Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende 2005 var. Ama bozulsa bile 700 tl verip hondadan alacak kadar salak değilim. Gider cg 150 üst kapak alırım 150 tl ye gene o beni en az 3 yıl götürür mengü :)

ramazan adaş geçmiş olsun sıkıntı buyuk degıl gıbı çevir yuvarlak kafa ybr ye hallet gıtsın...

---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

bu sene aralık ayı nerdeyse gelecek hala buraya kar yağmadı ve hala motora binebiliyoz ,,,, bırak binmeyi yıkayabildik bile

ondan sonra şu fotoları çekeyim derken bim den aldıgım makıne elımden bir düştü yere yere vurdu havalandı bır daha duştü ama herşeye ragmen sonra şu fotoları cekebildim saglamış demekkı makıne

CIMG1018.JPG

CIMG1020.JPG

CIMG1021.JPG

CIMG1022.JPG

CIMG1023.JPG

CIMG1024.JPG

Gene parlatmışsın motoru :) :) Bu arada topcasede gözümden kaçmadı hayırlı olsun.Fullface kask sığıyormu içine

evet meriç iki biniyorum bır yıkıyorum... full face kask sıgıyor ls 2 diamond var tam ona göre yapılmış sankine...

fatih kargo geldi mi?

evet meriç iki biniyorum bır yıkıyorum... full face kask sıgıyor ls 2 diamond var tam ona göre yapılmış sankine...

maşallahı var abi motorunun pas pas parlıyor :D
bende de aynı sendeki top caseden var aynısı ama kapağı sarı renk onu siyaha boyayacağım yoksa tipsiz olcak sonrada takcam kadırgaya :)

a.s. hoş geldin adem abi

fatih acelesi yok. Acele etme. Uygun bi zamanda yollarsın.

bugün sabah gönderdim abi yurt içi kargoyla satış sigorta evrağıda içinde git sigortadan geri kalan paranı al kargo parası oradan çıkar :) almamazlık yapma 10-15 alsan 100 km benzin parası :)

dün 700km rodaj bakımı yaptırdım servise. yağ değişti. zincir gerildi. soğuk havalarda sağ bacağım çok ısınıyodu. bide baktım manifolt boğazdan sıcak hava kaçırıyor. civatalarını sıktı. şimde kaçırmıyor. debriyajı ayarladı.
20 tl yağ değişimi parası aldı.
bide 50tl ybr koruma demiri aldım. eski wolflere uyuyor. ama yeni wolfte eksoz farklı uymadı. uyduracağız artık.
son hız 95 bastım. sonra milim milim gidiyor. normal mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------

öncam taktım bide.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar