Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayret bişey, adam zeytin yağının litresine 25 tl, mt üyelerine 20 tl ye olur diyor :silent: sıfır asit, %100 organik zeytin yağı bende 5 tl. Okadarda insafsız olunmaz. İsteyene toplu satabilirim 1 tona kadar. 1 litre yağ=1 litre benzin takas olur :queen:

tamam adem ben alırım senden dediğin bu fiyattan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

bu arada motosiklet fuarına gidecek varmı?

Senin şu sıralarda ki halin, benim Honda CB 125E alma gaflatinde ki ruh halime %90 benziyor (bence). Aman ''Tsubasa'' yapma öyle birşey, ''battı balık yan gider'' diyip önüne ne çıkarsa aliyim deme. Ben yandım eller yanmasin ::dalga::

yok öyle sert cıkışlar yapmam, mantık ararım her işimde, mantıklı gelmezse bırakırım..

Senin yerinde olsam hiç acele etmem paramı cebime koyar beklerim bu sezonda vedalaşma havası gibi binerim motoruma sezon bitimi ekim-kasım gibi o 8 binliralık motorlardan elbet biri düşer 6 ya verecek alır geçerim :cat:

bekleyeceğim abi mecbur .. biraz daha para biriktireyim..

teşbihte hata olmaz derler.ahmet abi ne güzel söylemiş.ben motor konusunda şanslıyım ybr 250 enıstenın motoru aldım.ıstanbuldada kasım ayınd kullanma fırsatımda oldu,bacanaga gıttım buyukcekmeceye dudulludan ıyıde yol yaptım.yeter abı adam 120 130 basıo arabyla kapısıo benle.dokunuyon gaza gecıp gıdıon.haaa hep bu suratledemı kllandın elbettekı hayır.80-80 gıttım aama en azından o guc elının altında oldugunu bılmek bıle rahatlatıyo adamı.şimdş oyle bı makınayı denk getırmelı.ben enısteden aldım ama moto 2-3 yıldır yatıo garajda.2006 model 14350 kmde.hanı keyıf motoru derler ya ondan.7000 tl algısı ergısı hepsı ıcınde olacak sekılde bana geldı.4500tl sını verdım.motor daha ıstanbulda.mayıs 20 gıbı fren muayenesını neyını yaptırıcam 1 tmmuzda benım yaz ıcın planladıgım gezıye cıkıcam onunla.oyuzden getırmıyorum daha zaten haavalarda malum.elımdede salco var.atılırsa belkı sabredemem alır gelıırm ama sımdılık plan bu.:thumleft: tsubasa bahsettıgım abdullah abıye senın yazdıgınıda soyledım sasesınde boyle bı durum olmus dıye.etraflıca bı arastırcak yarın.kendısıde motorcu zaten.en azından bılgısı var kaynak konusunda.rabbım herkesın gonlundekı yatan aslanı nasıp etsın.ama en onemlısıde kazasız belasız surusler nasıp etsın,

abi pis motosiklete oldum olası bulaşmadım. bulaşmak istemem.. 96 bin de motosiklet kullanıyorum yine de dogru dürüst motosiklet bakımı yapınca düzgün gidiyor sorun cıkarmıyor..
ybr olayına gelince güzel alet ama son sürat ve serilik konusunda şüpheliyim..
yamahanın adı var diyoruz ama parcaları cok sakat ve pahalı..
yani o güç elimin altında olsun diyorsan gt250 ye bir bak derim
binince gerçekten bu bir motosiket havası veriyor

biz benzin pahalı dıyoz siz cc buyutcez dıyorsunuz .... 125 cc bıle luks gelıyor arkışdşler bıze...
yapacak bişey yok abi.. baydı artık beni bu 125cc .. biraz daha torklu güzel bir motosiklete binerim 1.5 2 litre fazla yaksın

tamam adem ben alırım senden dediğin bu fiyattan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

bu arada motosiklet fuarına gidecek varmı?
o mesajın altına yazmak ıstedım yazamadım.14 yıllık zeytın agacım var benımde 12 donum uzerınde 221 agac.:salut:ya ben gerızekalıyım yada mıllet cok uyanık.bu yıl zaten doludan cok zarar gordu zeytın.hep alt topladık.arkadaslar bende bu ısın membaasındanım.vatandası gazlamak nıye.marmarabırlıge verdıgımız zeytının kotası ortada malum fıyat polıtıkasıda.buyıl hava muhalefetınden bırcok kısı dusuk fıyatlar nedenıyle yag cıkardı.ademın dedıgı dogru 5-6 tl ye yag sattık satıyoruzda.:bounce:boyle gerızekalı kendını uyanık sanan tacırlere ınanmasın mıllet.yagına gore 5-6-7tl zeytınyagının lt fıyatı.

zeytin dedinizde, bugün öğleden sonra zeytinliğe gidip geldim. Toplamda 175 km cik :santa: vaktim kısıtlıydı, dip gaz gittim geldim artcı hanımla. 100 den aşa pek düşmedim. Biçok kere 120, bikaç kere 130 yaptım. Hep dip gaz. Ama allah var yolda artçımla kamyon, tır, münibüs hiç bişey dayanmıyor. 10 numara yahu :cat: yanlız dipgazda benzini içiyo resmen. Toptan sıfır asit, %100 organik zeytin yağı 5 tl. Gel vatandaş geeel :)

