006 model Mondial cubumu sattım hemde sıfır aldığım bayiye oda üzerine az bi kar ekleyerek sıfıra yakın paraya başkasına satmıştı :cherry: (bura ufak yer hemen duyulur) sattığım rakam olay olmuştu :queen: ama alan adam halen daha sürüyor dahada 25 kuruş masraf etmemiş :cat:

fat280 fatihin askerliği ne zaman bitiyo ahmet abi?

17 mayısta teskeresini alıyo Adem yanıma gelcek yada ben alıp gelcem Eskişehirden kendisini :bounce:

Kadırga duruyor :cat:

Bu arada yan çanta yaptırmak isteyen arkadaşlar dün bu işlerden anlayan bi arkadaşla oturduk yan çanta yapabilip yapamayacağını sordum aşağıdaki resimlerdekine benzer şekilde yapabileceğini maliyetininde (bağlantı demirleriyle beraber motora takılcak şekilde) aşağı yukarı 150 TL civarı tutacağını söyledi (vakti zamanında benim yan çanta diye dönenip durudğumda Kazakistandaydı kendisi :pr:) ihtiyacı olan yaptırmayı düşünen varsa benle irtibata geçebilir :wiinkk:

titzegacases.jpg

resim4c.jpg

bakim9.jpg

Bugün öğleden sonra Kuşadasına gidip yüzme sezonunu açacaktık ve birsürü resim çekecektik, ama yol arkadaşından satış yedim.

Sabah sınava bıraktım motoru döndüğümde yağ akmıştı.Acaba zincir yağımıdır diye benzin alıp yıkattım motoru, hala akmaya devam edince Yamaha servisine gittim.

Vites keçesi fena yağ kaçırıyormuş gösterdi adam nereden olduğunu.Motoru açmak lazım dedi bir günde yapamayız diyince bende elletmedim.Bu bilgisayarda resimde koyamıyorum.Ama bu iş tam tahsin abinin uzmanlığı gibi geldi bana :mrgreen: Tam o vites milinin girdiği yerden yağ akıyor.
http://www.rialli.com/urunler/8910__vites-mili-kecesi-ybr/ sadece bu parça yeterli olur mu ki böyle bir arıza için?

Muratcım merhaba , görüşemiyoruz iş yoğunluğundan :pale:

Erken farkına varmışsın gene , ya uzun yoldayken damlatmaya başlasaydı ve sen farkına varıncaya kadar yağın hepsi bitseydi...

3-4 motosiklet tamircisinden fikir al , en makulüne , kazıklamayanına ve gereksiz kurcalamayanına yaptır.

Saygı ve sevgilerimle ... Görüşmek dileğiyle...

Selamn aleyküm iyi akşamlar
wolfumu alalı 470 km yol yapmışım biraz resim atayım bugünden :)

Maşallah tertemiz makine almışın :cat: plakayı değiştirmiyonmu 26 büyükşehir sigortası çok tutar :sunny:

Teşekkür ederim abi plakayı 26 bıraktım sigortasını yaptırcam 60-80 aralığında bişi tutuyor

Herkese merhaba
salco'yu bakıma götürdüm bugün.
Yağı değişti(castrol koymuş)
Arka fren balatası bitmiş,değişti (5binde motor)
filtreleri falan değiştimiş frenleri yağlamış.. motorun gidişi falan değişti :) frenlerden ses geliyodu düzelmiş o da.

@Ghostboz11
makine temiz görünüyo maaşallah. sağ ayaklığın vidası çıkmış dikkat et.
tekerin düz bassın:queen:

evet vida çıkmış bende fotoda farkettim hemen yarın bi vida ayarlıyım aldığımda 1-2 foto çektiydim onlara bakayım o zaman varmıymış

Herkese merhaba
salco'yu bakıma götürdüm bugün.
Yağı değişti(castrol koymuş)
Arka fren balatası bitmiş,değişti (5binde motor)
filtreleri falan değiştimiş frenleri yağlamış.. motorun gidişi falan değişti :) frenlerden ses geliyodu düzelmiş o da.

@Ghostboz11
makine temiz görünüyo maaşallah. sağ ayaklığın vidası çıkmış dikkat et.
tekerin düz bassın:queen:

arka balata 100.000 de gitse bitmez. ama sertleşiyor. zımparalanması lazım
zımpalamak derdine yenisiyle değişiyolar
benimde arka balata değişeli 2.800km oldu. ötmeye başladı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

Maşallah tertemiz makine almışın :cat: plakayı değiştirmiyonmu 26 büyükşehir sigortası çok tutar :sunny:

artık ikametgah şehrine göre fiyatlar belirleniyor abi

Hımm o sistem geldiyse çok iyi o zaman :cat:

@ Tatlı hız iyi akşamlar sanada :rendeer:

S.a. Arkadaşlar nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür zaman geçirmeye çalışıyorum :) murat abi vites kolunun oradaki keçeden yağ kaçırıyorsa motoru dağıtmak gerek diyen ustaya ben bir güzel soverin 5 dk lik işi var bir keçe alıp değiştiriyorsun o kadar vites kolunu çıkartıp 3 lira oda benim motorunda akmıştı zamanında ahmet abi yan çanta olayı ucuza benziyor gelince görüşelim çanta işini senle adem abi ahmet abinin de dediği gibi 17 mayıs sabahı çıkıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keçen kasım/2012 den bir kare :wiinkk:

1000613.JPG

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------

S.a. Arkadaşlar nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür zaman geçirmeye çalışıyorum :) murat abi vites kolunun oradaki keçeden yağ kaçırıyorsa motoru dağıtmak gerek diyen ustaya ben bir güzel soverin 5 dk lik işi var bir keçe alıp değiştiriyorsun o kadar vites kolunu çıkartıp 3 lira oda benim motorunda akmıştı zamanında ahmet abi yan çanta olayı ucuza benziyor gelince görüşelim çanta işini senle adem abi ahmet abinin de dediği gibi 17 mayıs sabahı çıkıyorum

sayılı gün geçer fatih. sabır

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------

Hayırlı teskereler Fatih askerliği yemişin :) Evet arkadaşlar foto makinem bozuktu Tlf da yeğene verdim fotoraf çekemiyordum yeni bi Tlf aldım artık resim video çekerim:mrgreen: Yeni Tlf la çektiğim ilk resimler.Scooterimide sahibindene koydum çok ucuz, koyduğum akşamı müşteri çıktı Pztsi gelcek verecem .http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-masrafsiz-123831062/detay

[url]http://imageshack.us/a/img12/8512/fotoraf0011qn.jpg[/url]
[url]http://imageshack.us/a/img9/7449/fotoraf0008a.jpg[/url]
[url]http://imageshack.us/a/img822/5797/fotoraf0006jg.jpg[/url]

resimler gözükmedi abi. mondialın 2. eli yamaha gibi gidiyo mübarek. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar