Mobılden gırıorum msj ı okuyamadım.germencıkte nızam hocam ın oglu ogretmen bırazdan orada mola verecez pc den bakarım
Arkadaşlar bugün motoru teslim alacam bir aksilik çıkmazsa. Motor la trafik deneyimim yok. Tuzla'dan Maltepe'ye getirecem. Bana bir öneriniz var mı sürüş tekniğiyle ilgili? Birde hava aşırı olmasada yağmurlu. Lastiklerini değiştireceğim hazırlar.
vitesli kullanmadıysan bayaa bi adrenalinin yükselecek
bende motorumu ilk teslim aldığımda hayatımın adrenalini yaşamıştım.
değil vitesli hiç motosiklet kullanmamıştım
plaka ruhsat yok
kask yok
ehliyet yok
ön balatayı ters takmışlar. ön fren yok
böyle 10km uzaktaki evime getirmiştim motoruhey gidi günler.
tavsiyem biraz tur at boş alanda. sonra besmeleyle çıkarsın yola..gerisi gelir.
kolay gelsin
Arkadaşlar bugün motoru teslim alacam bir aksilik çıkmazsa. Motor la trafik deneyimim yok. Tuzla'dan Maltepe'ye getirecem. Bana bir öneriniz var mı sürüş tekniğiyle ilgili? Birde hava aşırı olmasada yağmurlu. Lastiklerini değiştireceğim hazırlar.
Aynen hava yağmurlu. Yerler kurumaya başladı. Tekrardan yağmazsa güzel olacak. Direk sahil yoluna inmeyi düşünüyorum. Umarım orada benzinleri vardır. Birde yolda kalma korkusu eklenmesin bunun üstüneHayırlı olsun. Benimde bugün plaka işlemlerim vs. bitti. Kısmetse bende yarın plakamı takıp turlamak istiyorum biraz.
İlk deneyiminiz olacaksa muhakkak full koruma giyinin ve sağdan sağdan ağır ağır gidin. Minibüs ve otobüslere özellikle dikkat edin. E5 yerine arayolları tercih etmeyi deneyin. Yada sahil daha uygun olur. Şanssızlık, yağmurlu hava..
Bodrum a elveda ama guzel karaler ıle