Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gezginmotor arkadaşım tabiki bekleriz sayfamıza. Wolf üzecek bi motor değil. Ufak tefek kusurları çıksada hemen hallediliyor. 4 bin kusur hatta 5 bin tl ybr tutarken 3 bin lira bu motor binici olana çok iyi fiyat. Yok çin çan çon falan diyenlere bakma sen. Ybr, cbf, cb de ona bakarsan çin çan çon. Hatta cbf ve cb çıktı çıkalı içime hiç sinmedi. Ybr hadi sadece pahalı. Wolf bu fiyata çok iyi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağolasın adem kardeş çan çin çon diyenlere bakmıyorum zaten yalnız burda 3.100 tl çekiyorlar neyse Meriç arkadaşın taktığı ön siperlik camını hangi motor için aldı acaba sen biliyormusun?(bir ara arora ar200 tiger e gitti aklım ama oda sorunlu galiba vazgeçtim.sence ocakta motorlara zam gelirmi ne dersin?)

Sağolasın adem kardeş çan çin çon diyenlere bakmıyorum zaten yalnız burda 3.100 tl çekiyorlar neyse Meriç arkadaşın taktığı ön siperlik camını hangi motor için aldı acaba sen biliyormusun?(bir ara arora ar200 tiger e gitti aklım ama oda sorunlu galiba vazgeçtim.sence ocakta motorlara zam gelirmi ne dersin?)

Cbf 150 içinn üretilmiş cam.Ama bizim motorada iyi gitti :) :) Salcano kampanyada ilen almalısın alıcaksan diğer türlü 3000 lerden fiyat veriyorlar.En uygun üçler satıyor şuanda.Zam KDV ve ÖTV artış oranına göre gelecek zaten yılbasında ama motora zam yaparlarmı birşey diyemem.Hertürlü sorunu yazabilirsin siteden cevaplar arkadaşlar.Genelde bende buradayım 1 yıl ara verdik herşeye.Bu sürede motorla uğraşıyorum işte elimden geldiğince.

Cbf 150 içinn üretilmiş cam.Ama bizim motorada iyi gitti :) :) Salcano kampanyada ilen almalısın alıcaksan diğer türlü 3000 lerden fiyat veriyorlar.En uygun üçler satıyor şuanda.Zam KDV ve ÖTV artış oranına göre gelecek zaten yılbasında ama motora zam yaparlarmı birşey diyemem.Hertürlü sorunu yazabilirsin siteden cevaplar arkadaşlar.Genelde bende buradayım 1 yıl ara verdik herşeye.Bu sürede motorla uğraşıyorum işte elimden geldiğince.
Sağolasın kardeşim ben siyah düşünüyorum motoru o camda siyahla daha iyi gider diye düşünüyorum üçerleri netten biliyorum ama kargoyla almak istemiyorum çizik vs falan olur diye yoksa düşündüm fiatta 2750idi üçerlerde.Cam gerçekten iyi durmuş montesi kolay heralde takıldıktan sonra oynama yapmıyorsa süper tekrar teşekkür sağlıcakla.

Bana sorarsanız açık renk veya trafikte fark edilebilecek bir renk alın (Beyaz , gri , kırmızı,sarı vb.) Siyah fark edilmeyi azaltır.Görüntü olarak iyi olsada bence görünürlük daha önemli.Sizin için hangisi önemli bilmiyorumda sadece bir tavsiye.

ramazan abi öncelikle geçmiş olsun orjinal siperliğini sor derim servise öncelikle sadece siperlik değişeceğinden pek para tutmaz gibi geliyor

km saatine gelirsek iç kısımları sağlam gibi sadece dış çerçeve alman yeter gibi geldi
http://www.rialli.com/urunler/yamah.../10238__gosterge-tabla-seti-altust-ybr-125cc/

ramazan abi ,yeni okudum olayı büyük geçmiş olsun ...

Eyvallah teşekkür ederim .. Fatih servisine sordum ön grenaj ve gösterge seti komple 120 tl orjinal gösterge paneli boş kutu satılmıyormuş 80 TL ön grenaj 40 TL fiyat iyi geldi ne dersiniz yuvarlak kafaya dönmektenn iyi değilmi orjinali ?

Kafa grenajını al abi farın falan düzgün zaten.Göstergeyide boşunu alır kendin halledersin komple değiştirmenin anlamı yok.

Bana sorarsanız açık renk veya trafikte fark edilebilecek bir renk alın (Beyaz , gri , kırmızı,sarı vb.) Siyah fark edilmeyi azaltır.Görüntü olarak iyi olsada bence görünürlük daha önemli.Sizin için hangisi önemli bilmiyorumda sadece bir tavsiye.
Bu farkedilme olayını düşünmemiştim gece için söylediysen yani park ışıkları elbiselerdeki fosforlar yetmez dersen bilemem ama bir kurye olduğunu tecrübeli olduğun için aklımda tutacağım teşekkürler.(gündüz için söylediysen yani görünürüz sanıyorum)

Sağolasın kardeşim ben siyah düşünüyorum motoru o camda siyahla daha iyi gider diye düşünüyorum üçerleri netten biliyorum ama kargoyla almak istemiyorum çizik vs falan olur diye yoksa düşündüm fiatta 2750idi üçerlerde.Cam gerçekten iyi durmuş montesi kolay heralde takıldıktan sonra oynama yapmıyorsa süper tekrar teşekkür sağlıcakla.

abi adam motoru toplu vaziyette yollamıyor.
çinden geldiği gibi demonte yolluyor motoru bulunduğun şehirdeki servise. kutudaki motor çizilmez. 6000km çinden gelmiş çizilmemişte :)

benim motorda servise kargo ile geldi ve toplandı. hadi gelde bi tane çizik bul üstünde.
ben üçerlerden 20gün önce 2600/12taksitle aldım. ha bide aldığım zaman sadece siyah renk vardı genel merkezde..

gezgin kardeş kırmızı, gri renk iyidir amma siyah başka güzel benim üçüncü motorum hepsi siyahtı trafikte görünmek pek renkle olmamalı adam nasıl olsa görmemek istedimi seni görmüyor biçip geçiyor,,, ama renk konusunda tercih senin siyahta iyidir bana göre,,,,,,,, üçerlerden sende al bak tahsins sana refarans aldı kurdurdu sorun yok sıkıntı yok anlaşılan

Tahsin ve Ramazan kardeşlerim cevaplar için Allah razı olsun beni aydınlattınız yok ben burda başka markalar gördüm kasada gelmiş bütün parçaydı ondan dedim kargoda bir sorun oluyormu diye birde burada servisi varmı araştırayım konuşayım bir ne ücret alıyor servis montaja.Ramazan kardeş doğru söylüyorsun adam görmek istemedimi görmüyor trafikte sağlıcakla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

Üçerler motoru aradım konuştum kargoyla servise yolladıklarını söylediler 2600tl 12 taksit yaptıklarını söylediler,bulunduğum yerde 13 km de servis varmış konuştum montajın parasını firma ödüyormuş siz olmasaydınız burdan 3100tl ye alacaktım tekrar saolasınız...(500 tl fark yuh diyorum)

Arkadaşlar sizden bir ricam var.Motoru 2 m mesafe ile bir duvara yaklaştırıp orta ayaklıkta far çizgisinin yerden yüksekliğini ölçüp buraya yazabilirmisiniz?

Kafa grenajını al abi farın falan düzgün zaten.Göstergeyide boşunu alır kendin halledersin komple değiştirmenin anlamı yok.

Servisinde boşu yokmuş bu arada bügün dikkat ettim bu göstergenin bağlı olduğu demir varya sinyallerin altında olan sağ taraf dipten kırılmış onu nasıl hallederiz..? Telefondan girdiğim için işaret koyamıyorum devir saatinin altında olan vidalı demir varya kontağın sağında ki dipten kırılmış.
g7rpx.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------

Böyle daha belirgin kırılan yer..

gbdfc.jpg

gbdhu.jpg

Tahsin ve Ramazan kardeşlerim cevaplar için Allah razı olsun beni aydınlattınız yok ben burda başka markalar gördüm kasada gelmiş bütün parçaydı ondan dedim kargoda bir sorun oluyormu diye birde burada servisi varmı araştırayım konuşayım bir ne ücret alıyor servis montaja.Ramazan kardeş doğru söylüyorsun adam görmek istemedimi görmüyor trafikte sağlıcakla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

Üçerler motoru aradım konuştum kargoyla servise yolladıklarını söylediler 2600tl 12 taksit yaptıklarını söylediler,bulunduğum yerde 13 km de servis varmış konuştum montajın parasını firma ödüyormuş siz olmasaydınız burdan 3100tl ye alacaktım tekrar saolasınız...(500 tl fark yuh diyorum)

maalesef fark oluyor abi. istersen 3-5 bişeyler atarsın servise. ben onun yerine arka lastiği duplex irc taktırdım. 10 tlde benzin parası verdim. hakkatende 10 tl benzin koymuş. depo yedekte değildi.
motorun geldiği zaman üçerleri arayıp motorunun şase numarasının son 5 hanesini veriyosun. (karışıklık olmaması için). 3 günde ev adresine evraklarını yolluyolar sürat kargo ile (5tl kargo parası sizden)
gelen evrakları ben iştakipçiye verdim. plakam çıktı. sigorta-işlemler-komisyon 290 tl aldı.
kendin çıkarırsan plaka daha ucuza gelebilir.

Servisinde boşu yokmuş bu arada bügün dikkat ettim bu göstergenin bağlı olduğu demir varya sinyallerin altında olan sağ taraf dipten kırılmış onu nasıl hallederiz..? Telefondan girdiğim için işaret koyamıyorum devir saatinin altında olan vidalı demir varya kontağın sağında ki dipten kırılmış.
http://b1211.hizliresim.com/13/s/g7rpx.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------

Böyle daha belirgin kırılan yer..

http://e1211.hizliresim.com/13/v/gbdfc.jpg

http://e1211.hizliresim.com/13/v/gbdhu.jpg

Ramazan abi orada yaparlarmı bilmiyorumda ıspartada böyle birşeyi kaynattırmıştım ben.İyi bir kaynakcı senin işini görecektir.Kaynaktan sonra traşlatırsın birde zımparalarsın.İster boya ister şu karbon gibi olan kaplamalardan yap hoş görünsün.Boş gösterge işinide illa servisten alacaksın diye birşey yok.Servisten kafa grenajını al internettende boş gösterge kutusu alırsın ucuz yollu çözüm

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 15:52 ----------

Arkadaşlar far ayarı için bir bilgiye ihtiyacım var.Orjinal ampul ve ayarında motoru duvardan 2m uzağa koyup yerden yüksekliğini ölçebilcek varmı.2m uzaklık far ile duvar arasındaki mesafe.

ilk yaptırdığım zorunlu trafik sigortası 110tl tuttu arkadaşlar(aksigorta) zamlanmış maalesef.

merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. Arka dişliyi cant göbeğine bağlayan yer plastik takozlu galiba. Yeni farkettim. Doğrumudur? Titanda yoktu öyle bişeyde. Ondan sordum. Hiç o takozları dağıtan oldumu?

maalesef fark oluyor abi. istersen 3-5 bişeyler atarsın servise. ben onun yerine arka lastiği duplex irc taktırdım. 10 tlde benzin parası verdim. hakkatende 10 tl benzin koymuş. depo yedekte değildi.
motorun geldiği zaman üçerleri arayıp motorunun şase numarasının son 5 hanesini veriyosun. (karışıklık olmaması için). 3 günde ev adresine evraklarını yolluyolar sürat kargo ile (5tl kargo parası sizden)
gelen evrakları ben iştakipçiye verdim. plakam çıktı. sigorta-işlemler-komisyon 290 tl aldı.
kendin çıkarırsan plaka daha ucuza gelebilir.
Verdiğin bilgiler için tekrar sağolasın tahsin kardeş bilmeyince olmuyor peki merak ettiğim bu belgeleri niçin motorla beraber göndermiyorlar?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Ben şu an kullandığım motorumu 1.5 ay önce 45 tl ye sigorta yaptırdım 2 ay da geçmişti ilk gittiğim yer 180 istemişti (Anadolu sigorta 45tl yaptı))

gecenki sahin olmadı 96 hid.kırmızı uno buldum 1.4 s ama inş 60s deyildie nadıl anlarım.. Plaka var sorgulayabilen varmı bakabilirmi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar