yok devrilmedi. Yan ayaklığa yatırınca akmış. Tahsin yemişim kitabınıkarburatöre ayar çektim, ölçüm yapacam. :cat:
Nereden aktığını çok merak ettim abi?Akıyorsa uçabilir aynı zamanda yanlışmıyım?
yok devrilmedi. Yan ayaklığa yatırınca akmış. Tahsin yemişim kitabınıkarburatöre ayar çektim, ölçüm yapacam. :cat:
depo kapağına kadar fulledim. Yan yatırınca depo kapağında hava deliği vardır. Ordan taşmış. Sıcakta bırakırsan uçar tabi.
cmtesi izin koparabilirsem olur. Yarın akşama ararım ben seni.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
dövecem bigün birilerini bakam hayırlısı. Sağdan giderken yolun kenarından yola fırlayan bi clio, sembol tarzı bi bi araba, karşıdan gelen bi başka araçla arasına sıkıştırdı beni. Nerdeyse çarptıydım. 60 la falan gidiyodum. Aracın önünü kesip nasıl fırlıyosun yola ayı oğlu ayı diye bağırdım. 3 tane lafta erkek vardı, ama direksiyonu kırdığı gibi topukladı. Hey allahım. Sabır.
maşallah.
aslan gibi senin şerafettin
benim kedidede dişi beyaz iran kedisiydi. azdığı zaman kahrolduk.
gecenin bi vakti bi başlıyor anırmaya "bırrrrrrrrk boorrrrrrk" diye delirtti beni
neyse arkadaşlardan buna uygun erkek bi beyaz iran kedisi bulduk.ev ayarladık. taksiyle götürdüm bizim azgını erkek evine... sonuç bütün gece mışıl mışıl uyumuş şerefsizler. öteki gün gene taksiyle eve getirdim. gene başladı böğürmeye... delirtti beni
ulan hem p.z.venkliğini yap, hem ev ayarla, hem dünyanın taksi parasını ver, bide sonuca bak.
yaşlı bi kadın istemişti kediyi, verdim ona gitti..
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:58 ----------
genele sorayım..
bu montlar rüzgarı ve soğuğu kesiyor mu ?
ben normalde palto giyiyorum ama motora büyük ön cam takmazsam acayip soğuk giriyor göğsüme..
ciğerden soğuğu yiyince hasta oluyorum.
büyük ön cam ve paltoyla hasta olmadan bu kışı atlattım.
ama güzel bi kışlık montla ön cam olmadanda soğukta hasta olmadan motorla gezebilir miyim ?
hayırlı olsun abi nasıl tavsiye edermisin,,,, bizede yazın kullanılırmı,,,,
yakarmı sıcaklarda,,, bir kaçta koruması var heralde apunduruk,,,,
Tekrardan hayırlı olsun,yeni mont yerine göbeği eritme tercihin tam yerinde karar olmuş inş yakın zamanda göbeksiz halini görürüz :catMont üstüne iyi gitmiş)
HAyırlı olsun, forumda havanat aleminde göbek muhabbetine herşey dönmüş.:mrgreen:
adem cım hıc tasalanma ıkıgozum.senın bahsettıgın hanzolar bodrum dan kopattırıp karacabey e gelmısler.garajın ordan ınerken yokus asagı cıkan clıo o bahsettıgın adamlar sanırım 3 kısıydıler lank dıye cıktı karsıma frenle karsık tosladım.ama feryat fıgan yok tabı.sofor olan arkadas ya onune baksan ya dedı fılım karıstı.ozur dılerım okuzluk bende dedım ne dese begenırsın ehlıyet varmıs senın dedı.........ole derkende adamakıllı patlatmam 1 oldu.1 tane daha vurdum yandakı amca ındı oglum dur kabılınden laflar ettı 3 .kısı arabadan ınmdı bıle.amca gırdı aramıza cıkardım ehlıyetı bak bu ehlıyet dedım ayrıca benım ındıgım yol tek yon aq gavatı dedım ters yone langırs dıye gıren sensın.ama super oluyo mılletede macera lazım 1 dakkada toplandı mıllet.eleman tam arabaya bınerken dedıkı bunun bedelı agır olacak.buyur burdan yak.plaka 17 canakkale.......tarım aletlerı satan fırmanın aracı.tabı bedel odenecek lafı nı karacabeyde bı karacabeylıye soylersen arkasını arar adam.o onden ben arkadan kbey merkezdekı tükkanın onune kadar takıp.tükkana gırınce tükkan sahıbı hosgeldın nbr tarzı muhabbet olunca dedım su yazanede oturan dıngıl kım.hayırdır fılan anlattım durumu dedım bedel odeme geldım kım bu.araya gırmeler fılan caylar ıcıldı sohbetler edıldı özürler dılendı.şimdi MUTLU ABİ olmanın huzuru ıcersınde koye donmenın rahatlıgıyla uzattım ayaklarımı actım pc mı.(eleman ıse ptesı baslamıs.dedımkı eekmekle oynamak ıstemem ama uyar olmaz ole dıye)
sağol murat.
Mutlu kestim önünü, kırdı dıreksiyonu kaçtı. Keşke hafiften dokundursaydım. Zarar olsaydı kaçamazdı. Neyse boşver. Sinirim geçti şu an.![]()