Mutlu abi :rendeer::rendeer::rendeer:tahsın nasıl bı yuk tasıyacaksın bılmıyorum ama gecen ahmet abı aldı yan canta bugun merıc ıcın bursada bırınde varmıs ona bakıcam.boyle bısey dusunsen daha saglıklı olmazmı hem topcasenınde buyugunu degılde 35lt lık bısey ısını gormezmı ne dersın.
tahsın nasıl bı yuk tasıyacaksın bılmıyorum ama gecen ahmet abı aldı yan canta bugun merıc ıcın bursada bırınde varmıs ona bakıcam.boyle bısey dusunsen daha saglıklı olmazmı hem topcasenınde buyugunu degılde 35lt lık bısey ısını gormezmı ne dersın.
tahsin balatalardanmı geliyo o ses?
105 km de 13 tl yaktı bugun benim motosiklet..valla bakmadım bile markasına
Bugün dedim motor çok yakıyor, şunun karburatör ayarına bi bakayım. Gaz pistonunu söktüm, iğne ayarına baktım, en üstte. Üç çentik, ayar var bunun iğnesinde. Titanın iğnesinde 5 ayar vardı. Bence benim motorun, katalizatör, geri dönüşüm çalışmıyor. Herkesin wolfu yedeğe kadar rahat 500 km leri bulurken benimki 435-440 larda kalıyor.
valla bakmadım bile markasına
Bugün dedim motor çok yakıyor, şunun karburatör ayarına bi bakayım. Gaz pistonunu söktüm, iğne ayarına baktım, en üstte. Üç çentik, ayar var bunun iğnesinde. Titanın iğnesinde 5 ayar vardı. Bence benim motorun, katalizatör, geri dönüşüm çalışmıyor. Herkesin wolfu yedeğe kadar rahat 500 km leri bulurken benimki 435-440 larda kalıyor.
105 km de 13 tl yaktı bugun benim motosiklet..
hesapta 2,5 - 2.8 arası yakıyor..
tabi ben dipgaz gittiğim için :d
bugun bitane 2007 cbf 250 buldum ilk sahibi bir amca
22 bin kmde benim motosiklet artı 1750 tl dedi adem abi..
motoru göstertik birine motor alınır temiz dedi
ne yapam ?
adem abi o kadar fazla yakmıyor sende kendi kendine dert ediyorsun ya.basarsam benmde 450 de falan düşüyor yedege sakin binersem 500 leri görüyorum.Çok yakmıyor normal fıtı fıtı binersen sende görürsün bu rakamları
10.25 litre 350 km... daha yeni aldım 4.87den.
tsubasa buji ve hava filtresini yeni değiştirdim. 2 hafta falan oldu. Eksozda patlama var ama bizim wolfların çoğunda varmış bu patlama. Fatih öyle demişti bana.
maxi 12.5 litre ile 435 km. Seninki gene fazla yakıyo ama hemen hemen yakın. Biraz daha gayret edip yakalıcam seni. :sunny:
yeni karbüratör aldılarsa ayar yapılı değildirEgzoz patlatma olayı o karbüratörden sonra oldu abi fatihin motorda.Bizim motorlar egzoz patlatmıyor.Bana sorarsan hiç elleme hava ayarını.Fatih çok kurcaladıda en iyi ayarın o olduğunu diyordu.