Adem Abi yaptı diyorsa doğrudur :mrgreen: Gidiyor motor hakkını yememek lazım.Hava güzeldi abi bugün.Bende pazar Celal(Cesur) abinin yanına gitmek istiyorum Milasa.ama daha kendisinin haberi yok:)

o mesajın altına yazmak ıstedım yazamadım.14 yıllık zeytın agacım var benımde 12 donum uzerınde 221 agac.:salut:ya ben gerızekalıyım yada mıllet cok uyanık.bu yıl zaten doludan cok zarar gordu zeytın.hep alt topladık.arkadaslar bende bu ısın membaasındanım.vatandası gazlamak nıye.marmarabırlıge verdıgımız zeytının kotası ortada malum fıyat polıtıkasıda.buyıl hava muhalefetınden bırcok kısı dusuk fıyatlar nedenıyle yag cıkardı.ademın dedıgı dogru 5-6 tl ye yag sattık satıyoruzda.:bounce:boyle gerızekalı kendını uyanık sanan tacırlere ınanmasın mıllet.yagına gore 5-6-7tl zeytınyagının lt fıyatı.

5 kilosuna 50 tl veriyoruz malatyada...

barkın abiye mesaj ata ata adam delirdi 250 cc vidyosu cekicekmiş :D
fuarda yakalarsa beni döver:D:D
adem abi motoru bugun sordurttuk motoru çöp bidonuna girmiş :D

barkın abiye mesaj ata ata adam delirdi 250 cc vidyosu cekicekmiş :D
fuarda yakalarsa beni döver:D:D
adem abi motoru bugun sordurttuk motoru çöp bidonuna girmiş :D

tsubasa çöp bidonuna bişey olmuşmu? :queen: temiz bulursun pahalı olur, ucuzu böyle kazalı çıkar. :sunny:

zeytin dedinizde, bugün öğleden sonra zeytinliğe gidip geldim. Toplamda 175 km cik :santa: vaktim kısıtlıydı, dip gaz gittim geldim artcı hanımla. 100 den aşa pek düşmedim. Biçok kere 120, bikaç kere 130 yaptım. Hep dip gaz. Ama allah var yolda artçımla kamyon, tır, münibüs hiç bişey dayanmıyor. 10 numara yahu :cat: yanlız dipgazda benzini içiyo resmen. Toptan sıfır asit, %100 organik zeytin yağı 5 tl. Gel vatandaş geeel :)

Bundan 6-7 sene önce, öğrencilik yıllarımda odamda bir ege'li arkadaş vardı ondan yeşil zeytin almıştım 10 TL'ye (kilosunu!) :sunny: Adem ağa engin zeytin bilgine ihtiyacım var; acaba bana yasladı mı vites'i, yaslamadı mı? ::gazla::::shifty2: (O gün bugündür hep merak ediyorum) :mrgreen:

yeşil zeytinin kilosu zeytın yağı kılosu fiyatları farklı olabilir. 2 cisi zeytin yağı ithal edilirse (bazı yıllar oluyor) bide o yıl mahsül azsa genel olarak, fiyat 5 tl iken 20, 25 tl ye fırlayabilir. Nasıl soğan ithal edilince fiyat 2ye 3 e katlanıyor aynen öyle.

yeşil zeytinin kilosu zeytın yağı kılosu fiyatları farklı olabilir. 2 cisi zeytin yağı ithal edilirse (bazı yıllar oluyor) bide o yıl mahsül azsa genel olarak, fiyat 5 tl iken 20, 25 tl ye fırlayabilir. Nasıl soğan ithal edilince fiyat 2ye 3 e katlanıyor aynen öyle.

Efelerin efesi, efelemiş yani beni ::sas:: Vay nımızsız vayy ::whip::

zeytin zamanı gel, bedava vereyim ben :) isteyene mt üyelerine kendilerine yiyebileceği kadar bedava yeşil zeytin benden. Bi şartla tabi. Yanıma gelecekler ziyarete, gidecez zeytinliğe istediği kadar topluyacaklar :cat:

zeytin zamanı gel, bedava vereyim ben :) isteyene mt üyelerine kendilerine yiyebileceği kadar bedava yeşil zeytin benden. Bi şartla tabi. Yanıma gelecekler ziyarete, gidecez zeytinliğe istediği kadar topluyacaklar :cat:

Yolum düşer ise neden olmasın. Şimdiden Allah razı olsun, hasat'ın bol ve berektli olsun ::biggrinn:mrgreen:

Yolum düşer ise neden olmasın. Şimdiden Allah razı olsun, hasat'ın bol ve berektli olsun ::biggrinn:mrgreen:

sağol arkadaşım. Bugün gittim zeytinliğe, boru gibi kaynak suyu fışkırıyo bi kaç yerden. Tertemiz su. Hep boşa akıyor. Arkadaşlarla motorlarla oraya çıkmayı çok isterdim. Yollar tam krosluk. :) mükemmel doğa, çam ormanları arasında, manzara mükemmel, tertemiz hava. Tam gezmelik, görmelik :) milasta uyku vadisini herkes bilir. Uyku vadisinin hemen üstünde.

sağol arkadaşım. Bugün gittim zeytinliğe, boru gibi kaynak suyu fışkırıyo bi kaç yerden. Tertemiz su. Hep boşa akıyor. Arkadaşlarla motorlarla oraya çıkmayı çok isterdim. Yollar tam krosluk. :) mükemmel doğa, çam ormanları arasında, manzara mükemmel, tertemiz hava. Tam gezmelik, görmelik :) milasta uyku vadisini herkes bilir. Uyku vadisinin hemen üstünde.

Maşaallah subhanaallah, allah nasip eder de oralarıda görme fırsatına erişim, cümlemize de :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar