Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@egelim 43
abi balatayla kurtarmaz bence. diskide mahvetmiş. haritaya dönmüş üstü. çizik içinde. sürtme sesi yolda giderkende geliyor artık.

bide yeni farkettim. sinyaller çalışmıyor. uzun far yanıyor ama ilginç.
su aldı sanırım.

zincir dede boşluk vardı. motoru kaldırıma çıkartırken tak diye bi ses geliyor. zincirin gevşekliğinden sanırım.

CIMG0928.JPG

gunaydınlar hepinize... mutlu bır hatfa gecırmenız dıleklerımle artık makıneyı garaja koyduk bu yaylaya şu an kar yagdı yagmurlardan gecilmiyor

maşallah motorlarınıza nazar değmesin arkadaşlar güle güle kullanın tekraradan

buda benim haritaya dönen fren diski
plaka çıksın ilk iş disk balata komple değişeceğim.

img20121112091244.jpg

sagol fatih önceki motorum mc den hatıra... alan kışıdede aynı şekılde duruyor paşa mızın imzası...

F54

Fatih adresi. Bana yarın sabah yolla cep telefonu ma saat 11 gibi

Benim disk te çizik ama senin disk kadar değil idare ediyoruz şimdilik...

benim motor 80km de daha.
ters mi taktılar balatayı anlamadımki.
basınca anormal sürtme sesi geliyor.
kullanmama rağmen disk ne hale gelmiş.
balata değil rambo bıçağı mübarek. diske bak. tövbe tövbe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O balata ne yapmış öyle :cyclopsan
Ya gerçekten aşırı sert ya da disk dandik.
Bu arada bu salcanonun olası bir aksilikte garanti konusunda malının ne kadar arkasında duracağını merak ediyorum.
Adamların yedek parça fiyat listesi bile yok sitesinde.

valla uğur sorun dediğin keşke bu olsun. adamlar teklemeler, yağ yakmalar, çalışmamalar, yolda giderken parça düşürmeler gibi sorunlarla başediyolar. bu sorundan sayılmaz hani. 10 dakikalık işi var serviste.

bu arada motor iyice bağımlılık yaptı. az önce biraz daha gezdim. 27 km yapmışım :) 107 km oldu motorum.

ilk defa 5000-6000 devirleri ve 5. vitesi gösterdim motora. kafa kaldırmasa gidecemde. aşırı torktan ön tekeri yere bastıramıyorum.. hele yüksek devirlerde zaptedemiyorum hayvanımı :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla uğur sorun dediğin keşke bu olsun. adamlar teklemeler, yağ yakmalar, çalışmamalar, yolda giderken parça düşürmeler gibi sorunlarla başediyolar. bu sorundan sayılmaz hani. 10 dakikalık işi var serviste.

bu arada motor iyice bağımlılık yaptı. az önce biraz daha gezdim. 27 km yapmışım :) 107 km oldu motorum.

ilk defa 5000-6000 devirleri ve 5. vitesi gösterdim motora. kafa kaldırmasa gidecemde. aşırı torktan ön tekeri yere bastıramıyorum.. hele yüksek devirlerde zaptedemiyorum hayvanımı :)

Öyle abi haklısın.
Cumartesi üçerlere gidip bende şu işi bitireceğim,okula minibüslerle gitmekten gına geldi.

gel uğur gel. Sayfamızı süsle :rendeer: ybr ye 4800 paramı verilir yahu? 3 liraya tamamdır bu iş.
Yav tahsin bi biz göremedik şu kafa kaldırmaları :sunny: senin debriyaj balataları yeni ondan olmasın? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar