Tahsin kar suyu motorun en ince deliklerine girer motorunda büyük arızalar çıkartabilir,arkadaşların dediği gibi hiç olmazsa böyle yerlere pas sökücü sık...ön fren aksamı ybr den farklı. scooter lerdeki kare balatalardan kullanıyor wolf.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:52 ----------
gelde çıkar bu motoru.
off , neyse görev beni bekler..
[url]http://img259.imageshack.us/img259/4926/img20130109080701.jpg[/URL]
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------
oh be temizledim
arabalar gidemezken motorla gitmekde süpermiş..
[url]http://img96.imageshack.us/img96/8229/img20130109083950.jpg[/URL]
[url]http://img5.imageshack.us/img5/5570/img20130109083937.jpg[/URL]
Tahsin haklısın ben kimsenin kalbini bilerek kırmam çünki bence kalp kırmak hiç iyi değil bilmeyerek kırarsam gönlünü almak için elimden geleni yaparım...meriç bi alındı herkesi alıngan etti
3 günlük dünya kırmayalım birbirimizi.
herkez bildiğini konuşsun . forum burası. çay ocağı gibi.
isteyen tavla oynasın. isteyen kitap okusun. isteyen sobanın etrafında ısınsın.
ben forumdaki bu başlık sayesinde ilk motorumu aldım. 3000km dir eşşek gibide kullanıyorum. sorun yaşasamda bu başlık sayedinde çözdüm.
şükür 1500km dir tamirhane yolunu unuttuk. sizin sayenizde.
tabi sorun yaşayıp google de arayanlarda bu başlığa bakarak sorunlarını çözecekler.
bilgi paylaştıkça büyür..
s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım bilecik söğütdeyim pisiko teknik dersdi görmeye geldim internet cafe varmış tabu7rda size bir mesaj atam dedim k.i.b. a.e.olun
Hocam frenler iş görüyor mu? Ben test ettiğimde CB'den iyiydi! Üstelik CB'de çift piston'lu kaliperler mevcut! Ya ''Jianshe'' değil mi, bir sefer kullandım kalite'yi hissettim; gözüm kapalı alırım/alacağım da :mrgreen:
Vallaha ne diyim; helal! Bu karda kışda motor ile gezmek... Bu kadar kar var evden çıkmaya üşeniyorum, sizler buz pistine dönmüş yollarda artistik patinaj gösterisi yapıyorsunuz. Tekrardan helal olsun.
Maşaallah subhanallah diyimde nazar'a gelmeyiniz. :mrgreen:
Adem haklısın orda hata ettim herkes üzerine alır ama ne yapayım o lafına gücendim(Meriç yazdı)öyle birine benzemiyor belki yanlış anladım dediğin gibi, Salcano forumdakiler bana göre 4/4lük adam belki ben üzerime alındım bilmiyorum yaş 49 üç ay sonra 50...
Adem kulağını çekmeye gerek yok benim alınganlığım bende iyi biliyorum Meriçi efendi,zaten bu forumdaki tanıdığım yazıştığım insanlar daha öncede yazdım 4/4 insan.abi meriç isteyerek yapmamıştır. İyi bi arkadaşımızdır. Belki bilmeyerek yapmıştır, belkide yanlış anlaşılma olmuştur. Birbirimizi kırmaya gerek yok. Meriçin kulağını çekerim benama isteyerek bi şey yaptığını zandetmiyorum.
FAT280 fatihim özledik seni yahu. Allaha emanet ol.
Frenlere gelince balataları yeniledikten sonra ön diskte ses falan kalmadı. Frenler baya etkili.
s.a. arkadaşlar nasılsınız bakalım bilecik söğütdeyim pisiko teknik dersdi görmeye geldim internet cafe varmış taburda size bir mesaj atam dedim k.i.b. a.e.olun