Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yani ben dolu bardak kısmında kullanıcam. farzedelim yolda benzin bitti. çevirecem musluğu yarı bardağa motor çalışacak değilmi ?
bide hava falan yapmaz değilmi bunlar ?
yakıt bitti ve durdum. musluğu yarım depoya getirdiğimde tekrar hemen çalışır mı ?

çalışır sıkıntı olmaz.Hatta teklemeye başladığında direk cevir durmak zorunda kalma.

yedekte kaç km gidiyor? Veya kaç litre benzin kalıyor? Ben hiç denemedimde :)

100 km yi gecerde net kaç gider bilemicem abi.3-3.5 litre arası birşey alıyor yedek.

sağol rapsy. Motorun ilanda satma yav. Sağlık durumu düzelir gider. Şeker çuvalı değilya bu. Erimez korkma. Bu arada rapsy in rap ile alakası varmı merak ettim? Niye rapsy?

sağol rapsy. Motorun ilanda satma yav. Sağlık durumu düzelir gider. Şeker çuvalı değilya bu. Erimez korkma. Bu arada rapsy in rap ile alakası varmı merak ettim? Niye rapsy?

adem abi öylesine koydum alcak alır zaten satılmaz o fiyata.Hergün spor yapıyorum bakalım görcez sonuclarını.nickin öyle raple alakası yok bir zamanlar msn adresi alamıyorduk öyle alabilmek için rasgele yazılmış birşey.o günden sonrada hep aynı nick i kullandım

tamam rapsy anladım. Ama nickin güzel. Ben üye olurken 3 tane üyeliğim, 3 tane nick ismim vardı. Bunu aktif ettim ötekiler iptal oldu. Bu arda rap dinlerim ve severim. Yaş 32 kimlikte. İçimdeki yaş 20. Ruhumuz genç bizim :)

kimlik yaşını hiç belli etmiyon paso yarışak ben seni geçerim muhabbetleri duyunca :)

f54 fatihe sorun beni. Beraber 450 km yol yaptık. Adam diyo ben ömrümde motorumu bu kadar sıkıştırmamıştım dıyor. Ama ben hep öyle kullanıyorum.:santa: yanlız titanı öyle zorluyorum. Salco ya daha gerçek yüzümü göstermedim. :pl: yanlız şu ahmet abiyi tokatlamazsam içimde kalacak. :queen:

ben yedekde 135 km yaptım yolda kalıncaya kadar denedim :)
benzinimi sadece po dan alabiliyorum benzin çekiyle baska pompaları deneme şansım olmuyor malesef
kurye değilim :) pirimde benzin ceki sadece po dan geliyor

dediğim gibi 5000 km de bi kere düştüm sağ sinyali kırdım yagmurda kaydı baska bi sorun olmadı motor üstüme düştü dizimde 4 dikiş var
6 yıldır ilk kez motordan düştüm giip yenisini alacak vaktim yok bende 404 ve tütün yanığı ile eskisinden daha sağlam sekilde yapiştirdim

f54 fatihe sorun beni. Beraber 450 km yol yaptık. Adam diyo ben ömrümde motorumu bu kadar sıkıştırmamıştım dıyor. Ama ben hep öyle kullanıyorum.:santa: yanlız titanı öyle zorluyorum. Salco ya daha gerçek yüzümü göstermedim. :pl: yanlız şu ahmet abiyi tokatlamazsam içimde kalacak. :queen:

senin motor benimkini geciyordu abide ahmet abininkine birşey diyemem :) Benzin kısık gerci onunda şuanki ayarı ile geçebilirsin

seninkini geçiyosa ahmet abi yandı :pl: zaten bunla geçemezsem titanla tokatlarım. :queen:

fatih napam duramıyom. Bugün beni bi scoter solladı şehir içi 30 la gidiyodum. :sunny:

ama ben en çok kawasaki er-5 imi özlüorum :)
hiç bir motorumu onu özlediğim kadar özlemiyorum :(

şehir içi pisiklet geçse takmam. Uzun yolda her gerçek ortaya çıkar geçiyomu geçmiyomu? Yoksa fazla makas atmam. Atıpta kendimi riske sokmam. Makas atmayalım, atanları uyaralım. :cat:

şehir içi pisiklet geçse takmam. Uzun yolda her gerçek ortaya çıkar geçiyomu geçmiyomu? Yoksa fazla makas atmam. Atıpta kendimi riske sokmam. Makas atmayalım, atanları uyaralım. :cat:

bu motorla makas tehlikeli karsı karsıya kalabilirsin her an biriyle
gaz kolunu cevirirince kaçmak gibi olasiliğin yok 11 hp :)

Vallaha kim kimi geçiyorsa geçsin benim tek derdim uzun yolda sıkıntı yaratan kamyon ve tırları geçmek :)

ama ben en çok kawasaki er-5 imi özlüorum :)
hiç bir motorumu onu özlediğim kadar özlemiyorum :(

bende salcanomu özledim gerçekten özledim yav sattığıma pişmanım ama allahtan alan tanıdık :)

kurallara uyalım uymayanları uyaralım diyorsun yani abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar