ben geldim oraya ama saat 16 larda falan. Çok işim vardı. Pek duramadım zaten. Ayak üstü 10 dk. Yardırıyodum. O kadar acelem vardıki o yoğun trafikte ne cbr 250 si nede xmax ı kaldı tokatlamadığım. Nerdeyse acele giden ecele gider lafı gerçek olacaktgı. Acelem vardı, sinirliydim, asabiydim, kendimi canavar gibi hissediyodum. Hani kızınca yeşil dev canavara dönüşen hulk varya, aynı onun gibi. Kulaklarımdan alev çıkıyodu. 1 saaten fazla sıra bekledim bankada. Sıra geldi parayı yatıramadım

r: parayı yetiştirmem lazım, sağlık meselesi var, kimi aradıysam telden ulaşamadım dahada sinirlendim, bi hışımla fırtınada bodruma bastım. Gözüm yolda ama ben makaslayarak, önüme geleni tokatlayarak hıncımı atmaya çalışıyorum. Neyse parayı yetiştirdim. Küba bayisine gittim, xcg yok. İnternette 2150 tl olan motor bayide 2400 lira siparişle gelirmiş falan. Kafamdan sildim hemen motoru. Murat arkadaşın yanına geçtim 10 dk lafladık. Asabiyetımden dolayı büyük motor istemiyorum. R1 in üstünde sinirlenirsem hiç iyi şeyler olmaz. Neyse asabiyim bu günlerde. Kafam karışık. Yoruldum galiba. Yıpranıyorum. Yaşlanıyorum.