arkadaslar bu topıgı acan kardesımız fatıh suanda vatanı gorevını yaptıgından evlerımızde rahatca oturup yada ısyerınde artık neyse,bu topıgı takıp edıyoruz.alınganlıkla baslayacagım konuya.adem ve merıc kardesım lutfen gerıye donup bakın.6.7.8. syfalara 9.10.sayfalara oyle 90,100. sayfalar degıl.sadekahve33 nıkıyle yazıyordum ben orda.sonra ne oldu bılmıyorum sıfreyı kabul etmedı ve bugun bu nıkle yazıyorum.28 nısan 2012 tarıhınde aldıgım gunden berı bıseyler yada ızlenımlerımı aktardım.yardım edıldı tavsıyelerde bulunuldu yada ben soyle yapıcam dedım onaylandı veya onaylanmadı neyse.bır defa bu topıgı takıp eden bırcok kısı var emınım sessız sakın okuyup cıkıyor benım de cok zaman yaptıgım gıbı.merıc kardesım demıskı herkez bısey soruyo cevap alıyo bız bısey sorunca kımseden cıt cıkmıyo.bak ben bu durumla okadar cok karsılastım kı hatta ademe bıle bozuk atmıstım daha once tokatlama konusun dan adem hatırladı bıle bu satırları okurken.şahsi kanaatım ozelhayatımdan vakıt ayırabıldıgım kadarıyla pc nın basına gecıp motosıklet netın salcano sayfasını acıp saatlerımı gecırıyorum.cok degerlı ınsanlarsınız hepınız tanımasamda.kahvede,işyerınde,arkads toplantısında,yada caddede yururken yanımızdan bı motosıklet gectıgınde velhasıl bır motor muhabbetı acıldıgında kutahyada ahmet abım var,bodrumda adem kardesım manısada merıc kardesım yada izmit in konusu gectıgınde kı ben ızmıtten evlıyım tahsın kardesım var dıyorum motorcu bızım arkadaslar dıyorum.bunu gonul rahatlıgıyla soyluyorum hıc bırınızı tanımadan.daha 2 aksam once ahmet abıyle 3 saate yakın facede sohbet ettık bır planlar bır rejım lıstelerı ve dahası.AMMA VELAKIN; bu topıgı acan kardesımızde dahıl kımsenın tapulu mulku degıl burası.ve aslada ozellesmeyecek.tabı bu yazdıklarımırte okursa bılemem otoyollrın akıbetıne ugrayabılırız demedı demeyın sonra.ADEM VE MERİÇ kardesım ben bursa mt grubuyla gezılere gıttım bu yaz farklı farklı 50 kısyle hıc bırınıde tanımam.mt vesılesıyle tanıstık buyrun bursa mt nın sayfasını ınceleyın zaman ayırın.2-3 kişi liderlık yapalım ayrı bır logomuz olsun dedı ve topıkte kıyamet koptu.burası herkese acık oldugundan herkes bıseyler soyledı.ama olan o 2-3 arkadasa oldu ve kendılerıne face uzerınden bursa motorcuları dıye bı sıte actılar ve actıkları gunlkı gıbı oylece duruyor o sıte.ben bunu tasvıp etmıyorum.cogunlugunda tasvıp etmeyecegını dusunuyorum.yanlısım varsa abılerımız tecrubelı kısıler sen bu konuda yanlıssın desınler tartısalım ama anlasalım.hepınız cok seker ınsanlarsınız.zira ben acık ve net soyleyeyım motorumu bır ozgurluk aracı olarak goruyorum ve tamamen totomu gezdırmek ıcın aldım.ve oylede yapıyorum.YOLLARDA VE GÖNÜLLERDE BULUSMAK UZERE TUM MOTOR KULLANICILARINI CAN-I GONULDEN SELAMLIYORUM.ALLAH TABANINIZI DÜZ BASTIRSIN.