Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Varsın 2.8 yazsın adem abi 2 litre yaksa seni kesmez hızı gidişi.Hiç elleme güzel böyle.Tahsin abi sende iğneyi 1 diş uzatırsan 2.5-2.4 e falan düşer sakin kullanımda.

F54

Anladım :) hayvanları severim, hatta hayvanları seven insanları daha çok severim :rendeer:

abi ben adem hayvanını çok seviyorum ne yani sen şimdi beni daha çok mu sevmeye başladın:queen:
tokat meselesine gelince o adem için gene ege yollarına düşeceğim abi onu rezil kepaze etmessem sende gör ben yokkken arkamdan atıp tutmuş gene ona vereyim ayarı da görsün ybr yi:cherry:
siz onun yanına giderken bana da haber edin bende izin ayarlayacağım büyük ihtimal bi ege havası almak iyi gelir bize hem ademle makara yaparız
ona avans veririz sonra yanından uzar gideriz:queen:
benim yazın yaptığım gibi ona 1km avans verirdim sonra basardım tokatı:pl:

fatih pes et artık olum. :queen: dur bu sefer alim 2 mizide tokatlayacakmış. :santa:

abi ben adem hayvanını çok seviyorum ne yani sen şimdi beni daha çok mu sevmeye başladın:queen:
tokat meselesine gelince o adem için gene ege yollarına düşeceğim abi onu rezil kepaze etmessem sende gör ben yokkken arkamdan atıp tutmuş gene ona vereyim ayarı da görsün ybr yi:cherry:
siz onun yanına giderken bana da haber edin bende izin ayarlayacağım büyük ihtimal bi ege havası almak iyi gelir bize hem ademle makara yaparız
ona avans veririz sonra yanından uzar gideriz:queen:
benim yazın yaptığım gibi ona 1km avans verirdim sonra basardım tokatı:pl:

Eğer hayvan sevgisi varsa içinde diğer insanlardan daha fazla severim senide şarapçı :p Bu arada Ademi bu seferlik affet bi bayram daha yaşasın yafs :p geçiyon sonra satıyo motürü :santa: bu seferde geçersen kesin ya inazuma alır yada R6 :queen:

F54

fatih pes et artık olum. :queen: dur bu sefer alim 2 mizide tokatlayacakmış. :santa:
oğlum ybr bende oldukça her daim kapışırız kısmet yani :p
alim gelsin onunda boyunun ölçüsünü alırım yani:cherry:
len oğlum herşey muhabet olsun diye
ama bundan sonra sana 600 rr yakışır salcanoyu satarsan:p
len sen 600rr al gene seni ybr ile geçerim benim motor yer uçağı gibi seni hep yarım gazla geçtim ama senin haberin yok:cherry:

fatih ufak atta yiyelim. :) gel de geç. Wolf le gene beni her yerde geçemicen :pl: hani rampada benim titan önünde kaybolup gidiyoduya, wolfta önünde kaybolup gıdecek. Rampa aşada tutamıcaksın. Düzde belki. :)

F54

ahmet sen bunun böyle konuştuğuna bakma adem in motorlarda sıkıntı yok ki adam 120kg motora oturunca motor bel veriyor:queen:
motor ne yapsın yani adem motorla gitsin ben ekobisle gene geçerim abi onu :p

yav ahmet abi bu fatih beni bi kere geçtim diye hep geçecem zandediyo. :pl: aç tavuk kendini buğday ambarında zandedermiş :sunny:

F54

adem len varya şu ybr yi satmadan seni birkez daha tokatlamak istiyorum
şimdi yüce rabi inş bana o günleri gösterir diyeceğim ama o zaman da motoru değiştirmek nasip olmaz
o yüzden sana hee diyorum başka birşey demiyorum

hehe. Bu sefer kendin kaşınıyon. :pl: gel seni wolf la bi tokatlayamda ybr yi satmaya bi nedenin olsun benim gibi :queen:

"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" birde "dünya sizin karşılaştığınız fırtınalarla değil; gemiyi limana getirip getirmediğiniz ile ilgilenir."

atalar ne güzelde söylemiş :bounce: değilmi beyler :queen:

F54

aga bu atasözlerinden birşey anlamadım küçük vodka bitti sanırım kafam iyice güzelleşti:cherry:
adem ben senin gibi değilim bir defa biri beni geçti diye yol arkadaşımı satmam:mrgreen:

evet ama gemiyi limana erken gelen satar malı. Öteki ağzını havaya açar. Buda benim sözüm. Nasıl ama? :queen:

aga bu atasözlerinden birşey anlamadım küçük vodka bitti sanırım kafam iyice güzelleşti:cherry:
adem ben senin gibi değilim bir defa biri beni geçti diye yol arkadaşımı satmam:mrgreen:

Evet haklısın mesela İzmitte ışıklarda benden tokatı yedin ama satmadın yol arkadaşını helalin var şarapçı :p

len ahmet ağa helal olsun. Fatihide tokatlamışsın. Bak hiç sesi çıkmıyor tokadı yiyince :pl: anca düzde beni geçmiş övünüyor. :santa: bundan sonra beni tokatlayanları sana havale etçem. Sen benden iyi tokatçısın. :)

Ama Fatih cübbeli Ahmed hocaya okutmadıydı o zaman motoru şimdi bi şey diyemem aga :cherry:

hadi hadi ahmet ağa yeme bizi :) fatihin motorunun kalkışını biliyorum ben. Bisiklet gibi. Işıklarda yemen normal. 0-100 de 200 mt fark atarım fatihe titanala. Sonradan çakıyo nitroyu, habire hızlanıyo. Ama farketmez. Benim yanıma hayabusayla gelse bodrum içinde geçemez beni :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar