duyduğuma göre ahmet abi rehin almış bunlarıl:
yok aslında yolda hangisi beni tokatlarsa onun motoruna el koyacam. Ondan sonra serbestler. :cat:
öhhhööö,öhhhöööhöhööhöhöhh.hastayız dedıkse grıbal enfeksıyondan sesımız cıkmıyo heralde.yoksa hastalıgımızın aslı arkadasa olanıdır.ayrıca tsubasa yarı toprak sayılırız.allah nasıp kısmet ederse ahmet abıyle fuarada gelmeyı ıstıyoruz.klavye delıkanlısı olan arkadası lutfen kulagıma soyle topragıma hareket yapan mıslıyle bulur cezasını.r:adem cıgım sen bızı rehın alsan emınım 3 gunu mutfaga kıtlık getırecegımızden 4 gun kendılıgınden salarsın gıbıme gelıyo.ahmt abımın mısafırı var anladıgım kadarıyla ümmet peritan ı agırlıyo.:queen:ramazan tatlıy la merıc bulusupta benım tarıf ettıgım yere tahınlı kunefe yemeye gıtmıs olmasınlar sakın.:flower:sankı bugun bıraz ıyı gıbıyım ama bu grıbal enfeksıyon bende bı trıbal hava yarattı zulum oluom evdekılere.kızım su getır arkadakı yastıgı duzelt 23 gobema gıbı.
biton soru soruyorlar abi.Nerden çalındı nasıl çalındı ne zaman çalındı öyle böyle.Ben diyelim bugün ihbarda bulundum adam derse 1 aydır motor bende ve kanıtlarsa bu sefer ben suçlu duruma düşüyorum.Trafik şubeye gittim durumu anlattım polis buna bişey yapamaz anca gidersin dolandırıcılıktan şikayetçi olursun diyorlar.3 kuruş para alcaz birton masraf.Sınava kadar beklemedeyim sınavdan sonra gidip çözmeye çalışcam
ahmet abi bi tek sen kurtarıyon zaten paçayı![]()
1 Gün yazmadık vallaha neler çıkmış hakkımızda.Allaha şükür başımıza birşey gelmedi.Alacak verecek mevzusuna gelirsek.Adam ortada yok arayıp buluyoruz telefonunu motorun satışını alacam diyo yarın sabahtan halledek diyor.1 saat sonra arıyorum aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor.Motorun satışı benim üstüme motor yok piyasada parçalayıp sattılarmı naptılarsan tüm kurye arkadaşlara söyledim gören duyan bilen yok.Olursa haber edecekler.Adamı bulsak çözecez de bulamıyoruz da.
yok ben 125 cc ile 125 cc olan rakiplerimi tokatlamak istiyorum mutlu. Cc yükseltirsem zaten tokatlarım. Asıl mesele aynı cc ile tokatlamak.
Ahmet abi dijital ibre taktırsam sınırsız olmamı? :silent:
vede konuşacak hiç bir şey kalmayınca bütün salco cular sessizce forumdan uzaklaşır gider... masal mutlu sonla biter herkez wolften memnundur...
tahsins bie o kadar arızadan sonra mutlu sona kavuşarak gönül rahatlıgıyla yol almaya devam eder...
Arkadaşlar, Wolf'lerin vites geçişleri nasıl? Sert, böyle kemikli mi yoksa sorunsuz vites geçişi mi var? Vitesler konusunda sıkıntı yaşayanınız oldu mu hiç?