Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhabalar , bir sorum olacaktı

önümüzdeki sezona scooteri satıp vitesli düşünüyorum ama salcano wolf ile mondial drift arasında kaldım , birde size sorayım dedim , ne yapmalıyım sizce? memnun musunuz motorlarınızdan?

Merhabalar , bir sorum olacaktı

önümüzdeki sezona scooteri satıp vitesli düşünüyorum ama salcano wolf ile mondial drift arasında kaldım , birde size sorayım dedim , ne yapmalıyım sizce? memnun musunuz motorlarınızdan?

Dostum sayfamızda 2-3 defa konuşuldu bu konu.Geriye dönük okursan detaylı bilgiye ulaşabilirsin.Her iki modelinde + larını - lerini belirttik seçim sana kalmış

Dostum sayfamızda 2-3 defa konuşuldu bu konu.Geriye dönük okursan detaylı bilgiye ulaşabilirsin.Her iki modelinde + larını - lerini belirttik seçim sana kalmış

pardon aklıma bile gelmedi doğrusu hemen bakıyorum. teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

kah kih koh :Dmemnunlar tabi.. tabi drift tipi daha hos ama. :D salca daha saglam

teşekkürler

Adem ağa memnunsa tamamdır :) Sırf geçildim diye satan bir abimizdir kendisi :pl: :pl:

Adem ağa biniyorsa vardır bir bildiği :)

bu forumda kullanıcısı yok diye ya yakacam benimkini.
yada satacam :D

Tsubasa bence ikisini birden yap :) önce yak sonra sat. Ghost Riderin motoru bu filmi çekerken benim motoru kullandılar dersin :pl:

bknz:

ghost_rider_wallpaper_22_800.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar